• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoslandigim kisiden emin olamiyorum tavsiyelere ihtiyacim var

Başka birşey vardır mutlaka o zaman. Durduk yere öyle bişey neden yapsın. Sen olanları şöyle bir gözden geçir detaylıca.
Canim iste dedigim gibi su an sinif tekrar ihtimali var bu yuzden morali asiri bozuk direkt belli oluyor. O sevmedigi arkadasim benim en yakin dostum. aramizda sohbeti gecti iyi biri midir bilmem ama hic sevmedim dedi onunla konusma tarzinda bisey demedi bugun cocukla bas basa gorunce mi kustu anlamadim ama bu da mantikli gelmiyor ya daha dun ttli uslupla tekrar konusalim hanimefendi demis insana noldu ya. napim mesaj atip sorsam gururumu kirmis olurum hic yuzune bakmasam sonu ne olur bilmiyorum napim yani

Yanınızdaki kişiyi sevmiyorsa bile bu size selam vermesine mani olmamalı. Sevgili olsanız yanınızdaki kişiyle görüşmenizi yasaklayacak mı yani? Hem yanınızdan geçerken siz neden laf atmadınız? Şimdi de bir şey yazmayın bence. Yazarsa veya ararsa konuşursunuz.
Cunku benim oldugum tarafa bakmiyordu. Zaten son dk gelismesi oldu sabah dersleriyle alakali sorun cikti kac haftadir halledemedi sinif tekrar riski var. O yuzden morali asiri bozuk. Bugun ortak arkadaslarla kantindeydi yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi hemen yanimda sirtini dondu cayini aldi yerine oturdu anlam veremedim. Daha gun gece bana tekrar konusalim hanimefendi diyen iki gun once sakalastigim kisiye bi sabahta ne oldu

Canim iste dedigim gibi su an sinif tekrar ihtimali var bu yuzden morali asiri bozuk direkt belli oluyor. O sevmedigi arkadasim benim en yakin dostum. aramizda sohbeti gecti iyi biri midir bilmem ama hic sevmedim dedi onunla konusma tarzinda bisey demedi bugun cocukla bas basa gorunce mi kustu anlamadim ama bu da mantikli gelmiyor ya daha dun ttli uslupla tekrar konusalim hanimefendi demis insana noldu ya. napim mesaj atip sorsam gururumu kirmis olurum hic yuzune bakmasam sonu ne olur bilmiyorum napim yani
Ben olsam sorardım hayırdır bir sorun mu var neden bugun selam vermedin diye .

Aksam yazayim mi yani daha dun yazdim ama ya of. Cok ustune gitmek istemiyorum gururumu kirmayi hic istemiyorum eger hisleri yoksa rezil de olmak istemiyorum var mi emin de olmiyorum ya sabir
Ortada gururunu kıracak birşey yok bence sorarsın ona göre hareket edersin.

Burclara cok fazla inanmam acıkcası eşimde oğlak gayet sakin ne istedigini bilen ılımlı bi yapıdadır genel itibariyle pozitif sevilen bi insandır misal
Sizinki böyle olmayabilir her oglak aynı olacak diye bişey yok
Ama hoslandıgınız kişi sizden bana kalırsa sizin hoslandıgınız kadar hoslanmıyor
Haftada bir yazısmak hemde sizin zorunuzla gördügünde selam vermemek falan malesef aynı hislere sahip olmadıgınızı gösteriyor
Nacizane tavsiyem artık yazmayın uzak durun cok isterse o gelip sizi bulucaktır

Burclara cok fazla inanmam acıkcası eşimde oğlak gayet sakin ne istedigini bilen ılımlı bi yapıdadır genel itibariyle pozitif sevilen bi insandır misal
Sizinki böyle olmayabilir her oglak aynı olacak diye bişey yok
Ama hoslandıgınız kişi sizden bana kalırsa sizin hoslandıgınız kadar hoslanmıyor
Haftada bir yazısmak hemde sizin zorunuzla gördügünde selam vermemek falan malesef aynı hislere sahip olmadıgınızı gösteriyor
Nacizane tavsiyem artık yazmayın uzak durun cok isterse o gelip sizi bulucaktır
Zaten biz her gun yuz yuze karsilasip saatlerce sohbet ettigimizden mesaja gerek kalmiyor o gun konusmazsak mesajlasiriz haftada 1 bile degil. Bugun ekstra durumlar oldu, sabah dersleriyle alakali ciddi sorunlar ckkti sinif tekrari ihtimali var o yuzden morali asiri bozuk. Ortak arkadaslarla kantindeydik yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi sirti resmen yanimda olmasina ragmen bana donuktu. Daha iki gun once ayni masada yemek yedik saatlerce sohbet ettik sakalastik daha dun bana tekrar konusalim hanimefendi seklinde tatli uslupla yazan kisi bugun boyleydi iste

Zaten biz her gun yuz yuze karsilasip saatlerce sohbet ettigimizden mesaja gerek kalmiyor o gun konusmazsak mesajlasiriz haftada 1 bile degil. Bugun ekstra durumlar oldu, sabah dersleriyle alakali ciddi sorunlar ckkti sinif tekrari ihtimali var o yuzden morali asiri bozuk. Ortak arkadaslarla kantindeydik yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi sirti resmen yanimda olmasina ragmen bana donuktu. Daha iki gun once ayni masada yemek yedik saatlerce sohbet ettik sakalastik daha dun bana tekrar konusalim hanimefendi seklinde tatli uslupla yazan kisi bugun boyleydi iste
Aşk öyle bişey ki sadece okulda ettigin muhabbet değil, eve gittigindede onla konusma istegi gece yastığa kafanı yan tarafa koydugunda basının diger yanınada telefonu koyup uyuyana kadar onunla konusma istegini getiriyor
Ki haftasonları okul olmadıgına göre görüşmüyorsunuz değil mi
Bilemiyorum bana hala senin kadar yogun bişey hissetmiyor gibi geliyor

Aşk öyle bişey ki sadece okulda ettigin muhabbet değil, eve gittigindede onla konusma istegi gece yastığa kafanı yan tarafa koydugunda basının diger yanınada telefonu koyup uyuyana kadar onunla konusma istegini getiriyor
Ki haftasonları okul olmadıgına göre görüşmüyorsunuz değil mi
Bilemiyorum bana hala senin kadar yogun bişey hissetmiyor gibi geliyor
Haklisiniz zaten gecmisinde cok sorunlar yasadi kimseye guveni kalmadi en yakinlari terk etti bu yuzden bana bi anda asik olup guvenmesini ben de beklemiyodum ama hislerinden de emin degilim

Haklisiniz zaten gecmisinde cok sorunlar yasadi kimseye guveni kalmadi en yakinlari terk etti bu yuzden bana bi anda asik olup guvenmesini ben de beklemiyodum ama hislerinden de emin degilim
Kendini geri cek derim erkekler cok nankör bu konuda onun her anında yanında olanı onu her haliyle seveni üstüne düşeni istemezler
O seni görmezden mi geldi sende aynı sekilde davran mesaj atmıyormu sende atma olaki konustu mu aynı sekilde aynı tonda cevap ver

Hayır yakın arkadaşsanız neden selam vermiyor yanınızda sevmediği biri olsa bile? Uhm bence yakın-orta seviye arkadaş olabilirsiniz. Ve maalesef sizden hoşlanmıyor.

Kendini geri cek derim erkekler cok nankör bu konuda onun her anında yanında olanı onu her haliyle seveni üstüne düşeni istemezler
O seni görmezden mi geldi sende aynı sekilde davran mesaj atmıyormu sende atma olaki konustu mu aynı sekilde aynı tonda cevap ver
Tamamdir o zaman ortalikta gorunmemekte fayda var tesekkur ederim

Güvenini kazanmak tabiri çok tuhaf olmuş. Ne yani bir sorunlu olan o mu, sizin mükemmel bir hayatınız asla korkularınız yok ama kendinizi ona mı kanıtlamak zorundasınız?
Ben pek elektrik görmedim bu ilişkide, sürekli işlerini hallettin mi diyerek ilerleyemezsiniz. Siz konuşmak isterseniz yazarsınız havadan sudan o da istiyorsa muhabbet devam eder. Zaten mesajlaşıyorsunuz müsait anında cevap verecektir.
Hem siz hem karşınızdaki bi tuhaf geldi bana.

Hep arayan sen olma bence. Sen bir gidiyorsan o iki gelmeli.
Guven problemi de senin cozecegin birsey degil. Ona annelik yapma, annesi var zaten. Uzun vadede annelik yapanlar kaybeder.

Güvenini kazanmak tabiri çok tuhaf olmuş. Ne yani bir sorunlu olan o mu, sizin mükemmel bir hayatınız asla korkularınız yok ama kendinizi ona mı kanıtlamak zorundasınız?
Ben pek elektrik görmedim bu ilişkide, sürekli işlerini hallettin mi diyerek ilerleyemezsiniz. Siz konuşmak isterseniz yazarsınız havadan sudan o da istiyorsa muhabbet devam eder. Zaten mesajlaşıyorsunuz müsait anında cevap verecektir.
Hem siz hem karşınızdaki bi tuhaf geldi bana.
Zaten surekli aramizda donen tek muhabbet bu degil hatta hic degil yuz yuze her seyden konusuruz cok yakindir sicaktir gozlerini benden ayirmaz esprilidir. Dun ve bugunku isleri onemli oldugundan onun sohbeti gecti. Bugun ekstra durumlar oldu, sabah dersleriyle alakali ciddi sorunlar cikti sinif tekrari ihtimali var o yuzden morali asiri bozuk. Ortak arkadaslarla kantindeydik yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi sirti resmen yanimda olmasina ragmen bana donuktu. Daha iki gun once ayni masada yemek yedik saatlerce sohbet ettik sakalastik daha dun bana tekrar konusalim hanimefendi seklinde tatli uslupla yazan kisi bugun boyleydi iste

Hep arayan sen olma bence. Sen bir gidiyorsan o iki gelmeli.
Guven problemi de senin cozecegin birsey degil. Ona annelik yapma, annesi var zaten. Uzun vadede annelik yapanlar kaybeder.
Zaten bugun ekstra durumlar oldu, sabah dersleriyle alakali ciddi sorunlar cikti sinif tekrari ihtimali var o yuzden morali asiri bozuk. Ortak arkadaslarla kantindeydik yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi sirti resmen yanimda olmasina ragmen bana donuktu. Daha iki gun once ayni masada yemek yedik saatlerce sohbet ettik sakalastik daha dun bana tekrar konusalim hanimefendi seklinde tatli uslupla yazan kisi bugun boyleydi iste. Normalde yuz yuze o da benimle cok ilgilidir yakindir ama su an kirilmadim degil

Hayır yakın arkadaşsanız neden selam vermiyor yanınızda sevmediği biri olsa bile? Uhm bence yakın-orta seviye arkadaş olabilirsiniz. Ve maalesef sizden hoşlanmıyor.
Bugun ekstra durumlar oldu, sabah dersleriyle alakali ciddi sorunlar cikti sinif tekrari ihtimali var o yuzden morali asiri bozuk. Ortak arkadaslarla kantindeydik yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi sirti resmen yanimda olmasina ragmen bana donuktu. Daha iki gun once ayni masada yemek yedik saatlerce sohbet ettik sakalastik daha dun bana tekrar konusalim hanimefendi seklinde tatli uslupla yazan kisi bugun boyleydi iste normalde gozunu gozumden ayirmaz konusurken cok yakindir ama su an kirildim yani

Selam vermemiş olması, sohbetlerin arasında uzun süre olması kafa kurcalayici. Erkekler de aynı bizim gibi, ilgi duyduğu insanı merak eder. Sohbet etmek ister, konuşmak ister, heyeecanlanir. Muallak

Zaten bugun ekstra durumlar oldu, sabah dersleriyle alakali ciddi sorunlar cikti sinif tekrari ihtimali var o yuzden morali asiri bozuk. Ortak arkadaslarla kantindeydik yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi sirti resmen yanimda olmasina ragmen bana donuktu. Daha iki gun once ayni masada yemek yedik saatlerce sohbet ettik sakalastik daha dun bana tekrar konusalim hanimefendi seklinde tatli uslupla yazan kisi bugun boyleydi iste. Normalde yuz yuze o da benimle cok ilgilidir yakindir ama su an kirilmadim degil
Dengesiz biri. Hic ugrasma derim. Boyle biri senin de dengeni bozar. Hoskansa idi gozleri seni arar ve bulurdu. Yalniz kaldiginda sana ihtiyac duyuyorsa bosver. Sen onun psikologu degilsin.

İki arkadaş bile olsanız sanki tek taraflı, senin tarafından itilen bir ilişki gibi geldi bana. Seni sevip sayıyorsa 1haftada 1kelimede o ederdi diye düşündüm. Sürekli dertlerini,sorunlarını sorarak,dinleyerek senmi adım atacaksın? Yanından geçip seni görmemeside pek inandırıcı gelmedi. Heyecansız,aklı estiğinde sana uğrayan birisi.. biraz çek kendini derim..

Back