- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
- Konu Sahibi asdefkymal
Kalkış ve iniş'te sakız çiğneyin. Kulaklarınız kapanmaz.
Bazen hiç faydası olmuyor helede gripken.
Normalde sakız çiğnerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalkış ve iniş'te sakız çiğneyin. Kulaklarınız kapanmaz.
Herzaman ise yaramıyor:)Kalkış ve iniş'te sakız çiğneyin. Kulaklarınız kapanmaz.
Evet, deneyebilir bende çok şükür her seferinde işe yarıyor.Herzaman ise yaramıyor:)
Ucucu musunuz sizde ? Ben her gün hemen hemen uçtuğum icin artik hassaslasiyorEvet, deneyebilir bende çok şükür her seferinde işe yarıyor.
En başta herkes çok destek oldu ilk sayfalara bakın ama hanım kızımız tavsiye almak yerine tutturdu da biliyorum şöyle böyle her şeye bir laf burnu kaf dağında normal bu yorumlar
Güzelliği geç kızın ezberi iyi 6 ayda ingilizce öğrenmiş bir senede test çözerek geliştirecek ellemeyinYa kız diyor ki güzelim ben ya oyuncu ya hostes olurum dil bilmeye eğitime gerek yok yani onun için ana noktayı hiç birimiz anlamadık bence :) bana da demin geldi bu düşünce :)
Evet, deneyebilir bende çok şükür her seferinde işe yarıyor.
Ooo çok kötü olur olurBende olmuyor her zaman grip değilsem bile kulak gidiyor bir anda 24 saat sürüyor nerdeyse
Ooo çok kötü olur olur
Ben 15 gün duyamadim meslek hastalığı tam bu olsa gerekAynen tiz ses duyuyorım o zaman
Ben 15 gün duyamadim meslek hastalığı tam bu olsa gerek
Pilot olan tanıdıklarım kokpitte içebildiklerini söylüyordu.Cidden nasıl dayanıyorsınuz buna.
Bişi daha sigara işi nasıl oluyor uçakta uzun menzilli uçuşlarda.
Hep merak etmişimdir bunu
Aynen bende merak ediyorum ama bur 12 saatlik uçuşta içmeseydim bırakırdım heraldeCidden nasıl dayanıyorsınuz buna.
Ben sigara kullanmıyorum .Cidden nasıl dayanıyorsınuz buna.
Hayır öyle bir şey yok hele hele kokpit en kıymetli yer :) güvenlik açısından sakıncalı. Zaten smoke dedektörler var. ulu orta filan imkansız gibi bir şey . Bi kere herkes herkesi raporlayabilir ? Kim kime güvenecek bu konuda var. Yani biraz abartı hikayeler gibi bisey bence bunlar . Kabin görevlisini alirlar, ahbaplar fln gülüyorum sadece eger is icin girdiyse biri içeride durma dakika süremiz var. Aşılamaz. Herkes girip cikamaz. Kokpit kuralları dahilindedir herşey . Kıdem esastır. Zaten biz isimizi gucumuzu bitirip popomuzu yere anca koyuyoruz yemek yiyoruz muhabbete vakit yokPilot olan tanıdıklarım kokpitte içebildiklerini söylüyordu.
Her kabin görevlisini almıyorlarmış ama ahbaplıkları olanlar içiyormuş.
Söylenilen bu, gözümle görmedim göremem zaten kokpiti
Evet, uçuş görevlisi arkadaşlarımızdan bilgilendirme alalım.
Bunu söyleyen pilotumuz çalışma arkadaşı kabin görevlisi ile evlendiHayır öyle bir şey yok hele hele kokpit en kıymetli yer :) güvenlik açısından sakıncalı. Zaten smoke dedektörler var. ulu orta filan imkansız gibi bir şey . Bi kere herkes herkesi raporlayabilir ? Kim kime güvenecek bu konuda var. Yani biraz abartı hikayeler gibi bisey bence bunlar . Kabin görevlisini alirlar, ahbaplar fln gülüyorum sadece eger is icin girdiyse biri içeride durma dakika süremiz var. Aşılamaz. Herkes girip cikamaz. Kokpit kuralları dahilindedir herşey . Kıdem esastır. Zaten biz isimizi gucumuzu bitirip popomuzu yere anca koyuyoruz yemek yiyoruz muhabbete vakit yok
Vallahi o kadar yıl okudum eski nişanlım Polonyalıydı hep yurt dışından arkadaşlarım oldu her milletten yine de ingilizcem iyi değil yani bana göre öyle ha evet anlıyorum her konuşulanı fakat akıcı değil konuşmam bir türkle ettiğim sohbet gibi olmuyor konuşmayı sevmiyorum açıkcası ingilizce filan :) çok yakın bir arkadaşımında inanılmaz yeteneği var dil konusunda 6 dil biliyor hemde ana dil seviyesinde erkek kardeşimde öyle süper konuşuyor çok rahat bence dil öğrenmede bir yetenek bana öyle geliyor zor yaniGüzelliği geç kızın ezberi iyi 6 ayda ingilizce öğrenmiş bir senede test çözerek geliştirecek ellemeyin