• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoslandigim kisiden emin olamiyorum tavsiyelere ihtiyacim var

Boyle dusunme. Boyle dusunup kendini de uzme. Herkes birinden hoslaninca ilgi gosterir. Bu insanin dogasinda var. Sen hoslandin ve ilgi bekledin, ilgi gosterdin dogal olarak ama o samimi degilmis. Sadece sana ihtiyaci oldugunda gelmis konusmus. Sen cok iyi niyetlisin ama o oyle degil. Gururun kirilmasin. Sevmek guzel birsey. En insani ozellik. Ne mutlu ki sevebiliyorsun. Sevemeyenler de var. Bundan sonra sana deger vermeyenlere fedakarlikta bulunma, bu cocuk da dahil. Bos yere vaktini calmadina izin verme. Gencsin daha o gonul kimlerden hoslanir. Bu da sana bir ani olarak kalsin. Torunlarina anlatacagin bir tecrube olsun. Sevgiyle kal.
Beni inanilmaz ahatlattigin icin cok tesekkur ederim cok sukur ki en basinda ona yakin arkadasim diye hitap ettim cok sukur ki kendi arkadaslarimdn ekstra tek davranis sergilemedim sadece fazla vakit ayirdim o kadar tesekkur ederim tekrar

Zaten her gun yuz yuze saatlerce sohbet ettigimizden mesaja gerek kalmiyo ama bugun baska gelismeler oldu sabah dersini verememis sinifta kalma ihtimali var o yuzden tum gundur buna asiri morali bozuktu tamam eyvallah ama ortak arkadaslarla kantindeydi yana gittim yuzume bile bakmadi kantinden cay almaya kalktim pesimden o da kalkti sirtini esmen bana dondu yaninda oldugumu bildigi halde cayini aldi gitti ben de her dersten kaldikca millete kuseyim o zaman
Sen çek kendini
Düşer peşine yakında

Oğlak inatçı olur
Yazar ya her erkek yazar üstüne gitmedikçe
o inatsa ben daha inadım hem boğa burcu hem laz damarı kombinlemesi. beni hiç görmesin bakalım ne zamana yazacak ben yazmaz diyorum yeminim var o yazmazsa ben de yazmam göreceğiz :D hiç üstüne gitmedim baskı yapmadım yemin ederim ki

Basta hic sevmedim tersledim sonra zamanla tanidikca sevdim. Tanisali 3 ay oldu son 1 aydir yakiniz tum dertlerini sirlarini bana anlatti saatlerce can kulagi ile dinledim. Onu dinleyen yok cunku. Bana karsi inanilmaz cana yakin guler yuzlu samimi. Kendisi oglak burcu ve cidden guven sorunu var 1 aydir asmaya calisiyorum. Gunluk sorunlariyla ilgileniyorum hallettin mi diye soruyorum o da buna seviniyo ki tesekkur ediyo dusundugun icin diyerek. Ama fazla bogmak da isemem o yuzden neredeyse hic yazmiyorum en son 1 hafta once konustuk. Dun ben yazdim islerini hallettin mi diye az sohbet ettik tekrar konusalim dedi bitirdik. Bugun daha onemli isleri vardi tekrar mi yazsam tereddutteyim. Bugun onumden gecti ama selam vermedi ya gormedigi icin ya da yanimdaki arkadasimdan nefret ettigi icin ama uzgunum. Napacam akil verin

Böyle davranması için 2 sebep olabilir;
Ya taktik yapıyor kaçan kovalanır mevzusu (ama siz zaten ona ilgi gössteriyormuşsunuz, bunu yapmasına gerek yok)
Ya da yeni biri var görüşmeye başladığı flörtleştiği, ki bu daha olası ihtimal..

Ya taktik yapıyor kaçan kovalanır mevzusu (ama siz zaten ona ilgi gössteriyormuşsunuz, bunu yapmasına gerek yok)
Ya da yeni biri var görüşmeye başladığı flörtleştiği, ki bu daha olası ihtimal..
canım daha sonra gelişmeler oldu, haftalardır veremediği dersini dün sabah vermesi gerekiyordu yine verememiş. bu yüzden sınıfta kalma ihtimali var. dün ondan dolayı tüm gün morali aşırı bozuktu kantinde cidden görmemiş olabilir. ama hadi ona eyvallah dedim, gün sonlarına doğru ortak arkadaşlarla kantine geldi her zamanki gibi yanlarına gittim yüzüme bile bakmadı zaten yüzünden düşen bin parçaydı. çay almaya kalktım o da arkamdan gelmiş yanımda beklemeye başladı yanında olduğumu bile bile sırtını bana döndü hiç konuşmadan çayını aldı yerine geçti. büyük yemin ettim bir daha yazmam, bi süre beni göremeyecek de zaten. ben de her dersten kaldığımda insanlarla irtibatı keseyim o zaman. daha büyük sorunlar da yaşadım arkadaş çevreme bir kere bile tavır yapmadım

anlayacağın taktik de yok konuştuğu da yok ortamdan biliyorum durumunu. ilk defa kendisiyle ilgilenen sorunlarını dert edinen birini bulunca napcağını şaşırdı kıymet bileceğine şımardı. göstercem ben ona taktik neymiş

canım daha sonra gelişmeler oldu, haftalardır veremediği dersini dün sabah vermesi gerekiyordu yine verememiş. bu yüzden sınıfta kalma ihtimali var. dün ondan dolayı tüm gün morali aşırı bozuktu kantinde cidden görmemiş olabilir. ama hadi ona eyvallah dedim, gün sonlarına doğru ortak arkadaşlarla kantine geldi her zamanki gibi yanlarına gittim yüzüme bile bakmadı zaten yüzünden düşen bin parçaydı. çay almaya kalktım o da arkamdan gelmiş yanımda beklemeye başladı yanında olduğumu bile bile sırtını bana döndü hiç konuşmadan çayını aldı yerine geçti. büyük yemin ettim bir daha yazmam, bi süre beni göremeyecek de zaten. ben de her dersten kaldığımda insanlarla irtibatı keseyim o zaman. daha büyük sorunlar da yaşadım arkadaş çevreme bir kere bile tavır yapmadım

Yakın zamanda bende böyle dengesiz bir adam için üzüldüm hatta belki hala üzülüyor olabilirim. Kendileri dengesşz olduğu için bizimde dengemizi bozuyorlar. Benim mevzuda adam işyerinden başka kıza da yürüyormuş ama bir yandan da bana ilgi gösteriyordu. Ki hala utanmadan iletişim kurmaya çalışıp aklımın karıştırmaya çabalıyor🙄🙄

Yakın zamanda bende böyle dengesiz bir adam için üzüldüm hatta belki hala üzülüyor olabilirim. Kendileri dengesşz olduğu için bizimde dengemizi bozuyorlar. Benim durumumda adam işyerinden başka kıza da yürüyormuş ama bir yandan da bana ilgi gösteriyordu.
o dengesizlik değil karaktersizlik çok şükür bunun en azından aynı anda tüm kızlara yürüme özelliği yok ama başında ne olduğunu anladım zaten isterse yazar yazmazsa benim gibi dinleyeni daha da zor bulur. sen de sakın üzülme böyle karaktersizler için o kim oluyo fırlamanın teki

Cunku benim oldugum tarafa bakmiyordu. Zaten son dk gelismesi oldu sabah dersleriyle alakali sorun cikti kac haftadir halledemedi sinif tekrar riski var. O yuzden morali asiri bozuk. Bugun ortak arkadaslarla kantindeydi yuzume bile bakmadi cay almaya kalktim pesimden geldi hemen yanimda sirtini dondu cayini aldi yerine oturdu anlam veremedim. Daha gun gece bana tekrar konusalim hanimefendi diyen iki gun once sakalastigim kisiye bi sabahta ne oldu

Çok üstelemeyin bence, hatta umurunuzda olmasın. Yaptığı şey saçma. Kendi haline bırakın.

Derslerinden dolayı morali bozuk olduğu için sizden ekstra ilgi beklemiş, siz anlam veremeyip, istediği ilgiyi vermeyince daha da bozulmuş gibi geldi bana.

Derslerinden dolayı morali bozuk olduğu için sizden ekstra ilgi beklemiş, siz anlam veremeyip, istediği ilgiyi vermeyince daha da bozulmuş gibi geldi bana.
ben yanlarına gittiğimde konuşsa sonra tavır alsa anlarım, üzgün görünce moralin bozuk mu diye sordum yüzüme bile bakmadı yere baktı yoo normal iyiyim vs yaptı sonra arkadaşına döndü. yalnız olsak gayet de teselli ederdim onun sorunlarıyla ilgilenip dertlerini saatlerce dinliyorum o da bunun farkında. daha bi gün öncesinde önemli işi vardı hallettin mi diye sorup mesaj atmıştım ertesi gün olan bu. yazmak da istemiyorum gururuma yediremiyorum açıkçası

Back