Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hoşlandığım kişiyi instagramdan eklemeli miyim?
- Konu Sahibi YURDUM
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ilk adımı atmak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
Bengü bile eşine dm den yürümüş :))Yoo. Niye tuhaf olsun?
Takip et işte, belki dmden yürür falan emin olursun
- 30 Kasım 2019
- 11.957
- 38.102
- 598
- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
Ben bekledim eklemeyince ben ekledim bide bi güzel mesaj attım 4 sene oldu 2 senelik evliyiz çocuğumuzu bekliyoruzBenden hoşlandığını düşündüğüm birisi var.Instagramdan eklesem tuhaf olur mu?
Yaa ciddi misinn??Ben bekledim eklemeyince ben ekledim bide bi güzel mesaj attım 4 sene oldu 2 senelik evliyiz çocuğumuzu bekliyoruz
- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
Evet ☺ Kalbinin sesini dinle olacağını düşünüyorsan yürü gitsin en kötü ne olabilirYaa ciddi misinn??
(Konu sahibi yazdı sanmıştım kamu spotu olsun madem )
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.294
- 598
Soruyu soran kisi benim yazamadim diger hesaptan,gerçekten bu cevabin cok mutlu etti beniPeki birsey soyledi mi ekledigine sevinmistir heralde.Bana hep bu kiz tav oldu diycekmis gibi geliyo o yuzden eklemedim.3. Kez gorustuk bi tedavi icinTanışıyorsanız ekleyin tabii.
Biz eşimle ilk tanıştık, bir kaç kez grupla denk geldik baktım ekleyeceği yok ekledim. Sonra o da ilk mesajı attı, sinema buluşma yemek derken evlendik
- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.869
- 748
Ya zaten niye ekledin diyecegini sanmiyorum demez öküz değilseBoyle islerde biraz bodozlama dalmak lazim. Baktiginiz dusundugunuz gibi değil salağa yatarsiniz. Instagramdan ekleyince ne oluyormus sanki oylesine ekledim evlenelim demedim ya gibisinden
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.294
- 598
Yani şöyle biz önce bir doğumgününde denk geldik. Gecenin sonunda yanıma oturdu. Muhabbet açmaya fln çalıştı. Üç dört kere daha yine arkadaşlarla buluştuk. Fakat adam o adımı atamadı. Ben de sürümcemede iş sevmem. Nolcaksa belli olsun istedim. Sevindi tabii. Sinemaya davet etmişti bir hafta içindeSoruyu soran kisi benim yazamadim diger hesaptan,gerçekten bu cevabin cok mutlu etti beniPeki birsey soyledi mi ekledigine sevinmistir heralde.Bana hep bu kiz tav oldu diycekmis gibi geliyo o yuzden eklemedim.3. Kez gorustuk bi tedavi icin
Ama benimki biraz relakstır. Tipik Türk erkeği gibi değildir. Yani bu tarz bir elektirk alıyorsan bekle.
- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.759
- 248
Gerçekten de nickinizin hakkinizi veriyorsunuzSeni çook beğeniyoruum
Bi'kahve içelim mi?
yazabilirsiniz..
Cok guzel bi tanisma olmus :)Yani şöyle biz önce bir doğumgününde denk geldik. Gecenin sonunda yanıma oturdu. Muhabbet açmaya fln çalıştı. Üç dört kere daha yine arkadaşlarla buluştuk. Fakat adam o adımı atamadı. Ben de sürümcemede iş sevmem. Nolcaksa belli olsun istedim. Sevindi tabii. Sinemaya davet etmişti bir hafta içinde
Ama benimki biraz relakstır. Tipik Türk erkeği gibi değildir. Yani bu tarz bir elektirk alıyorsan bekle.
- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- 198
NedenGerçekten de nickinizin hakkinizi veriyorsunuz