- 22 Ağustos 2015
- 29.663
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.547
- 598
- Konu Sahibi Annabellaa
Kahve telvesinden ne görmeyi umuyoruz ki 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Panik yok, sadece sevmiyoruz sizin gibileri pek buralarda. Her gün 10 yeni üye alakasız konuyu bdv’ye açsa çarşamba pazarına döner forum.Sakin olun hanimlar, konu uygun değilse elbette silinir, paniğe gerek yok.
1,5 yıl oldu sanırım, silinmediğini de fal konularının bdv'ye açılmaması gerektiğini de biliyorsunuz, üyeler anlamamış olabilir ama ben kim olduğunuzu anladım.Sakin olun hanimlar, konu uygun değilse elbette silinir, paniğe gerek yok.
Bırazdan da banlanır tam olur jhahaBazılarının pazar sabahı ne kadar hızlı ayıyor böyle. Kahve içilmiş, buraya üye olunmuş, konu açılmış hemencecik foto yükleme işleri çözülmüş.![]()
Dediler bileBugünün ilk bani siz olacaksınız gibi
Falla buranın nE ilgisi var
Pazar günü kahvaltıyı ne ara yaptınız hadi yaptınız kahveye daha erken değil mi
Sabah sabah millet daha gözünü açmamışken bide fala bakicak
Allah mafaza biri yalnis bir şey der ona yorumlar bak sen artık oooo![]()
Yazzık gıı etme eyleFaldan çok iyi anlarım yorumlamam ama banane
HahhaDediler bile![]()
Ay ne guzel. Ben otomatik yapmaya calıstım olmadı boyle. Bırak gı kalsın yakışiiaaaa benim yazı neden böyle oldu
![]()
valla ben yapmadım tesadüf oldu bir yere dokundum ama sabah sabah nereye bilemedim öyle gidiyorAy ne guzel. Ben otomatik yapmaya calıstım olmadı boyle. Bırak gı kalsın yakışii![]()
Hatırlarsan Banada soyle.. Yapıyorum ama kalıcı olmuyorvalla ben yapmadım tesadüf oldu bir yere dokundum ama sabah sabah nereye bilemedim öyle gidiyor![]()
![]()
Tamam söylerim renklide yazıyorlar pc de oluyor ben şuan telden yazıyorum denedim renkli yapamadım ama bu nasıl oldu hayretHatırlarsan Banada soyle.. Yapıyorum ama kalıcı olmuyor![]()
Uzman doktor konusumu hani nerdeTamam söylerim renklide yazıyorlar pc de oluyor ben şuan telden yazıyorum denedim renkli yapamadım ama bu nasıl oldu hayret
hep neden biliyormusun sabah sabah şu fal benim çay içmemem bide uzman doktor![]()
![]()
![]()
helal olsun sana vallahi ben bı fotoğraf işini gondermek için 5 ay gectı sonra ögrendım. helal olsun sana abıMerhaba güzel insanlar,
rica etsem kahve falimi yorumlaryorumlarmisiniz,
ask/genelEki Görüntüle 2816716 Eki Görüntüle 2816722 Eki Görüntüle 2816717
şu eski sevgili var yaUzman doktor konusumu hani nerde![]()
Anam avratlara kızıyok cımbızla laf koyuyorlar diye ama biz yapıokşu eski sevgili var ya![]()
Burdanda oluyor renkli ama her msjda yenilemek zorunda kalıyorsun anlamadımTamam söylerim renklide yazıyorlar pc de oluyor ben şuan telden yazıyorum denedim renkli yapamadım ama bu nasıl oldu hayret
hep neden biliyormusun sabah sabah şu fal benim çay içmemem bide uzman doktor![]()
![]()
![]()