- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Muhabbete katılamıyorum sıkıntı oKız programı bugün indirdim ücretliymiş geri sildim yahu 59.99 TL cik 3 gün ücretsiz denemesi varmış işimi gördüm neyse ki
Bi sıkıntın yoktur inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhabbete katılamıyorum sıkıntı oKız programı bugün indirdim ücretliymiş geri sildim yahu 59.99 TL cik 3 gün ücretsiz denemesi varmış işimi gördüm neyse ki
Bi sıkıntın yoktur inşallah canım
Arada oluyor canım öyle başka birşey olmasın daYok canım hasta değilim sıkıntım da yok ama adapte olamıyorum. Kitap okurken de zorlanıyorum bu ara
İşte aradığım yorumSoyağacı gibi isimler bilmem ne bilmene ivoneviçin kukuleytaşasının
Bu arada hangi uygulamayı kullanıyorsun kitaplar için
En güzeli oAy o da haftaya zaten de onunla çok işim yok oynamaya gideceğim
Sohbetiniz artık beni hiç açmıyor mu dedinMuhabbete katılamıyorum sıkıntı o
Iyi ol da başkanım düzelirsin nasıl olsa.O adaptasyon sorunu oluyor zaman zaman .Ben de sürekli aynı sayfayı okuyup duruyorum. Sağlık olsun o da düzelir inşallahYok canım hasta değilim sıkıntım da yok ama adapte olamıyorum. Kitap okurken de zorlanıyorum bu ara
İyiyim şükür.Hem dışarda hem evde çok koşturmaca işler çıktı canım,öyle olunca da pilim bitti çabuk
Nasılsın ,iyisin inşallah
Bir site var ordan indiriyorum dilersen linkini atabilirim özelden iPhone’un Kitaplar uygulaması var ordan açılıyor eşimin Samsung o da ePub reader gibi bir program kullanıyorBu arada hangi uygulamayı kullanıyorsun kitaplar için
Oyy geçmiş gitmiş olsun inşallahİyiyim şükür.
Tospa oğlum 5 gündür toparlanmaya çalışıyor iyi şimdi daha o kadar ilaca iyi olsa gerek yani
Kaptan firdefs nerde onu da 3 gündür filan hiç görmedim hasta filan mi aceba her akşam gelip neşe saçar kaç sayfa okudu yazar giderdi
Ben de isterimmmBir site var ordan indiriyorum dilersen linkini atabilirim özelden iPhone’un Kitaplar uygulaması var ordan açılıyor eşimin Samsung o da ePub reader gibi bir program kullanıyor
UcanSupurge den rica edelim sana o kalbin kadar temiz sayfadan şekilli birseyler yapsın da onu paylaş çay yaninaC Calcifer şubat ayı kalbim kadar temiz bir sayfa bırakıyorum bari çayımı paylaşayım Eki Görüntüle 3019451
Çok sevinirimBir site var ordan indiriyorum dilersen linkini atabilirim özelden iPhone’un Kitaplar uygulaması var ordan açılıyor eşimin Samsung o da ePub reader gibi bir program kullanıyor
HemanBen de isterimmm
Geliyür efenimÇok sevinirim
Gelemiyür sana özelden mesaj atamıyorumÇok sevinirim
Kalbini sevsinler,afiyet olsunC Calcifer şubat ayı kalbim kadar temiz bir sayfa bırakıyorum bari çayımı paylaşayım Eki Görüntüle 3019451