- 21 Ağustos 2014
- 131
- 44
- 48
- Konu Sahibi sweetflower5555
-
Daha iliski degil simdilik samimi iki insaniz arkadasiz yani. Bi kere daha selam vermemisti sorunca gormedigini soylemisti o zaman yanimdaki insanlar gayet sevdigi kisilerdi. Sizin tanisma sevgililige gecis sureciniz nasil oldu nasil davrandiniz3 aylık ilişkinin neyine akıl verelim
Zamana bırak daha çok yeni
Ayrıca yanında ki arkadaşından nefret ediyorsa sana niye slm vermemezlik yapıyor çok itici
Kocam oğlak burcu dengesizin teki
Biz zaten daha ogrenciyiz ve zaten daha sevgili de degiliz samimi olan iki insanix arkadasiz diyebilirim. Beni can kulagi ile dinler gozlerini benden ayirmaz zaten bu kadar samimi olmasaydik bu kadar uzulmezdim. Tum gecmisini bana doktu ve en zor zamanlarinda hep yalniz kaldigini anlatti o yuzden insanlara guveni hepten yipranmis birisi var karsimda bundan dolayi bir anda bana ask duymasini da bekleyemezdim. Sizin sevgililige gecis asamaniz nasildi anlatir misin kisaca. Allah mutlulugunuzu bozmasinKocam oglak burcu cok ilimli agzimdan cikan lafi gozleyen bir dedigimi iki etmeyen cokta anlayisli merhametli hem babaligi hem esligi cok guzel bi adam. Gunde 3 4 kere arar arayamadi diyelim mesaj atar falan ne bileyim sewqili deil gibiymissiniz boyle donuk soguk olunmaz sewqiliyken bi mesajda insan kipir kipir olur surekli konusulur tanimaya calisilir. Gerçekten sevdiginiz ve sizi sewen birini bulursaniz karsiniza cikarsa dediklrimi daha iyi anliycaksiniz
oğlak burçlarının güven sorunu oluyor misal ben .hep bir suphecı hep bı karamsarlık...nı ede oğlaklar asırı soğuk görünürler lakın öyle sevecenlerdır kı kuzu gıbı sevılmeyı beklerler..o senı aramassa sen ara çünkü oğlaklar hep karşı taraftan beklerler.ams oğlak erkegı daha bır ketum oluyor .yıllar yıllar önce çok büyük tecrübe yaşamıştımBasta hic sevmedim tersledim sonra zamanla tanidikca sevdim. Tanisali 3 ay oldu son 1 aydir yakiniz tum dertlerini sirlarini bana anlatti saatlerce can kulagi ile dinledim. Onu dinleyen yok cunku. Bana karsi inanilmaz cana yakin guler yuzlu samimi. Kendisi oglak burcu ve cidden guven sorunu var 1 aydir asmaya calisiyorum. Gunluk sorunlariyla ilgileniyorum hallettin mi diye soruyorum o da buna seviniyo ki tesekkur ediyo dusundugun icin diyerek. Ama fazla bogmak da isemem o yuzden neredeyse hic yazmiyorum en son 1 hafta once konustuk. Dun ben yazdim islerini hallettin mi diye az sohbet ettik tekrar konusalim dedi bitirdik. Bugun daha onemli isleri vardi tekrar mi yazsam tereddutteyim. Bugun onumden gecti ama selam vermedi ya gormedigi icin ya da yanimdaki arkadasimdan nefret ettigi icin ama uzgunum. Napacam akil verin
Amin canim tesekkur ederim.Söyle anlatim sana beni arkadaş ortaminda gorup cekinip bir ay soylemeye utanan biriydi.Sonra bi anda gelip açildi bende acilmasini bekliyodum anliyodum ve koruyucu sahiplenici yapisi daha o gunden hissetmistim.Onunda ailesi gecmisi cok yipratici uzucu seylerle doluydu ki benim hayatina girmemle tamamen bana baglandi herseyimi merak eden her derdimde yanimda olan sanki herzaman tanidigim guwencem biri gibi girdi hayatima ve o acilarini bende unuttu bende sigincam koca diycem kisinin tek o oldugunu dusundum.Şöyle soyleyeyim iste evlencem adam dedirtti yani.Her bos waktinde arayan istanbulda idi o her hafta gelirdi tokata mesela bakislari konusmasi herseyiyle icimi titretirdi.Yani demem o ki dertsiz cekmemis insan yok ama bunun arkasina siginipta ben insanlara guwenmiyorum demek bana hayir hicte dogru gelmiyo o zaman hic sewqilik dusunmuycek arkadaslik bile. Sizi bulmus ve her derdini sarcak bir insan olarak goruyosa acisini kederini cekmisligini bi kenara birakip mutluluga adim atmaya ne engel olabilir sizce.Biz zaten daha ogrenciyiz ve zaten daha sevgili de degiliz samimi olan iki insanix arkadasiz diyebilirim. Beni can kulagi ile dinler gozlerini benden ayirmaz zaten bu kadar samimi olmasaydik bu kadar uzulmezdim. Tum gecmisini bana doktu ve en zor zamanlarinda hep yalniz kaldigini anlatti o yuzden insanlara guveni hepten yipranmis birisi var karsimda bundan dolayi bir anda bana ask duymasini da bekleyemezdim. Sizin sevgililige gecis asamaniz nasildi anlatir misin kisaca. Allah mutlulugunuzu bozmasin
Aynen oyle kaldi ki kendisi cok darbe almis insanlara guvenini kaybetmis biri bana tum gecmisinden bahsetti. O zaman kendisiyle ilgilenmem ters tepmez insallah aklinda bana dair en ufak bisey bile yoktur diye korkuyorum cunku. Aslinda samimiyiz gozlerini gozumden ayirmaz sohbet ederken yanimda neselidir sakacidir. Gidis yonlerimiz farkli oldugundan farkli toplu tasima kullanacaktik gunduz olmasina ragmen beni bindirmeden kendisi gitmedi yanimda beklemesine o kadar sevindim ki. Ama basit kizmis pesinde kosuyormus gibi duruma da dusmek istemiyorum tavsiyen nedirOğlak burcu erkeği her zaman temkinli ve garanticidir. Birinden emin olmadan güvenmeden asla ileriye dönük adım atmaz. Güvenını kazandıktan sonra da gercekten muhteşem bir insana dönüşürler, o soğuk donuk mesafeli hallerinden eser kalmaz. Biraz daha zaman gerek bu ilişki için bence.
Ekstra birşey yapmana gerek yok hissiyatı kuvvetli insanlardır. Zamanla alışıyorlar insana, o yüzden sadece zaman verin dedim zaten. Otobüse binene kadar beklemesi de içindeki gizli kıskançlıktandırAynen oyle kaldi ki kendisi cok darbe almis insanlara guvenini kaybetmis biri bana tum gecmisinden bahsetti. O zaman kendisiyle ilgilenmem ters tepmez insallah aklinda bana dair en ufak bisey bile yoktur diye korkuyorum cunku. Aslinda samimiyiz gozlerini gozumden ayirmaz sohbet ederken yanimda neselidir sakacidir. Gidis yonlerimiz farkli oldugundan farkli toplu tasima kullanacaktik gunduz olmasina ragmen beni bindirmeden kendisi gitmedi yanimda beklemesine o kadar sevindim ki. Ama basit kizmis pesinde kosuyormus gibi duruma da dusmek istemiyorum tavsiyen nedir
Canim son dakika gelismesi olmasaydi ben gerekirse yillar boyunca ugrasirdim. Biz ogrenciyiz ve onun bu sabah derslerle alakali sorunu oldu kac haftadir bitirmesi gereken isi yapamadi su an sinif tekrar riski var. Bugun kantine ortak arkadaslarla gelmis daha 2 gun once sakalastigim sunlari bunlari yapalim diye aktivite planladigim daha dun mesajlastigim bana tekrar konusalim diyen insan bugun yuzume bile bakmadi ben yanlarindan cay almaya kalktim bu da pesimden gelmis hemen yanimda duruyo yuzume bile bakmadi sirtini dondu cayini aldi ve gitti moralinin bozuk olmasi bunu yapmasini mesru mu kilmaktaoğlak burçlarının güven sorunu oluyor misal ben .hep bir suphecı hep bı karamsarlık...nı ede oğlaklar asırı soğuk görünürler lakın öyle sevecenlerdır kı kuzu gıbı sevılmeyı beklerler..o senı aramassa sen ara çünkü oğlaklar hep karşı taraftan beklerler.ams oğlak erkegı daha bır ketum oluyor .yıllar yıllar önce çok büyük tecrübe yaşamıştım
Canim son dakika gelismesi olmasaydi ben gerekirse yillar boyunca ugrasirdim. Biz ogrenciyiz ve onun bu sabah derslerle alakali sorunu oldu kac haftadir bitirmesi gereken isi yapamadi su an sinif tekrar riski var. Bugun kantine ortak arkadaslarla gelmis daha 2 gun once sakalastigim sunlari bunlari yapalim diye aktivite planladigim daha dun mesajlastigim bana tekrar konusalim diyen insan bugun yuzume bile bakmadi ben yanlarindan cay almaya kalktim bu da pesimden gelmis hemen yanimda duruyo yuzume bile bakmadi sirtini dondu cayini aldi ve gitti moralinin bozuk olmasi bunu yapmasini mesru mu kilmaktaEkstra birşey yapmana gerek yok hissiyatı kuvvetli insanlardır. Zamanla alışıyorlar insana, o yüzden sadece zaman verin dedim zaten. Otobüse binene kadar beklemesi de içindeki gizli kıskançlıktandır
ben hic ustune gitmedim ki benle konusmak arkadas olmak istemeseydi hic yanima gelmezdiya bunun burçla ne alakası var gayret bi şey. adam sizi yakın gördü ya da dolmuştu birine açılmak istedi siz denk geldiniz.
size o gözle bakmıyor bile olabilir. belki sadece arkadaşsınızdır onun için. Yakın bir arkadaş? Belki bu kadar üstüne gittiğiniz için “keşke anlatmasaydım” bile diyor olabilir?biraz rahat bırakın. O hoşlanıyor ise gelir size.
o zaman o sensiz hayatından memnun canımCanim son dakika gelismesi olmasaydi ben gerekirse yillar boyunca ugrasirdim. Biz ogrenciyiz ve onun bu sabah derslerle alakali sorunu oldu kac haftadir bitirmesi gereken isi yapamadi su an sinif tekrar riski var. Bugun kantine ortak arkadaslarla gelmis daha 2 gun once sakalastigim sunlari bunlari yapalim diye aktivite planladigim daha dun mesajlastigim bana tekrar konusalim diyen insan bugun yuzume bile bakmadi ben yanlarindan cay almaya kalktim bu da pesimden gelmis hemen yanimda duruyo yuzume bile bakmadi sirtini dondu cayini aldi ve gitti moralinin bozuk olmasi bunu yapmasini mesru mu kilmakta
Bir ayi askin suredir cok yakiniz bi gunde nasi bu kadar donebilir ders bunun bahanesi olabilir mi morali o kadar bozuk olsa arkadasiyla da konusmasin o zamano zaman o sensiz hayatından memnun canım
Başka birşey vardır mutlaka o zaman. Durduk yere öyle bişey neden yapsın. Sen olanları şöyle bir gözden geçir detaylıca.Canim son dakika gelismesi olmasaydi ben gerekirse yillar boyunca ugrasirdim. Biz ogrenciyiz ve onun bu sabah derslerle alakali sorunu oldu kac haftadir bitirmesi gereken isi yapamadi su an sinif tekrar riski var. Bugun kantine ortak arkadaslarla gelmis daha 2 gun once sakalastigim sunlari bunlari yapalim diye aktivite planladigim daha dun mesajlastigim bana tekrar konusalim diyen insan bugun yuzume bile bakmadi ben yanlarindan cay almaya kalktim bu da pesimden gelmis hemen yanimda duruyo yuzume bile bakmadi sirtini dondu cayini aldi ve gitti moralinin bozuk olmasi bunu yapmasini mesru mu kilmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?