- 3 Ekim 2007
- 14.284
- 34.788
- 39
- Konu Sahibi asdefkymal
Peki neden açık lise?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki neden açık lise?
İkna oldumÇünkü o ömrünü okulda çürütemez
ya gerçekten 18 yaş reşitlik sınırı olmamalı diyorum bazılarını okudukça.kusura bakmasın da 20 yaşına gelmiş daha açıktan lise bitirmeye çalışıyo , istanbula taşınıcakmış da ünlü oyuncu olucakmış , ola ki olamazsa orta ingilicesiyle (ki sanmıyorum orta olduğunu da zaten adını söyleyebilen ingilizce biliyorum diyo) havayolu şirketleri şakır şakır lise mezunu alıyomuş da bir de diğerlerini küçümseyip Emirates'in açık kollarına koşmayı planlıyo Bu kadar insan da okumaya yetmedi yüksek lisansını doktorasını yapmaya boş yere çabalıyo sanki, okumaya ne gerek var boş iş kapat üniversiteleri gitsin valla hayat onun.Bu mantıklı daldan dala hayallerden yere babam çakılmıycakÇünkü o ömrünü okulda çürütemez
Birincisi çoğu Türkiyedeki mankenden daha güzel bir yüze sahibim bunu hem çevremdeki kişiler söyler hem de menajer tanıdığım kişiler var onlarda yüzümün TV ye çok uygun olduğunu söylerler. Bi ara Miss Turkeye katılmayıda düşündüm ama boyum malesef Miss Turkey için kısa kalır bu yüzden vazgeçtim. İkincisi evet umursamıyorum ama kızmıyorum herkes istediğini diyebilir umrumda değil. Üçüncüsü görüceğiz.Şan ve oyunculuk eğitimini okulunda almış ya da bu işlere hobi olarak 20 yaşından çok çok önce başlamış, çok yetenekli ya da manken gibi, güzelliği dikkat çekici olan rakiplerin arasından nasıl sıyrılmayı planlıyorsun?
Kolay yoldan ün şöhret para peşinde koşuyorsun ama ayakların yere basmıyor. Kızıyorsun, umursamıyorsun ama bu kafa yapısıyla bir baltaya sap olabileceğini zannetmiyorum.
Çok teşekkür ederim.Emirates ile fazla uçmadigimdan dolayi bilemiyorum fakat mesela thy'deki hosteslerin inglizcesi cidden vasat. Agir aksanli, tam ne dedikleri belli degil. Sanirim thy'de daha çok torpil dönüyor.
Emirates, Qatar gibi firmalar duydugum kadari ile daha zor orada baslanmasi. Ancak hayalin bu ise, pes etme. Kendini gelistir, yapabilirsin.
Bakış açınız ne kadar acı okulda ömrümü curetemem düşüncesiHayır yanlış anlattım sanırım önceliğim dizi sinema oyuncusu olmak istiyorum 2 yıldır tiyatro ve şan eğitimi alıyorum yazın İstanbula taşıncam oyunculuk için o olmazsa hosteslik ayrıca lise mezunu hostes te gayette bolca var. Üni pek düşünmüyorum olsada açıktan olur ömrümü okulda çürütemem yinede teşekkür ederim yorumda bulunduğunuz için.
Çok teşekkür ederim.Cocugun hayallerini bozmayin arkadaslar ya , istemek basarmanin yarisidir , sen istemeye devam et , calis cabala neden olmasin?
Gercekten gonul isteyip emek verirsen olur cocugum
Hava yolu şirketlerinin en az lise ya da önlisans mezunu olma şartı koyması sizin için ne anlam ifade ediyor bilmiyorum ama bu ülkede en iyi üniversiteleri bitirip işsiz olan yüzbinlerce insan var. Bunlar içinde de elbet hostesliğe başvuranlar olacaktır. Onlar dururken liseyi bile açıktan okuyan birinin şansı biraz düşük. Ezberim iyi demekle de dil öğrenilmiyor. İmkanınız varsa yurt dışına dil okuluna gidin. (Malta nispeten ucuz mesela)20 yaşındayım açık lise okuyorum oyunculuk ve şan eğitimi alıyorum fakat eğer oyuncu olamazsam bir tanınırlık sağlayamazsam oyunculuğu bırakıp liseyi bitirip o sırada İngilizcemi geliştirip hosteslik başvurusunda bulunmak istiyorum Türkiyedeki hava yolu şirketleri 2 yıllık ünide istiyor malesef yurt dışındaki havayolu şirketleri için lise mezunluğu yeterli Emirates'ta falan ayrıca maaş olarakta daha iyi sizce hostes olabilir miyim İngilizcemi geliştirip lise mezunu olduktan sonra ve açık lise mezunu olmam problem yaratır mı?
Benim yakın bir arkadaşım Qatar havayolllarinda hostes. Onun da deneyimi yoktu, ingilizce öğretmenliği mezunu, bir hostelde calisiyordu hostes olmadan once .Ben Emirates, Qatar gibi havayollarinin deneyimsiz calisan aldigini hic duymadim. Once orta olcekli sirketlerde calisip sonrasinda sansinizi deneyebilirsiniz. Ingilizcenin yaninda Arapca ve mumkunse bir yabanci dil daha ogrenmeniz gerekecek ayrica.
Birincisi çoğu Türkiyedeki mankenden daha güzel bir yüze sahibim bunu hem çevremdeki kişiler söyler hem de menajer tanıdığım kişiler var onlarda yüzümün TV ye çok uygun olduğunu söylerler. Bi ara Miss Turkeye katılmayıda düşündüm ama boyum malesef Miss Turkey için kısa kalır bu yüzden vazgeçtim. İkincisi evet umursamıyorum ama kızmıyorum herkes istediğini diyebilir umrumda değil. Üçüncüsü görüceğiz.
Mülakatlarda bu kezbanlıklarınızdan bahsetmeyin, direkt elenirsiniz. Eğitimin, kendini geliştirmenin önemini savunun. İnanmadığınız şeyi savunacak cümleyi de kuramazsınız tabii ama gitmeden önce Google’dan eğitimle ilgili birkaç özlü söz bakın. Nasılsa ezberiniz iyiymiş.Üni pek düşünmüyorum olsada açıktan olur ömrümü okulda çürütemem
Birincisi çoğu Türkiyedeki mankenden daha güzel bir yüze sahibim bunu hem çevremdeki kişiler söyler hem de menajer tanıdığım kişiler var onlarda yüzümün TV ye çok uygun olduğunu söylerler. Bi ara Miss Turkeye katılmayıda düşündüm ama boyum malesef Miss Turkey için kısa kalır bu yüzden vazgeçtim. İkincisi evet umursamıyorum ama kızmıyorum herkes istediğini diyebilir umrumda değil. Üçüncüsü görüceğiz.