- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Tam zamanında patlatmışız dimiO beşlinin fiyatını gördün mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam zamanında patlatmışız dimiO beşlinin fiyatını gördün mü
Yatıyormuş canım gündüz konuşmuştuk halsizlik var galiba, inşallah hemen iyileşirEleadora canım benim sanırım iyi hissetmiyorsun kendini. İnşallah çabucak iyileşirsin
Okuyacağım kitabın karakterleri çok ve karmaşıksa okumadan önce netten karakterleri hakkında kısa bilgiler okuyorum, böylece daha aşina olarak okuduğum için rahat oluyor okumasıAnladım, gerçi ben de boşuna sormuş oldum liste belli sonradan aklıma geldi
Pandemi ilk çıktığında elimde o vardı, o kaos ortamıyla kitap yalan oldu tabi. Bıraktım okumayı da.
Belki kendime birilerini bulurum ya da hep beraber okuruz diye düşündüm
Gözüm korkuyor ondan çok karakter var
Kesinlikle 70tl olmuş indirimliTam zamanında patlatmışız dimi
Görmez olaydıkO beşlinin fiyatını gördün mü
Yuhh yaKesinlikle 70tl olmuş indirimli
Bugün sana muhteşem atmaktan parmaklarım yorulduuygulamadan sefiller , kitaptan nar ağacı okuyorum Fotoğraf çekmedim
Ya ama çok tatlısınBugün sana muhteşem atmaktan parmaklarım yoruldu
Bilmukabele Güzel gören , güzel düşünürYa ama çok tatlısın
Yeni eve taşınıyorum . Evde eşyalar kolilendi. Kitaplarımda kolilendi. Okumaya zamanım olmuyor. Kaç gündür ev topladık. Bugün yeni eve temizlikçi kadın geldi. Evi temizledi. Onların başında durduk annemle. Yarın da taşıma işi olacak. Sonra yerleşme işi çıkar. O yüzden bu aralar buralara takılamıyorum.İyiyim şükür.
Tospa oğlum 5 gündür toparlanmaya çalışıyor iyi şimdi daha o kadar ilaca iyi olsa gerek yani
Kaptan firdefs nerde onu da 3 gündür filan hiç görmedim hasta filan mi aceba her akşam gelip neşe saçar kaç sayfa okudu yazar giderdi
Kolay gelsinYeni eve taşınıyorum . Evde eşyalar kolilendi. Kitaplarımda kolilendi. Okumaya zamanım olmuyor. Kaç gündür ev topladık. Bugün yeni eve temizlikçi kadın geldi. Evi temizledi. Onların başında durduk annemle. Yarın da taşıma işi olacak. Sonra yerleşme işi çıkar. O yüzden bu aralar buralara takılamıyorum.
Eleadora nasılsın canım?
Insallah kolay atlatırsınız hocam
Geçmiş olsun neyiniz var ?
Eleadora
UcanSupurge
@Limonsuzzcay nasıl oldunuz arkadaşlar
Eleadora canım benim sanırım iyi hissetmiyorsun kendini. İnşallah çabucak iyileşirsin
Sağ olun kızlarHay Allah, geçsin gitsin inşallah kolayca canım Eleadora
Teşekkür ederimKolay gelsin
Kacinci gündesin ? insallah bundan sonraki günlerde rahatlarsınSağ olun kızlar
Benim için biraz zor geçiyor, inşallah daha iyi olup geleceğim
Rahmetli babaannem yaşasaydı deden , atan rehmet ay gız derdi
Evin hayırlı olsun gelememene uzuldum saglik olsun tatli telaslar en azindan iyisin.Yeni eve taşınıyorum . Evde eşyalar kolilendi. Kitaplarımda kolilendi. Okumaya zamanım olmuyor. Kaç gündür ev topladık. Bugün yeni eve temizlikçi kadın geldi. Evi temizledi. Onların başında durduk annemle. Yarın da taşıma işi olacak. Sonra yerleşme işi çıkar. O yüzden bu aralar buralara takılamıyorum.
4. Gündeyim. İnşallah öyle olur ilkinden daha ağır geçiyor, yıprattı.Kacinci gündesin ? insallah bundan sonraki günlerde rahatlarsın