Çok mu2 hafta ne ya
Yürüyen şato kitabına. Animesi var haniNeye başlıyorsunuzbana hiç bildirim.gelmemis
Anlaşamadık bizÇok mu
Anlaşamadık çalcim uyuttum oh derken hepsi uyandı şu an saaliuorim birini kafam bi milyonAnlaşamadık biz
Yıllık hedef belirleyelim mi sanaAnlaşamadık çalcim uyuttum oh derken hepsi uyandı şu an saaliuorim birini kafam bi milyon
İzlemedim canımYürüyen şato kitabına. Animesi var hani
Yıllık hedef miydi olur belirleyelim kafamı toparlamam lazim şu an hiç iyi değilimYıllık hedef belirleyelim mi sana
Tamam reisTamam sen takıl burda. İster istemez hedef koyarsın zaten
Rica ederimmYaaa bu ne kadar guzel bişey olmuss sagol canım benim
Bende katilmak isterim.kk birinci noteri @reyyanK Yürüyen Şato yu bu ay okuyalım mı beraber Jawlensky sende katıl bize. Başka katılmak isteyen var mı?
Piyasada yok bileİzlemedim canım.Tavsiye ediyorsanız bende alayım yarın yeni siparişler vereceğim bende
Biraz öyle olmuşSohbetinize yetisemiyorum
Olur beraber okuyalımBende katilmak isterim.
Calciii elimdeki dert insana yol gösterir kitabı bittikten sonra bende yürüyen şatoyu okurum sizlePiyasada yok bilePDF bulduk bizde ondan okuyacağız. Bulduğumuz siteyi atayım sana istersen
TamamdırBöyle böyle hedefler yükselecek işte
Evet ama zorunlu değil katılmak. Biz üç ayı belirledik diğerlerini de belirleriz beraber.
25 olarak ekliyorum listeye
Yaa yerim sen de mi burdasınpawiskoyine bir topik yine bir aradayız
Yaa yerim sen de mi burdasın
Derbederler kulübü açayım orda buluşalım sodalarımızı tokuştururuztabi ne sandınsıradaki topik nerde acaba. nerde buluscaz senle paw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?