- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.711
- 498
- 32
Maşallah. 8.bölüm kaçıncı sayfa oluyor, zahmet olmazsa bakar mısın canım133. Sayfadayım canım bügün biter inşallah
Zihnimi çok yoruyorNasıl gidiyor peki
Hemen bakıyorum canımMaşallah. 8.bölüm kaçıncı sayfa oluyor, zahmet olmazsa bakar mısın canımuygulamada sayfa yazmıyor
Sağol canım. Azıcık okumuşum daha61. Sayfa canım
Nasıl kitap o ders kitabı gibi
Azıcık kaldı zaten Aralıktan başka okuyamayız sanırım. Bende kumarbaz bitirip bi kaç gün ara vermek istiyorum
Aslında topikimizin asıl aktifliği ocak ayı ile başlıyor. Ama yine de yazarız Aralık ayını tabi. Mesela ben Aralık ayının 10.kitabını okuyorum şuan.
maşallah baya okumussun Reyyan
ben de baktım elimdeki 6. kitapmis:)
ekonomi kitabı canım. severim ben ekonomi:)
Ocak ayina saklıyorum ben de enerjimi
Heyecanlıyız demimaşallah baya okumussun Reyyan
ben de baktım elimdeki 6. kitapmis:)
ekonomi kitabı canım. severim ben ekonomi:)
Ocak ayina saklıyorum ben de enerjimi
Sen yine iyi okudun derslerle birlikte maşallahdüzeltiyorum altı değil 7
Dimi yoruyor bende kendimi sorgulamıştımZihnimi çok yoruyorbı ara okuduğumuz kitapların hepsinde bir insan olma kaygısı insanlığı sorgulama 2020 biterken insanlığımı sorguluyorum sürekli
Heyecanlıyız demi
Yeni kitaplarıma başlıcam inşallah
Sen yine iyi okudun derslerle birlikte maşallah
Sen takıldığın yerde söyle ben sayfayı çeker yollarım. Çok akıcı değil zaten genel olarakDimi yoruyor bende kendimi sorgulamıştım
Bir ara bıraksam mi diye düşündüm çünkü çeviri çok kötü benim uygulamada okuduğumda hatta bazı cümleleri çevirmemişler bilesonra dedim oku
İleride kitaptan tekrar okurum belki.
Sağ ol canım 10. Bölüme kadar geldim bakalımSen takıldığın yerde söyle ben sayfayı çeker yollarım. Çok akıcı değil zaten genel olarak
Evet bazı bölümler aynı duruyor.Dimi yoruyor bende kendimi sorgulamıştım
Bir ara bıraksam mi diye düşündüm çünkü çeviri çok kötü benim uygulamada okuduğumda hatta bazı cümleleri çevirmemişler bilesonra dedim oku
İleride kitaptan tekrar okurum belki.
Aynı şeyleri düşünmüşüz içeriği hakkındaSen takıldığın yerde söyle ben sayfayı çeker yollarım. Çok akıcı değil zaten genel olarak
Ayın başında okudum onuElveda Gülsarıya başladım, yıllık hedefe ulaştım ama daha yıl bitmedi boş durmayım diye ileriki aylar için aldığım kitaba şimdi başlayım dedim
Bir sonraki kitabımız keyifli sorgu sual olmayan bir kitap olsun muEvet bazı bölümler aynı duruyor.
Aynı şeyleri düşünmüşüz içeriği hakkındabeynim durur gibi oluyor okurken
ben size bulurum öyle bı kitapBir sonraki kitabımız keyifli sorgu sual olmayan bir kitap olsun mu
kara mizah olmasın yeterben size bulurum öyle bı kitapözellikle arastircam:)
Yok özellikle arastircam:)kara mizah olmasın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?