- Konu Sahibi bohemienne
-
Merhaba arkadaşlar,
Üniversite öğrenimimi yarım bırakmak zorunda kaldım. Çalışmak zorundayım. Thy gibi şirketlerde çalışan hostes/uçuş görevlilerinin iyi para kazandığını duydum ve böyle bir iş düşünüyorum. Üniversite mezunu olma zorunluluğu yokmuş. Çok iyi derecede ingilizce ve biraz fransızca biliyorum.
Fiziksel olarak uygun olduğumu düşünüyorum. Manken olmayı denememi tavsiye ediyorlar arkadaşlarım ama istemiyorum. Sizce hostes olabilir miyim?
2000ytl civarında maaşlar aldıklarını duydum. Bana yüksek geldi, iyi bir maaşı olan bir meslekmiş bu, bu durumda başvuranlar acaba benden daha mı iyidir, yani kesin bir sürü üniversite mezunu aday başvuruyordur böyle avantajlı bir işe. Lise mezunu olduğum için sizce şansım yok mu?
Bu alanda tanıdıkları olan varsa bana fikir verebilir mi? Sizce şansım var mı?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Evet, nanelinargile pek çok kere uçağa bindim. Sağlık açısından uçmaya bi engelim olduğunu sanmıyorum. jeyloo, açıkçası ben zaten biraz düzensiz bir iş olduğu için bunu tercih ettim. hafta içi, sabah 9 akşam 5 tarzı işler hiç bana göre değil. Sürekli uçmanın çok yorucu olacağını tahmin ediyorum ama alışırım heralde. Hergün başkalarıyla çalışma fikri de çok güzel, ben iş ya da okul gibi ortamlarda zaten insanlarla samimi olmayı pek sevmiyorum. Sanırım tam bana göre bir iş. Sizce başvuru ve mülakatlarda en çok neye önem veriliyor? Yabancı dil mi, eğitim mi yoksa fiziksel kriterler mi en baskını?
Arkdaşlar torpilsiz hiç bi cacık olmaz torpiliniz varsa tereyağından kıl çeker gibi olursunuz hostes
Arkdaşlar torpilsiz hiç bi cacık olmaz torpiliniz varsa tereyağından kıl çeker gibi olursunuz hostes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?