• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoslandigim kisiden emin olamiyorum tavsiyelere ihtiyacim var

Flört döneminde 1 hafta konuşmamak normal değil. Dersten kaldı diye yanındaki insana sırtını dönmek de normal değil.
Üzgünüm ama adamın size karşı bir niyeti yok bence. Arayıp sormayın bir daha.

Flört döneminde 1 hafta konuşmamak normal değil. Dersten kaldı diye yanındaki insana sırtını dönmek de normal değil.
Üzgünüm ama adamın size karşı bir niyeti yok bence. Arayıp sormayın bir daha.
zaten her gün yüz yüze görüştüğümüz için mesajlaşmaya gerek durmuyorduk ben de yokluğunu hissetmiyodum açıkçası, her gün birkaç saat birbirimize vakit ayırdığımızdan. oğlak burcu için morali bozukken serbest bırak demişler ama zaten ben de bi süre muhatap olmamayı düşünüyorum açıkçası

zaten her gün yüz yüze görüştüğümüz için mesajlaşmaya gerek durmuyorduk ben de yokluğunu hissetmiyodum açıkçası, her gün birkaç saat birbirimize vakit ayırdığımızdan. oğlak burcu için morali bozukken serbest bırak demişler ama zaten ben de bi süre muhatap olmamayı düşünüyorum açıkçası

Anladım, ben yüz yüze de görüşmüyorsunuz gibi düşünmüştüm.
Yine de arada sırada yazması gerekirdi bence.
Belki mesajlaşmayı sevmiyordur ama siz yine de geri çekin kendinizi. Sırtını dönmesi, görmemezliğe gelmesi çok ayıp.

Anladım, ben yüz yüze de görüşmüyorsunuz gibi düşünmüştüm.
Yine de arada sırada yazması gerekirdi bence.
Belki mesajlaşmayı sevmiyordur ama siz yine de geri çekin kendinizi. Sırtını dönmesi, görmemezliğe gelmesi çok ayıp.
ne geri çekmesi bi süre yüzümü bile göremeyecek mesaj da atmam o yazmadıkça yemin ettim inadımı tutturdu kendi yazarsa asla sert çıkmam anlayışla karşılarım ama kırıldığımı görmesi için bence de uzak durmalıyım

Back