Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki hayır. Nikahı basıp bu nikah kıyılamaz, ben hamileyim demelisiniz.Şimdi ben ne yapmalıyım uzaklaşmalı mıyım?
Düğün hazırlıkları sırasında çok stresli olur, yanında kalın ve desteğinizi esirgemeyin. Balayına da siz yolcularsınız.Şimdi ben ne yapmalıyım uzaklaşmalı mıyım?
Halay başı?Şimdi ben ne yapmalıyım uzaklaşmalı mıyım?
Düğün ya da nikah fotoğraflarını çekmeye beni çağıracaklar muhtemelen Şaka yapmıyorum gerçekten durum böyle şu anHalay başı?
Yani zaten birisi var hayatımda diyip konuyu kapatsaydı keşke….Ben olsam bizi tanıştırmaya çalışan kisiler ile yuzlesirim.Baskasiyla evlilik yolunda olan adamla beni niye tanistirdiniz diye.Bu insanların sizi ve duygularınızi zerre kadar umursadiklari yok.Hoslandiginiz kişi eğer haberi olup ta bir tanışalım demediyse onda da bir hata yok.Uzak dur.Bu arada o da bir garipsmis bence.Birlikte olduğu kızdan bahsedip sizi bu şekilde uzaklaştırabilirdi.Evlenilecek kız yok gibi avam avam muhabbetlere ne gerek var
Yamuk yumuk çek kız.Düğün ya da nikah fotoğraflarını çekmeye beni çağıracaklar muhtemelen Şaka yapmıyorum gerçekten durum böyle şu an
Onu söyleyip rencide etmek yerine direkt görüştüğüm birisi var diyebilirdi evet arada 1 hafta var bu iki olay arasındaBenim takıldığım nokta "evlenilecek kız yok" diye size laf çarpması oldu.
Seni evlenilecek kız olarak görmüyorum demiş resmen.
Muhtemelen bana laf çarptı orda işte de ne gerek vardı direkr görüştüğüm var deseydi keşkeUzak dur boşver. Ki oğlan da bana bi garip geldi. "Evlenilecek kız yok" derken iyice saçmalamış. Sanki bütün kızlar kötü de kendisi mükemmelmiş gibi. Böyle bir şey söyleyip evlilik hazırlığı yapmak tam bir çelişki. Diğer arkadaşların da dediği gibi suç sizi bir araya getirenlerde. Hem o kişiden hem de sizi bir araya getirenlerden uzak durmanız iyi olur.
Öyledir, bana böyle laf carpmalar falan çok ergence geliyor. Dediğin gibi düzgünce diyebilirdi. Neyse bu kişiyi ve diğer kişileri hayatınızdan çıkartıp yolunuza bakın. Kafaya takacak bir şey değil. Oğlan ergenin önde gideniymiş bence sevinmelisin.Muhtemelen bana laf çarptı orda işte de ne gerek vardı direkr görüştüğüm var deseydi keşke
Halay başı?
Her şey olur her şey nedime,halay başı, Feriha topuzu ile gelinin kınasını da yakabilirBöğürdümmm Güldüm yazsam hafif kaçacaktı.
Nedime de olur sanki bilemedim
Seni neden beğenmediklerini düşünüyorsun kendini sev ve kendi degerini asla düşürme evlensin canim kocami yok Allah büyük neleri çıkar karşınaBir insanın kaderi hep mi aynı olur bilmiyorum daha önceki konularımı bilenler bilir bundan 2 sene önce de benzer bir şey yaşamıştım neyse.. Son 3-4 aydır beğendiğim birisi vardı ama bu kişiye karşı hiçbir girişimde bulunmadım. Derken bir anda onların iş yerinde çalışan bir arkadaşım patronlarıyla beraber bizi bir araya getirmeye çalıştılar. Bu arada benim o kişiyi beğendiğimden haberleri yoktu hiç bir şekilde tamamen tesadüf hiçbir şey belli etmedim yine ama umutlandım da açıkçası. Tam bir hafta önce bizzat çocuğun kendi ağzından artık evlenilecek kız olmadığını bu yüzden bu işlerden uzak kalmak istediğini duydum. Muhtemelen beni beğenmediği için yanımda öyle söyledi zaten erkekler tarafından çok tercih edilen bir kız değilim onu anladım artık Derken dün bir duydum ki meğer son zamanlarda tanışıp direkt evlilik hazırlıklarına başladıkları bir kız varmış. Kız benden çok daha güzel bu arada.. Anladığım kadarıyla ortak arkadaşımız ve patronu (kendisi abisi gibi artık) bu kızı pek istemedikleri için benle arasını yapmaya çalıştılar. Ama ben de boş yere umutlanmış oldum, neye uğradığımı şaşırdım bir anda ve beni çocuğun tüm ortamına soktular bu süreçte de. Şimdi ben ne yapmalıyım uzaklaşmalı mıyım?