Cok tesekkur ederim:) cok ince olmak da iyi degil galiba benim duygularim oldugu icin objektif bakamadim. Etkilendi diye dusunmustum ama yanlis dusunmusumÇünkü sizin kırılma ihtimalinizi düşünebilicek kadar ince biri .. sormasaydınız da aklınızın bir kenarında kalıcaktı hep iyi yapmışsınız yanlız daha fazla hakkında düşünüp takıntı haline getirmemenizi tavsiye edebilirim naçizane :)
Ben 2 diyorum. Fesadım galiba.İhtimaller :
- Gerçekten çok kibar ve hassas biri olduğu için sizi incitmekten çekinip açıklama mesajı yazdı.
- İlginiz hoşuna gittiği için bu ilginin 'el altından' devam etmesini istedi, bu sebeple o mesajı yazdı.
- Hayatında biri var ama hayatından çıkma ihtimaline karşın sizi yedekte tutmak istediği için o mesajı yazdı.
Benim de aklima geldi benim sevgilim veya esim yapsa ben de çıldiririm. Acaba bana acik kapi birakip kibar davranip lazim olursa sana donerim mi diyorTabi ya şimdi hatırladım. Benzer duruma düşmüştüm. Çocuk flört gibi konuşmaya devam etmek istemişti tel üzerinden. Hatta hey gidi o zamanlar kontörlü hatlar vardı. Hattını benim hattıma taşı filan demişti. Ben rahatsız olmuştum napıyorum ben diyip konuyu kapamış silmiştim.
Bence kibarlık değil yaptığı.
Edit: Neden kibarlık değil, çünkü eşime biri tutup evli misiniz dese tanışma niyetiyle. Eşim evet evliyim dese. Tutup üstüne kibar kibar mesaj atsa çıldırırdım ne münasebet?
Cok iyi aciklamissin:) 3 u de olabilir kafasindakileri okuyamayacagima gore hicbir zaman bilemeyecegim. Sen olsan ne yazardinİhtimaller :
- Gerçekten çok kibar ve hassas biri olduğu için sizi incitmekten çekinip açıklama mesajı yazdı.
- İlginiz hoşuna gittiği için bu ilginin 'el altından' devam etmesini istedi, bu sebeple o mesajı yazdı.
- Hayatında biri var ama hayatından çıkma ihtimaline karşın sizi yedekte tutmak istediği için o mesajı yazdı.
Valla ben olsam cevap yazmazdım herhalde. Kendimi kötü hissederdim, hayatında biri varmış çünkü.Cok iyi aciklamissin:) 3 u de olabilir kafasindakileri okuyamayacagima gore hicbir zaman bilemeyecegim. Sen olsan ne yazardin
Haklisin ben de oyle yapacagim buyuk ihtimalValla ben olsam cevap yazmazdım herhalde. Kendimi kötü hissederdim, hayatında biri varmış çünkü.
İlgi hoşuna gitmiş işte. Duygularınla oynamasına izin verme.Benim de aklima geldi benim sevgilim veya esim yapsa ben de çıldiririm. Acaba bana acik kapi birakip kibar davranip lazim olursa sana donerim mi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?