Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bekliyoruz gel

Herkese selam
çizgili pijamalı çocuk bitti. Öncelikle yahudi soykırımı ile ilgili kitapları ve filmleri izlerim hep. Bu kitabın filmini de izlemiştim. Ve ilk kez kitapla film bu kadar aynı geldi. Genelde filmlerde çok atlıyorlar birşeyleri ama bu kitabı tam olarak aktarmışlar filme. Ağlamadım sonunda içim ezildi. Bunu yapan insanların az buçuk bu acıyı görmelerini isterdim zaten ama küçük bir çocuğun sonunu değil kesinlikle.
Şimdi elimde Ken grimwood- sil baştan kitabı var. 43 yaşında ölen bir adam 18 yaşına tekrar uyanıyor. Çok ilginç bir kitap şuan gayet güzel gidiyor. Aynı durumda olsam hayatımda neleri değiştirip ne yapardım diye soruyorum sürekli kendime.
Herkese iyi okumalar

«Çünkü sizler çocuksunuz ve bu nedenle anlayabilirsiniz. Bir de onun ağladığını duydum.» Başıyla Dill’i gösterdi. «İçgüdüleri henüz yok olmamış. Biraz büyüsün, ne ağlar ne hastalanır. Bekle biraz büyüsün. İşlerin yanlış olduğunun az biraz farkına varır belki, ama ağlamaz.»

«Ne için ağlamam Bay Raymond?»

«İnsanların insanlara çektirdiklerine ağlamazsın. Onların da insan olduklarını akıllarına getirmeyen beyazların siyahlara çektirdiklerine ağlamazsın.»

Bülbülü öldürmek /Harper Lee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…