Hoşlandığımı bey bacim dedi

Valla hoşuma gitmişti ne yalan soyleyeyim. Konu açacak kadar da bozuldum şaka bir yana:))))

Aktif bi sohbetiniz de yokmuş ki! Adam arkadaşlarıyla plan program yapıyor size gelince aşağı in. Sürekli yazışan konuşan çift olsanız inmemeniz hata derdim ama iletişim eksikliği de var.
Son verdiği cevapta resmen laf sokmuş size benim peşimden artık sen koş gibisinden…
Yazmazsanız bi süre sonra yoklar ama siz yazmak isterseniz de hayır demez :)

Öyle olsa inanın ben de inerim hoşuma giderdi hatta . Bu şekilde İlk defa buluştuğum biri oldu üç sene beraber olduk. Ama o enerjiyi alamadım ondan. Beğeniyor merak ediyor beni o kadar. Gerçi ben de öyle ama ne zaman müsait olursun diye sormadı bile

1 kere yarım saat görüştüğü adamla gece 12 de buluşmak zorunda değil.. aylardır senelerdir ilişkisi yok az göreyim diye özlem bağlılık yok

Bu kibarca reddedisini not aldım dedi. ...istedim reddettin falan dedi.
Manipülasyon bu.
Not almışmış, hadsize bak. Sanki reddetme hakkınız yok da, reddetmenizi not almış paşazade.
Koşarak kaçın.

Ayrıca bi erkeğin sizi "her an buluşmaya hazır" görmemesi gerekir. "İn" dediği an inecek misiniz, emir kulu musunuz siz?

Arkadaşın eşi ilk tanıştıklarında sohbet ederlerken beni abin gibi görebilirsin demiş. Daha sonra bunu söyle açıklamış." Niye abi gibi görmemi istedi, farklı birşeyler olamaz mı diye düşünmesini istedim " sonuç olarak evliler

Sizinki çok farklı güzel hikaye elma ile armut gibi..Ama bu ne niyetle mesajlastigi belli durumda sadece yarım saat görüşmüşler.İkinci görüşmede gece 12 de emrivaki yapıp kız uygun zamanda görüşelim deyince çirkinlesiyor

1 kere yarım saat görüştüğü adamla gece 12 de buluşmak zorunda değil.. aylardır senelerdir ilişkisi yok az göreyim diye özlem bağlılık yok

Zorundasın gideceksin mi dedik? Herkes kendi yaşamına göre yorum yapıyor.
Gece çıkmak için o kişiyle aylar yıllar geçirmeye gerek yok bana gore bu benim düşüncem ama aralarında en azından devamli bir iletişim var gibi düşünmüştüm o da benim.dusundugum sekilde yokmuş.

Gece gece evine geliyorsa bariz yatmak istemiş, hayır diyince de vınlamış durum bundan ibaret

Niye aliniyorsunuz mesajınızı görmedim genel olarak yazdım sonuçta aynı şeyi düşündük

Konunun tamamı için yazmadım zaten, alintiladigim mesajda " adam niye bacım desin" gibi bir ifade vardı ona istinaden yazdım.

Niye aliniyorsunuz mesajınızı görmedim genel olarak yazdım sonuçta aynı şeyi düşündük

Alınmıyorum mesajımı görmeseniz bile alinti yaptiginiz yorumumda kimseyi kimseyle buluşmaya zorunda bırakmiyorum.
Benim fikrim. Mevzu zorundaliksa gündüz buluşmak zorunda da değil hatta bu kişiyle buluşmak zorunda da değil.

Konu sahibine özelden kişinin isminin ön harflerini mesaj bile attım çok meraklıyım şu an ahahahah o çıkarsa yazarım :d

Ben de o an öyle düşündüm. İkimiz de aynı şehirde yaşıyoruz o seyahat ediyor ayda iki hafta ama kalan zamanlar musait. Gerci bir aydir denk gelemdik sonra buluştuk ama artik bir hafta sonra gorusme imkanimiz vardi. Sonucta iki hafta burada her ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…