Hostes olabilir miyim problem yaratır mı?

Hande ercel miydi neydi? Asla oyunculuk yetenegi yok mesela.
İsmini bilmiyordum ama gerçekten yok. Bir de zumruduanka da zümrüt var.

Bana gore oyunculuk sonradan ogrenilmez ya bastan yeteneğin vardir ya da yoktur.1000 ders de alsam benden oyuncu cikmaz mesela. Aslinda boyle yaparak dizileri katletttiklerinin farkinda degiller.

Zaten 6 ay dil eğitimi aldım yani biliyorum sadece geliştirmem lazım.

6 ay dil eğitimi yeterli değil. hiç uluslararası uçup hostes inceleme fırsatınız oldu mu ?
ana diliniz gibi ingilizce konuşmanız lazım. çünkü o uçuşlarda her milleten kendi aksanıyla ingilizce konuşan insanlar olacak.
onları anlayabilecek düzeyde olmaksa malesef 6 ayda çözülebilir bir şey değil.

yurtdışında lise mezuniyetini yeterli görmeleri sizin lise diplomanızın denk geleceği anlamını taşımaz. her türlü denklik ararlar. bu da önemli bir parametre.

aynı zamanda ciddi bir genel kültürünüzün olması gerekir. çünkü bildiğim kadarıyla genel kültür sınavına da giriliyor.

ben ön lisans mezunu hostes tanımadım pek, çok uçan biriyim. her uçuşta host/hosteslerle sohbet ederim. genelde mühendislik mezunları var. plaza insanı olamam diyerek bu işlere atılmış bazıları. keza çoğu bir yandan iyi maaş alıp bir yandan pilotluğa hazırlanmak için de bu işe giriyorlar. pilotluk kursları pahalı, bu şekilde idare ediyorlar. bu durumda da makina mühendisi kızlar içerisinden lise mezunu seçilme ihtimali biraz zayıf kalıyor.

belki biraz hayallerinizi yıktım ama bana bu iş çok zor göründü. yine de deneyin şansınızı elbette.

İsmini bilmiyordum ama gerçekten yok. Bir de zumruduanka da zümrüt var.

Bana gore oyunculuk sonradan ogrenilmez ya bastan yeteneğin vardir ya da yoktur.1000 ders de alsam benden oyuncu cikmaz mesela. Aslinda boyle yaparak dizileri katletttiklerinin farkinda degiller.
O diziyi hic izlemedim. Ama simdi siz deyince baktim. O kiz da ayni. guzel gozlu , zayif, beyaz tenli bilmem ne diye disi guzel oyunculugu fos kisileri doldurdular sektore.

Mesajlarin tamamini okumadim ama, altina yazilan mesajlar cok tuhaf geldi bana arkadas kendine bir hayal ve hedef koymus ve mümkünati olmayan bir sey degil, neden destek olmuyorsunuz? Emirate de seni bekliyordu nasil bir yorum, bu firmayi gözünüzde neden büyüttünüz? Hangi hostes sakir sakir ingilizce konusuyor?
En başta herkes çok destek oldu ilk sayfalara bakın ama hanım kızımız tavsiye almak yerine tutturdu da biliyorum şöyle böyle her şeye bir laf burnu kaf dağında normal bu yorumlar

O diziyi hic izlemedim. Ama simdi siz deyince baktim. O kiz da ayni. guzel gozlu , zayif, beyaz tenli bilmem ne diye disi guzel oyunculugu fos kisileri doldurdular sektore.

Sadece bakisiyor, bakiyor. Biri bir sey sorarsa cevap veriyor filan. Zaten senaryo kitligi da var. Oyuncu kitligi olmasın :)

Oteki yasini almış oyuncular iyi... Vakit geçsin diye izliyorum ama tercihim her zaman yabanci diziler. Sadece su an mümkün değil.

Tabi ki 6 ayda İngilizce öğrenmemiştir. Maksimum işte simple present tense. :) Baksanıza YDS çalışır gibi kelime ezberleyerek öğrenebileceğini sanıyor. Yani hevesini kırmayın falan denmiş de bu heves değil ki bu hayallerde yaşamak. Ben şimdi size desem ki atıyorum X kişiden oyunculuk dersleri alıyorum 1 sene sonra Hollywood filmlerinde oynamaya başlarım çünkü yüzüm çok güzel; başarılar canım yolun açık olsun mu dersiniz yoksa ne Hollywood'u uçma allasen yere çakılırsın mı?
Arkadas 6 ay kursa gitmis ve orta seviye bildigini iddia ediyor. Tabi ki hiçbirimiz buna inanmadik. 6 ayla olsaydi keske.
Makul hayalleri desteklerim ama alti bos hayali de desteklemek ne bileyim.

Mesajlarin tamamini okumadim ama, altina yazilan mesajlar cok tuhaf geldi bana arkadas kendine bir hayal ve hedef koymus ve mümkünati olmayan bir sey degil, neden destek olmuyorsunuz? Emirate de seni bekliyordu nasil bir yorum, bu firmayi gözünüzde neden büyüttünüz? Hangi hostes sakir sakir ingilizce konusuyor?

hedefi olması güzel de bu hedefe uygun yollar seçmek gerekir. dil biliyor musun diyince 6 ay eğitim aldım diyor, hostes olmak için hem de uluslararası hava alanlarında çalışmak için ingilizce neredeyse sorulmuyor bile - ki bu global tüm firmalarda böyle.

eğitim açık lise.. kınamıyorum, olabilir. ama onca mühendisler bu gibi işlere girerken açık lise ile şansı ne olabilir ?

belki çok eskiden hosteslik için fiziksel görünüm yeterli oluyordu ama dünya bambaşka bir yerde. genel kültür, eğitim, bilgi, yabancı dil"ler"... ve o kadar çok insanda bu vasıflar var ki aradan sıyrılmak gerçekten zor.

bütün bunları sağlamak için çalışır ve elde ederse elbette şansı olur. ama anlattıklarından anlaşılan istediği işin kalifikasyonunda olmadığı..

biz de gaz vermek yerine gerçekleri görüp kendini eksiklere odaklaması için yazıyoruz. eminim çoğu kişi de bu niyetle yazmıştır.

Tabi ki 6 ayda İngilizce öğrenmemiştir. Maksimum işte simple present tense. :) Baksanıza YDS çalışır gibi kelime ezberleyerek öğrenebileceğini sanıyor. Yani hevesini kırmayın falan denmiş de bu heves değil ki bu hayallerde yaşamak. Ben şimdi size desem ki atıyorum X kişiden oyunculuk dersleri alıyorum 1 sene sonra Hollywood filmlerinde oynamaya başlarım çünkü yüzüm çok güzel; başarılar canım yolun açık olsun mu dersiniz yoksa ne Hollywood'u uçma allasen yere çakılırsın mı?

e bizim ülkede herşey ezber olunca, dil öğrenmek de ezber sanılıyor. insanlar neredeyse ilkokulda öğrenmeye başlıyor da lise döneminde anca advanced olabiliyor.. bu da çok doğal çünkü ingiltire de yada amerikada değil, türkiyede yaşıyoruz. etrafımızda sürekli konuşulan dil türkçe..

ha belki robert, avusturya lisesi gibi yerlerde öğrenim daha hızlı ilerler, onlarda artık aşmış okullar olduklarından.

hayır, bi de hayal edersin ama insanlar sana neler gerekli anlatınca bir kulak kesilir araştırırsın. olayı resmen fiziğim uyguna ve 6 ay dil okuduma bağlamış gitmiş.

e bizim ülkede herşey ezber olunca, dil öğrenmek de ezber sanılıyor. insanlar neredeyse ilkokulda öğrenmeye başlıyor da lise döneminde anca advanced olabiliyor.. bu da çok doğal çünkü ingiltire de yada amerikada değil, türkiyede yaşıyoruz. etrafımızda sürekli konuşulan dil türkçe..

ha belki robert, avusturya lisesi gibi yerlerde öğrenim daha hızlı ilerler, onlarda artık aşmış okullar olduklarından.

hayır, bi de hayal edersin ama insanlar sana neler gerekli anlatınca bir kulak kesilir araştırırsın. olayı resmen fiziğim uyguna ve 6 ay dil okuduma bağlamış gitmiş.

Fiziği uygun değil ki yüzü güzel. Gerekirse kilo verir hostes olmak için ama yüzü çok güzel. Gerçi ilk hedefi zaten hosteslik değil menejerlerin söylediğine göre yüzü çok güzel olduğu için hedefi artiz olmak. Yüzü güzel demiş miydim?

Fiziği uygun değil ki yüzü güzel. Gerekirse kilo verir hostes olmak için ama yüzü çok güzel. Gerçi ilk hedefi zaten hosteslik değil menejerlerin söylediğine göre yüzü çok güzel olduğu için hedefi artiz olmak. Yüzü güzel demiş miydim?

ahaha ay hepsini okuyamamıştım mesajların, tam açıcaktım gerek kalmadı :)

ee benim de yüzüm güzel ama bir fabrika kızıyım, harcandım mı şimdi :KK43:

Kilo verir sorun degil. Dil ogrenir sorun degil.
Su rahatliktan az bizde de olaydi. Ama yüzü guzel iste 😁