Hoşlandığımı bey bacim dedi

Belki ondan olabilir. Öyle çok aktif bir iletişim yoksa da siz haklı olabilirsiniz.
Cok aktif değildi yani en fazla tatlım dedi bir iki defa ben de canım dedim bir iki defa.. Günaydın tatlım nasılsın bugün? İyiyim sen nasılsın? Bugün xe gideceğim sonra hikaye begenmelerle hikayelere cevap vermeler bir iki defa kısa kısa. Afiyet olsun tarzı vs.

Ben de buna takıldım işte. Yani mesafeli bisi yazar ya da bir daha yazmaz anlarım. Zaten hep o yazardı ben de tatlı tatlı cevap verirdim. İnsan beğendiği kadına bacım demez ki.. onun dönüşü olmayabilir diye düşünür.beni o kadar iyi tanımıyor belki de kesicem iletişimi bu lafa

Siz yinede en iyisini yapmışsınız yeni tanisilan insanlarla mesafe önemli ben karşı tarafı artı niyetli gördüm her nekadar flortlesme gibi görünse de okadar masum sonuçlanmaya biliyor burada tekrar gelip mağduriyet postu açmanızı istemem..sevgiler

Bence 12 çok geç bir saat değil. O anda çok müsait olmayacağınızı o da düşünmüştür. 10-15 dakika ayırabilirdiniz ayaküstü diye düşünüyorum.
Kahve içmeye çıkalım dedi beş dakikada kapıda göreyim değil de. Karşıdaki kafede. Daha önce de orda oturduk . Güzel bi yemek falan neden olmuyor ki ilk buluşmada öyle olmuştu ama erken saatte.

Ya oturup sizce uzun uzun düşündü mü? Red yiyince aklı sıra laf soktu . Kendi hayatınıza odaklanin o isterse yine ulaşır yazar. Siz de yazabilirsiniz ama dolu bı hayat gösterin ki adam orada yer edinmek istesin .

Teşekkür ederim ben de ona dedim zaten. İleride biraz daha birbirimizi tanıdığımız zaman saatler problem olmaz ama henüz daha yeni tanışıyoruz. Daha uygun bir saatte daha özenli bir plan isterdim diye. Nasıl istersen ben çok istemiştim Kısmet değilmiş dedi. Gece 12 de beni napacak ki. Kaldı ki gündüz neden yazmadı ya da tamam o zaman yarın sabah deseydi. Yola bu gece çıkıyorum biliyor

On numara yorum yalnız. Yazınca tepkim sıcak mı olsun yoksa ben de laf sokayım mi

İşte biraz muhabbet olsa inerim. Ama hala böyle tek tük mesajlar aramızda. Her gün yazardı ama mesajlaşma üç beş satırda kalıyor sürekli bir yerlere gidiyor.

Bacım sen beklenti içinde davranmışsın. Bak sonun böyle olmuş burada soru soruyorsun
Aslında bi bakıma sana da hak verdim, görüşmek istemeyebilirsin. Uygun olmayabilirsin, yorgun olabilirsin...

Ama zaten tek tük mesaj atıp, ne olduğu belli olunmayan bi durumun içindeyken duş alırdım, makyaj vs deyip beklenti içine girip özenli davranmana da gerek yoktu. alelade şekilde önemsemeden, canın istiyorduysa tamam diyebilirdin...

Olan olmuş artık. Bundan sonra yazarsa sen de yine normal şekilde konuşursun...

Ay bu ne muhabbet bile yokmuş napcakmissin gece bi vakti. Ben direkt kendim gibi düşünmüştüm. Ama ben bile bir tek günaydın nasılsınli suraya buraya gidecegimli sohbete koşa koşa inmezdim Gündüz bile gitmezdim.

Dönünce yapayım bunu. Kocaman adam kocaman yaşı başı büyük bir de. Çocuk gibi yazdı bana tripli falan
O senin aklından geçenleri bilmediği için Red yediğini düşünmüş. Ola ki dönünce sen hırs yapıp reddederse sen de ona tamam abim dersin. Biraz da o düşünsün sevdiğim kız bana abi dedi diye.

İlk buluşmada öyle aniden oldu ya bu sefer daha özenli giyinmek istedim bir de işte güzel bir mekana gidelim istedim. Hani adam da elit takılan bir adam güya ama kapı önlerinde buluşuyoruz biz. Kendi gayet güzel yerlere arkadaşları ile plan yapıyor görüyorum hep instagramda. Biraz da ona bozuldum sanırım. Bahsettiğim pahali mekanlar değil ama sorsun mesela ne seversin nereye gidelim ya da kendi teklif etsin şuraya gidelim mi? Hadi kapıya çık görüşelim sonra karşıdaki kahvede kahve içiyoruz. Ben öyle ev hali. Adam benle bir önceki buluşmada da aynını yaptı akşam sekiz falandı ama

On numara yorum yalnız. Yazınca tepkim sıcak mı olsun yoksa ben de laf sokayım mi
Laf sokmayın gerek yok olgun bir kadın olarak davranın , normal olun ya o düşünsun biraz tribin yanlış olduğunu görsün . Sağlıklı bir ilişkide Trio laf sokmalar çok anlamsız

Evet işte öyle aktif bir yazışma var ama içeriği flört gibi değil. Yani beğendiğini söylüyor ya da laf arasında senin gibi bir kadınla evlenmek isterdim diyor ama ufak tefek yemleme gibi.

Daha uygun bir saatte daha özenli bi plan isterim demek, sizin beklenti içinde olduğunuzu gösteriyor. İyi pembe panjurlu ev eklememişsiz kız Azıcık adil yıldırım dinle.

Verdiğin mesaj: seninle sevgili olmak istiyorum, bana uygun ve özenli bi plan yap. Bunu niye söylüyorsun ki?

Yani gerçekten sizce erkekler, bunu akıl edemeyecek insanlar mı? Geldiğinde 2 gün boştu demişsin, istese plan yapamaz mıydı? Yapardı ama yapmamış. Bunu siz söyleyince dünden hazır gibi sevgili olalım moduna giriyorsunuz.

Azıcık gelişine oynayın. Plan yapmıyorsa yapmıyor, bunu sen ona söyleme. Sana özensiz davranıyorsa ya da özel bi plan yapmıyorsa, senn de duş alayım saçımı başımı yapayım diye uğraşma? Sıradann bi arkadaş gibi gör, tamamm hadi bi 15 dakika kahve içelim bari de...

İşte özenli davranmasını sağlamak için siz kendinizin özenli ve özel olduğunu hissettirin . Daha çok yeni her şey o sizinle görüşmek için oturup düşünsün biraz

Adam bunu hissetti ondan bacım dedi belki de hahahahaha.. iyi de kendi yazıyordu hep çakal acaba gece benimle buluşup sevisme planı mi yapmıştı elinde patladı

İşte diyorum ya istese arkadaşları için güzel olan yapıyorsa sana da yapardı... Demek ki istememiş. Bunu neden sen ona söylüyorsun? Bunu düşünecek aklı var ama sana yapmamış... Salla gitsin amaaan... Demek istediğim de erkeklere böyle açık açık söylemenize gerek yok... Akıl edebiliyorlar ama yapmak istemiyordur. Siz bunu ona söylediğinizde, beklentide olduğunuzu çok belli ediyorsunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…