DavranmaBen nasıl davranayim yazarsa acaba?
Sacini topuz yapıp yüzüne iki far fondöten vs sürmek zor değildi benceBen de öyle tatlı tatlı şakaya vurdum zaten. Ama yarım saate duş almam giyinmek falan sürerdi. Bir de saat çok geç olunca. İki aydır yazisiyoruz ama günde birkaç cümle yazıyor cevap veriyorum. Telefonla çok az konuştuk. Geldikten sonra iki gün buradaydı teklif de etmedi ki. Zaten ilk buluşma da yarım saat sürmüştü. Biraz daha özenli bir plan bekledim:))
Ayy pişman oluyorum yavaş yavaş. Ne bileyim öyle anlık geliyorum kahve içeriz deyince gece 12 daha uygun bir saat iyi olur dedim
Nasıl yani?Davranma
Temizlik yapmıştım baya terlemistim. Duş alır yatarım diyordum. Duş al giyin falan daha özenli giyinmek istedim. Bir de ilk buluşma da böyle spontane oldu ayaküstü kahve içtik. Bu sefer sinema falan plan yapsin istedim biraz da aslindaSacini topuz yapıp yüzüne iki far fondöten vs sürmek zor değildi bence
İşte biraz muhabbet olsa inerim. Ama hala böyle tek tük mesajlar aramızda. Her gün yazardı ama mesajlaşma üç beş satırda kalıyor sürekli bir yerlere gidiyor.İnanılmaz sıkıcı davranmişsiniz
Saat 12 uygunsuz bir saat bile değil hani gece 2-3 olsa neyse ki o zaman bile inmişligim var benim (kahveyi benzinlikten aliyorduk)o ayrı da saat 12 normal ya millet o saatte disarda oluyor daha.
Çok bozuldu onu farkettim. Kısmet değilmiş nasıl istersen not aldım kenara vs yazdiBosverin inmedginiz Iyi olmus.Normalde zaten size Cok zaman ayiran biri degilmis.Her istedigi istedigi an olmayinca bozulan tiplerden.Dusunmeye degmez.
Umursamayin ya kaç yaşında insan ergen ergen davranıyorsa daha duruşunuz olsun ,Ben nasıl davranayim yazarsa acaba?
Ya yazsin gene düzgün plan yapsin yazsin lütfen lütfenArtık dünya ahiret bacımsın demiş. Ama samimi değil bence trip atmış Bi şekilde Bi adım atarsan ger gelir hoşlanmış senden v
Bacısı mi oldum şimdi ben bunun amaUmursamayin ya kaç yaşında insan ergen ergen davranıyorsa daha duruşunuz olsun ,
İşte biraz muhabbet olsa inerim. Ama hala böyle tek tük mesajlar aramızda. Her gün yazardı ama mesajlaşma üç beş satırda kalıyor sürekli bir yerlere gidiyor.
Tam olarak öyle oldu sanırım. Kapı dediği kapıya çık kahve içelim bir yerlerde dedi. Daha erken yazsaydı ya kaç gün vardı arada öyle değil miEvet tam olarak gece kapıya çıkmadığınız için friendzona atılmışsınız
Yarım saate çık kapıya dedi. Üstüm müsait değil. Gece saat 12. Ne bileyim kahve falan içeriz dedi. Daha uygun bir saatte olur dedim. Zaten bir saat mesafe gideceğim yer oraya gelirsin dedim. Şu an böyle bir fırsat varken istiyorken göreyim dedi ısrar etti biraz.
Sen yaz nolcak ki ne zaman buluşuyoruz de gülücük at gönder.Ya yazsin gene düzgün plan yapsin yazsin lütfen lütfen
Bacı deme lazım olur erkek beğendiği kadını öyle bi kategoriye sokmaz, instada ekliyseniz güzel fotolar atın abartmadan . Hayatinizin yoğun olduğunu görsün , gözüne sokmadan eğlenceli ve yoğun olduğunuzu hissettirin . Biraz da gizem arkadaslarla veya kızlarla etiket yapmayın .Bacısı mi oldum şimdi ben bunun ama(