• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım kişinin mesajı

Platonik olduğunuz için altında sebep arıyorsunuz kusura bakmayın da.. Çocuğu resmen kıskaç içine almışsınız. Sipariş vermeler, numaralar filan. Çocuğun sevgilisinin yerinde olsanız ne olurdu hiç düşündünüz mü? Kızın biri çalıştığı yerde sevgilime asılıyor der verip veriştirirdiniz. Burada çok farkli bir konu okuyor olurduk! Biraz çekin kendinizi hala ışık arıyorsunuz. Çocuk kızdan ayrılıp size gelse ne olacak? Güvenecek misiniz böyle bir insana? Edepli çocukmuş işte yüz vermemiş. Müşteri olduğunuz için de böyle bir mesaj atmış. İyi niyetini sorgulamayın derim. Biraz empati!

Çocuk kibar ama beraberliği olabilir.Zaten olmasa bile siz ona koşarak bütün büyüyü bozmuşsunuz.

Çünkü kızlar premsestir asla teklif etmezler ilk adımı mutlaka karşı taraftan beklerler. Sonra büyü tılsım kalmaz mazallah. :hamarat:
Malesef şekil a daki gibi sevgilim var lafıyla karşı karşıya kalınıyor sonra ya da yedekleniyor erkek gözünde.:kahve:

Bence kirilacaginizi dusunup kibarlik yapmak istemis. Ben altinda baska birsey aramazdim. Sevgilisi oldugunu da soylemis. Baska bir niyeti olsa daha orta yollu konusup acik kapi birakirdi. Cevap vermeniz gerekmez yazacaksaniz da tesekkur ederim gibi kisa oz tek bir mesaj atin

Ya ben baska bi pencereden baktım olaya.
Şimdi bu cocugun sevgilisi olsaydim, ve bi kiz benim sevgilime asilsaydi sevgilim ona gorustugum biri var deseydi ve sonrasinda kiza boyle bi mesaj atsaydi sevgilime dunyayi dar ederdim. Ne kibarligi... hic de cok kibar bi sevgilim var diye dusunmezdim

Son düzenleme:
Back