- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Ben geldim sen nerdesinKukrim nerde özledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim sen nerdesinKukrim nerde özledim
Anladım, gerçi ben de boşuna sormuş oldum liste belli sonradan aklıma geldiOkumadık
Okumak istiyorum ama boşluk bulamıyorum ben de karakterden ziyada bir kişiye 5 isimle hitap edince zor oluyor okumak hahahajAnladım, gerçi ben de boşuna sormuş oldum liste belli sonradan aklıma geldi
Pandemi ilk çıktığında elimde o vardı, o kaos ortamıyla kitap yalan oldu tabi. Bıraktım okumayı da.
Belki kendime birilerini bulurum ya da hep beraber okuruz diye düşündüm
Gözüm korkuyor ondan çok karakter var
Hayır olsun Calcim bi sorun yok inşallah.İyi akşamlar kızlar. Konuya çok adapte olamıyorum bu ara. İlgilenmiyor gibi görünüyorsa kusura bakmayın
Eki Görüntüle 3019450
Okuyan vardı ama kimdi unuttumAnladım, gerçi ben de boşuna sormuş oldum liste belli sonradan aklıma geldi
Pandemi ilk çıktığında elimde o vardı, o kaos ortamıyla kitap yalan oldu tabi. Bıraktım okumayı da.
Belki kendime birilerini bulurum ya da hep beraber okuruz diye düşündüm
Gözüm korkuyor ondan çok karakter var
Kız programı bugün indirdim ücretliymiş geri sildim yahu 59.99 TL cik 3 gün ücretsiz denemesi varmış işimi gördüm neyse kiNeler de biliyor
Bi sıkıntın yoktur inşallah canımİyi akşamlar kızlar. Konuya çok adapte olamıyorum bu ara. İlgilenmiyor gibi görünüyorsa kusura bakmayın
Eki Görüntüle 3019450
Soyağacı gibi isimler bilmem ne bilmene ivoneviçin kukuleytaşasınınOkumak istiyorum ama boşluk bulamıyorum ben de karakterden ziyada bir kişiye 5 isimle hitap edince zor oluyor okumak hahahaj
Biraz halsizliğim var çabuk yoruluyorum. Odaklanamıyorum bir de. Biraz da ağırlaştım. Çok da duygusallaştım geçici olmasını diliyorumGeçmiş olsun neyiniz var ?
İki gözümün Çiçeği niye bu kadar özlettin de heleBen geldim sen nerdesin
Teşekkür ederim kaptanımÇok geçmiş olsun canım benim
İki gözümün Çiçeği niye bu kadar özlettin de heleBen geldim sen nerdesin
Geçmiş olsunBiraz halsizliğim var çabuk yoruluyorum. Odaklanamıyorum bir de. Biraz da ağırlaştım. Çok da duygusallaştım geçici olmasını diliyorum
Yok canım hasta değilim sıkıntım da yok ama adapte olamıyorum. Kitap okurken de zorlanıyorum bu araHayır olsun Calcim bi sorun yok inşallah.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Birkaç gündür ben de öyleyim. Umarım bir an önce normal haline dönersin başkanımYok canım hasta değilim sıkıntım da yok ama adapte olamıyorum. Kitap okurken de zorlanıyorum bu ara
Hem dışarda hem evde çok koşturmaca işler çıktı canım,öyle olunca da pilim bitti çabukİki gözümün Çiçeği niye bu kadar özlettin de hele
Ay o da haftaya zaten de onunla çok işim yok oynamaya gideceğim
İşler yoğun herhaldeYok canım hasta değilim sıkıntım da yok ama adapte olamıyorum. Kitap okurken de zorlanıyorum bu ara
Teyo okumadı ya, o yüzden üzgün. Teyom okuyamazsa ben de okumam deyorYok canım hasta değilim sıkıntım da yok ama adapte olamıyorum. Kitap okurken de zorlanıyorum bu ara