Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de duvarında yazayim tam olsun.Sen nasılsın demedim sanki orda o yüzden onu da buradan yazayım dedim
Bu muhabbeti kaçırmışım. Habbe Arapça "sevdi" demek. Habibi "sevdiğim" gibi bir anlama geliyor. Habibte ilk defa duyuyorum :) hubte olsa seni sevdim olurdu.
Eline sağlık harika olmuş bu zerdüşt u nasıl buldun, sevdin mi ?
Yine aynı kitabı okuyoruzVe şuan okuduğum kitabım
Eki Görüntüle 3019437
Senin fotoğrafların hep güzelVe şuan okuduğum kitabım
Eki Görüntüle 3019437
Ne güzel olmuş ,çok merak ediyordum bu kitabı sonunda başlamak kısmet olduYine aynı kitabı okuyoruz
Teşekkür ederim canımSenin fotoğrafların hep güzel
Ben aslında kasım ayında başlamıştım çok az okumustum sonra kitabımı yolda kaybettim. Tekrar aldım daha 100lerdeyim. Ama kafam dolu bu ara okuduğumdan birşey anlamadığım için çok yavaş ilerliyorum .Sen başlarda misin?Ne güzel olmuş ,çok merak ediyordum bu kitabı sonunda başlamak kısmet oldu
Çok ilerledin mi sen
Neler de biliyor
Bende dün mü önceki gün mü acaba başladım daha 50 sayfasını okudum ,neyse çok uzak değilmişizBen aslında kasım ayında başlamıştım çok az okumustum sonra kitabımı yolda kaybettim. Tekrar aldım daha 100lerdeyim. Ama kafam dolu bu ara okuduğumdan birşey anlamadığım için çok yavaş ilerliyorum .Sen başlarda misin?
Okumadıkherkese keyifli okumalar
Daha önceki ortak okumalarınızda Savaş ve Barış okudunuz mu kızlar?