• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoslandigim kisiden emin olamiyorum tavsiyelere ihtiyacim var

Selam vermemiş olması, sohbetlerin arasında uzun süre olması kafa kurcalayici. Erkekler de aynı bizim gibi, ilgi duyduğu insanı merak eder. Sohbet etmek ister, konuşmak ister, heyeecanlanir. Muallak
her gun yuz yuze saatlerce konustugumuzdan mesaja gerek duymuyorum sahsen. Bugun kantinde gormemis olabilir ama Bugun ekstra durumlar oldu, sabah dersleriyle alakali ciddi sorunlar ckkti sinif tekrari ihtimali var o yuzden morali asiri bozuk. Ortak arkadaslarla kantindeydik yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi sirti resmen yanimda olmasina ragmen bana donuktu. Daha iki gun once ayni masada yemek yedik saatlerce sohbet ettik sakalastik daha dun bana tekrar konusalim hanimefendi seklinde tatli uslupla yazan kisi bugun boyleydi iste normalde yanmda bana gulumsemedigi tek an yoktur ama kirildim yine de

Dengesiz biri. Hic ugrasma derim. Boyle biri senin de dengeni bozar. Hoskansa idi gozleri seni arar ve bulurdu. Yalniz kaldiginda sana ihtiyac duyuyorsa bosver. Sen onun psikologu degilsin.
Tesekkurler peki simdilik ben cok ilgi gosterip acaba gururumu kirmis mi oldum

İki arkadaş bile olsanız sanki tek taraflı, senin tarafından itilen bir ilişki gibi geldi bana. Seni sevip sayıyorsa 1haftada 1kelimede o ederdi diye düşündüm. Sürekli dertlerini,sorunlarını sorarak,dinleyerek senmi adım atacaksın? Yanından geçip seni görmemeside pek inandırıcı gelmedi. Heyecansız,aklı estiğinde sana uğrayan birisi.. biraz çek kendini derim..
Yo sadece dertlerini anlatmaz her sey hakkinda konusuruzg bi bugun tersti bi kere karsisinda oturup dertlerini dinledim hemen aksaminda mesaj atip tesekkurunu etti. Ama ben yoruldum daha ugrasmicam goz onunde gorunmeyecem

Sevgili olduğunuz an işin rengi değişecek .Ben çok olumlu bulamadım.
Nasil degisir sence. Aslinda yanimda saatlerce benle sohbet eden gulen espriler yapan gozume bakan biri. Ama Bugun ekstra durumlar oldu, sabah dersleriyle alakali ciddi sorunlar ckkti sinif tekrari ihtimali var o yuzden morali asiri bozuk. Ortak arkadaslarla kantindeydik yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi sirti resmen yanimda olmasina ragmen bana donuktu. Daha iki gun once ayni masada yemek yedik saatlerce sohbet ettik sakalastik daha dun bana tekrar konusalim hanimefendi seklinde tatli uslupla yazan kisi bugun boyleydi iste kirildim acikcasi

Nasil degisir sence. Aslinda yanimda saatlerce benle sohbet eden gulen espriler yapan gozume bakan biri. Ama Bugun ekstra durumlar oldu, sabah dersleriyle alakali ciddi sorunlar ckkti sinif tekrari ihtimali var o yuzden morali asiri bozuk. Ortak arkadaslarla kantindeydik yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi sirti resmen yanimda olmasina ragmen bana donuktu. Daha iki gun once ayni masada yemek yedik saatlerce sohbet ettik sakalastik daha dun bana tekrar konusalim hanimefendi seklinde tatli uslupla yazan kisi bugun boyleydi iste kirildim acikcasi
O zaman biraz sabırlı ol bekle zaten senden hoşalnıyorsa illaki döner sana ama daha da yazıp üzerine düşme bence

Zaten surekli aramizda donen tek muhabbet bu degil hatta hic degil yuz yuze her seyden konusuruz cok yakindir sicaktir gozlerini benden ayirmaz esprilidir. Dun ve bugunku isleri onemli oldugundan onun sohbeti gecti. Bugun ekstra durumlar oldu, sabah dersleriyle alakali ciddi sorunlar cikti sinif tekrari ihtimali var o yuzden morali asiri bozuk. Ortak arkadaslarla kantindeydik yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi sirti resmen yanimda olmasina ragmen bana donuktu. Daha iki gun once ayni masada yemek yedik saatlerce sohbet ettik sakalastik daha dun bana tekrar konusalim hanimefendi seklinde tatli uslupla yazan kisi bugun boyleydi iste
Bana çok tek taraflı geldi. Bir tek sizin tarafınızdan adım atılıyor gibi.

Dengesiz ve tutarsız davranıyorsa kaç, derim.Bence de sevgi,aşk onlarda da farklı değil.Yani senin gibi olmalı.Üstüne düşse bile bazen bence kararsız.Kafası karışık.Yine dengesiz davranabilir.Ama artıları çoksa emek verebilirsin.Kendini asla hırpalamadan, üzmeden.Beklemeden.Ama oyun oynuyorsa sakın acıma.
O da senin gibi olmuşsa tamamdır.6 ay süre ver.

Dengesiz ve tutarsız davranıyorsa kaç, derim.Bence de sevgi,aşk onlarda da farklı değil.Yani senin gibi olmalı.Üstüne düşse bile bazen bence kararsız.Kafası karışık.Yine dengesiz davranabilir.Ama artıları çoksa emek verebilirsin.Kendini asla hırpalamadan, üzmeden.Beklemeden.Ama oyun oynuyorsa sakın acıma.
O da senin gibi olmuşsa tamamdır.6 ay süre ver.
Aslinda aramiz cok samimidir yanimda guler espriler yapar tatli konusur cana yakindir ama bu sabah dersleri ters gittiginden morali gun icinde cok bozuktu sinifta kalma ihtimali var. Ortak arkadaslarla kantine gelmisti yanlarina gittim yuzume bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi yanimda olmasina ragmen sirtini dondu sonra yerine gecip oturdu. Daha dun bana tatli tatli tekrar konusalim hanimefendi yazan suralara gidelim diye plan yapan iki gun once karsilikli saatlerce kahkaha attigim kisinin bugun durumu buydu ama ben kirildim

her gun yuz yuze saatlerce konustugumuzdan mesaja gerek duymuyorum sahsen. Bugun kantinde gormemis olabilir ama Bugun ekstra durumlar oldu, sabah dersleriyle alakali ciddi sorunlar ckkti sinif tekrari ihtimali var o yuzden morali asiri bozuk. Ortak arkadaslarla kantindeydik yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi sirti resmen yanimda olmasina ragmen bana donuktu. Daha iki gun once ayni masada yemek yedik saatlerce sohbet ettik sakalastik daha dun bana tekrar konusalim hanimefendi seklinde tatli uslupla yazan kisi bugun boyleydi iste normalde yanmda bana gulumsemedigi tek an yoktur ama kirildim yine de
Bence zaman harcama. Ne olursa olsun diyalogunuz, sohbetiniz var. Aynı ortamda olup ufak bir gülümsemede bile bulunmaması pek hayra alamet değil. Dengesiz de olabilir.. sonuçta insan kötü giden bir günde hoşlandığı, ya da iyi elektrik aldığı birimin varlığıni hissettiğinde mutlu olur

Bence zaman harcama. Ne olursa olsun diyalogunuz, sohbetiniz var. Aynı ortamda olup ufak bir gülümsemede bile bulunmaması pek hayra alamet değil. Dengesiz de olabilir.. sonuçta insan kötü giden bir günde hoşlandığı, ya da iyi elektrik aldığı birimin varlığıni hissettiğinde mutlu olur
Haklisin ben bi sure ortalarda gorunmeyecegim merak ederse kendi yazar yazmazsa daha konusmama da gerek yok

Tesekkurler peki simdilik ben cok ilgi gosterip acaba gururumu kirmis mi oldum
Boyle dusunme. Boyle dusunup kendini de uzme. Herkes birinden hoslaninca ilgi gosterir. Bu insanin dogasinda var. Sen hoslandin ve ilgi bekledin, ilgi gosterdin dogal olarak ama o samimi degilmis. Sadece sana ihtiyaci oldugunda gelmis konusmus. Sen cok iyi niyetlisin ama o oyle degil. Gururun kirilmasin. Sevmek guzel birsey. En insani ozellik. Ne mutlu ki sevebiliyorsun. Sevemeyenler de var. Bundan sonra sana deger vermeyenlere fedakarlikta bulunma, bu cocuk da dahil. Bos yere vaktini calmadina izin verme. Gencsin daha o gonul kimlerden hoslanir. Bu da sana bir ani olarak kalsin. Torunlarina anlatacagin bir tecrube olsun. Sevgiyle kal.

Seni 1 hafta aramayan adam ilgilenmiyordur
O yüzden kendini çek
O peşine düşerse düşünürsün

Seni 1 hafta aramayan adam ilgilenmiyordur
O yüzden kendini çek
O peşine düşerse düşünürsün
Zaten her gun yuz yuze saatlerce sohbet ettigimizden mesaja gerek kalmiyo ama bugun baska gelismeler oldu sabah dersini verememis sinifta kalma ihtimali var o yuzden tum gundur buna asiri morali bozuktu tamam eyvallah ama ortak arkadaslarla kantindeydi yana gittim yuzume bile bakmadi kantinden cay almaya kalktim pesimden o da kalkti sirtini esmen bana dondu yaninda oldugumu bildigi halde cayini aldi gitti ben de her dersten kaldikca millete kuseyim o zaman

Back