Hostes olabilir miyim problem yaratır mı?

Linc yemeyeyim ama senin bu kafayla sonun hiçbiri olmadı zengin koca bulmalıyım gibi duruyor güzel buluyorsun kendini heralde bu ozgüven ordan geliyor

Yaaa konu bu değil ama gecenlerde bir spor spikeri misafirine "Beni kimse eğitemedi hıhh" triplerinde üstten üstten konusup calistigi kanaldan kovulmustu asfagahhaa. Allah kimseyi eğitimsizlikle ovunecek hale getirmesin

Üniversiteyi dirsek çürütmek olan gören insanların %100 u üniversiteye giremeyeceğini bilen insanlar oluyor nedense.
Oyunculuksa hedefiniz, onun da akademisi var.
Gider yetenek sınavlarına girer olursunuz.
Üniversite salt eğitim değil, kültürdür, deneyimdir, öğrencilik yaşam biçimidir. Üniversiteye gitmediğiniz vakit sadece üniversite öğrencisi olarak yakalayacaginiz bir çok fırsatı kaçırmış olacaksınız.
Ille de okul diyenlerden değilim, ama bu seçimin iyi düşünülmesi gerek.
Hedeflerinize okul sizi yaklaştırıyor mu, uzaklaştırıyor mu?

Size katiliyorum,kiz sanki koc holding de ceo olmak istemis ggibikonusmuslar.liseyi bitirip ortalama bi ingilizce ile basvursa turk havayolu sirketlerine sansi var bence..

Canim sen bu ozguvenle tam gaz devam.bi istanbula git hayatin sillesini ye sonra buraya konu acarsin.yasin daha kucuk birak kolay yoldan paraya kazanmayi oku sonra kafani cok vurursun.

hostes olmana gerek yok tatlı kız, sen zaten uçuyorsun mental olarak Türkçe yazmaktan bi' haber gelmiş burada ezberim iyi İngilizce sorun değil diyor ne alaka ezberle acaba ? orta seviye İngilizcesi kesin my name is...'den öteye gitmiyordur eminim. 90'larda kaldı sanmıştım bu okumayıp kısa yoldan ünlü olma merakı ama ne yazık hala varmış. Doğru yoldasın tatlım,ne okuyacaksın eşek misin sen mal mısın yani çok haklısın. Uçağa bile binmediğine eminim ama özgüvenine sağlık :)

Ben de "sanatçı olacağım, türkücü olacağım, kasetler yaptıracağım." diyen 90'lar insanlarını anımsadım bu konuda.
Gerçi konu sahibinden özür diliyorum. İstanbuldaki tüm ajanslar onu bekliyor. Yüzü güzel çünkü. Bakın burası çok önemli. (!)

Açık liseden mezun olursanız hosteslik şansı çok düşük eğer torpiliniz yoksa. Anadil seviyesinde 2 3 tane önemli sayılan dilleri bilirseniz geçebilirsiniz belki ama sırf orta dediginiz ingilizceyle mümkün değil gibi birşey. Çünkü 2 3 dil bilip üniv mezunu da bir sürü kiz katilacak o elemelere. Qatar falan zaten almaz aydında sonradan 6 aylik dil kursunda öğrendiğiniz ıngilizce ile. Hiç yurtdisinda uzun süre kalmadığınız ya da yabanci insanlarla sürekli muhattap olmadığınız cok belli.
Onun dışında hayatta herşey olabilir. Fiziksel bir engelinizde olabilir. 20 yaşında daha lise okuyorsunuz zaten 21de bitirseniz 22de uniye girseniz ki bunu yapmak içinde sınava kasmak lazım. 26 27 de mezun olacaksınız hiç kalmazsanız.

Üniv gerekli değil derken ben istanbulda yaşıyorum ve tekstille uğraşıyorum. Sekreter almak için bile elle tutulur iyi bir firma ise sadece kapıyı açacak telefon bağlayacak basit bir is için patronlar en kötü 2 senelik üni mezunu tercih ediyor. Yani siz şuan istanbula gelseniz sekreterlik için başvuru yapsanız sekreter olarak bile almaz düzgün bir firma ise. Ona göre hedeflerinizi sağlam belirleyin derim. Oyunculuk zaten büyük bir torpil yoksa sırf şans işi. Yoksa miss turkeye best modela katılan herkesi başrol görürdük ama sadece birkac kişi aradan cıktı yüzlercesi hiç bir yerde yok. Eski sevgilimin en yakın arkadaşı birkac sene önce best model oldu ara sıra bir iki defileye çıkıyor ve saçma sapan klip teklifleri geliyor sadece. Suan bir gece clubunde djlik yapıyor:)

Size katiliyorum,kiz sanki koc holding de ceo olmak istemis ggibikonusmuslar.liseyi bitirip ortalama bi ingilizce ile basvursa turk havayolu sirketlerine sansi var bence..

Benim koç holdinge ceo olma ihtimalim bu kızımızın oyuncu, şarkıcı ya da hostes olma ihtimalinden daha yüksek bence

yüzü çok güzel, açıktan okuyor ama Türkçe terk - ki hiç önemi yok çünkü yüzü çok güzel- , gayet aklı başında birisi, okumak çöp onun için tam bir zaman kaybı çünkü çok güzel, dil konusunda sıkıntı yok çünkü yine yüzü çok güzel. Yüzü çok güzel demiştim değil mi?

Kesinlikle katılıyorum size. Üniversite mezunu olmak değil mesele. O havayı solmuş olmak o ortamda bulunmuş olmak çok iyidi.
Dışardan üni okmuş biri de üni diploması alıyor, ama önemli olan diploma değildir. Üniversite yılları bence en güzel yıllarımdı. Ozamanlar çok kiymetini bilemiyordum biran önce mezun olsam diye düşünüyordum ama şuan geriye bakınca kesinlikle eğitim hayatımın en iyi yıllarıydı. Bazen tekrar bir bölüm okusam diyorum, ama örgün tabiki. Açıktan okumak bana göre değil. Ama o eski zamanlar gibi olmaz artık diye vazgeçiyorum. Ozaman dert yok, tasa yok. Ders sonrası nereye gidelim, napalım laylay lom hayat vardı. Şimdi çoluk çocuk, iş güç arasında birde okula git gel gözümde büyüyor. Eskilerin deyimiyle herşey zamanında güzel.

Sayenizde çok merak ettim şimdi kızcağızı

Ben gideceğim tekrar okula ya :)
Sosyal bilimler içimde kalacak yoksa.
Sosyoloji okumak istiyorum.
2 yıl önce öylesine girdigim sinavda rahat rahat giriyordum istanbul üniversitesine.
Evet iş yüküm artar ama okul ortamını seviyorum.
Genclerin yaninda yasli kalirsam, hocalarla takılırım napim

Linc yemeyeyim ama senin bu kafayla sonun hiçbiri olmadı zengin koca bulmalıyım gibi duruyor güzel buluyorsun kendini heralde bu ozgüven ordan geliyor
Bence temel hedef o da diğer meslekleri basamak olarak görüyor. Yasemin Özilhan' dan sonra malesefki tüm kızlarımızın derdi o oldu. Erkeklerde fenomen olma derdinde. Allah sonumuzu hayretsin bu genç nesille.