• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım insan evli çocuklu aile babası çıktı!

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.798
12.242
363
Merhaba arkadaşlar dün bir konu açmıştım burada. Afrika'da bir yardım kuruluşunda çalışıyorum Etiyopyalı doktor iş arkadasimdan hoşlanıyorum hatta komşu oluyoruz bana karsi sinyalleri var hatta ev arkadaşı ile onun evine yemeğe gittim diye. Hatta biri evli olmasın kontrol et demişti. Yemin ederim hiç ihtimal vermedim. Çünkü genc görünüyor, İngiltere'de okumuş hayati international görevlerde gecmis hatta yaşını sordum tahmin et dedi 29 dedim güldü eh yaklasik dedi.

Ama 6. Hissine tüküreyim yani meğer bilmeden coluklu cocuklu adama goz dikmişim kendi kendime gelin guveu olmuşum hele bir de ofisteekiler de anladı kesin çok utanıyorum.

Nasil kesfettim derseniz bunun Kenyalı ev arkadaşı da is arkadasim bebegu varmış ailesi Kenya'da kalmis. Dedim aaaa senin cocugun mu var. Sonra şeytan dürttu bir kadın iş arkadaşıma lafını actim burada da herkesin çocuğu var di mi dedim. Evet diyip bizim Etiyopyalınin İngiltere'de 3 çocuğu oldugunu söyledi. Sok oldum 3 çocuk ne ya. O kadar muhabbet ettik insan hiç yavrusu dan bahsetmez mi bir yerde belirtmez mi. Benimle flört mü etti gerçekten simdi bu herif ettiyse boyu devrilsin etmediyse de ben ne kadar Hüsniye bir insanmisim.

Resmen sergilerime olan guvenim sarsıldı. Neden bilmiyorum kendimi kötü hissettim. Yani tavsiye edilecek bir durumum yok sadece içimi dökmek istedim. Siz siz olun birinden hoslanmadan önce kaç cocugu varmis bir sorun.

Adam zaten bacı modunda takılıyor başbaşayken demiştin. Herkesin içinde samimiymiş. Bu da arkadaş samimiyetiydi demek ki. Sezgilerinizden bence de şüphe edin.

Kesinlikle gerçekten düşünce yapımda bir sorun olmalı. Erkekler düz insanlar hoşlanan insan belli ederdi. Bir de bu yastan sonra artık insanlar evleniyor olmadı sevgilisi olabilirdi bunları düşünmeden birine sarmamam lazımdı.

Cidden ben bıktım bu tür şeylerden. Her size iyi davranan karşı cins umut vermiyordur! Ya da size aşık değil! Kızlarımız bunu bi anlasa sorun da kalmaz, hayal kırıklığına da uğramaz!

Evet bu da ders oldu bana. Teoride biliyordum tabi ama uzun suredir yalnız oluşum ve buradaki stresim, yalnızlık hissi... gözümü kulagimi kapadi gibi hissediyorum. Birini alıp kafamdaki sekle sokuyorum yani bekar, musait, benden hoşlanıyor vs vs. Resmen hayal dünyası.

Merhaba arkadaşlar dün bir konu açmıştım burada. Afrika'da bir yardım kuruluşunda çalışıyorum Etiyopyalı doktor iş arkadasimdan hoşlanıyorum hatta komşu oluyoruz bana karsi sinyalleri var hatta ev arkadaşı ile onun evine yemeğe gittim diye. Hatta biri evli olmasın kontrol et demişti. Yemin ederim hiç ihtimal vermedim. Çünkü genc görünüyor, İngiltere'de okumuş hayati international görevlerde gecmis hatta yaşını sordum tahmin et dedi 29 dedim güldü eh yaklasik dedi.

Ama 6. Hissine tüküreyim yani meğer bilmeden coluklu cocuklu adama goz dikmişim kendi kendime gelin guveu olmuşum hele bir de ofisteekiler de anladı kesin çok utanıyorum.

Nasil kesfettim derseniz bunun Kenyalı ev arkadaşı da is arkadasim bebegu varmış ailesi Kenya'da kalmis. Dedim aaaa senin cocugun mu var. Sonra şeytan dürttu bir kadın iş arkadaşıma lafını actim burada da herkesin çocuğu var di mi dedim. Evet diyip bizim Etiyopyalınin İngiltere'de 3 çocuğu oldugunu söyledi. Sok oldum 3 çocuk ne ya. O kadar muhabbet ettik insan hiç yavrusu dan bahsetmez mi bir yerde belirtmez mi. Benimle flört mü etti gerçekten simdi bu herif ettiyse boyu devrilsin etmediyse de ben ne kadar Hüsniye bir insanmisim.

Resmen sergilerime olan guvenim sarsıldı. Neden bilmiyorum kendimi kötü hissettim. Yani tavsiye edilecek bir durumum yok sadece içimi dökmek istedim. Siz siz olun birinden hoslanmadan önce kaç cocugu varmis bir sorun.

O kadar tatlı anlatmışsınız ki gelip bi sarılasım geldi size :KK200:

Neyse ki erken farketmişsiniz, üzülmeyin.

Kaç çocuk olayı çok tatlı :KK48:

International insanlar, resmi oldukları iş arkadaşlarına eşinden, çocuğundan bahsetmez ki. Kime ne sonuçta. Niye anlatayım iş arkadaşıma. Siz yanlış anlamışsınız tavrını diyeceğim de ortada tavır da göremedim ki :KK43:

Ya sürekli birlikte takıliyorduk ev arkadaşı olalım demişti ne biliyim birkaç kere herkesin içinde buranın dilinde seni seviyorum demeyi ogren sana kac kere seni seviyorum dedim filan demişti (şaka tabi ama altinda bir şey aradim) bakışmalar filan var gibi geliyordu aramızda ama şimdi düşününce bütün is arkadaşlarım birbirine iyi davraniyor ve samimi yani. Bende ama eskiden beri aşk konusunda hayal dunyasinda yaşama huyu var insanları süzgeçten geçirmeden hoslandigim kişi yapıyorum ve 30 yasima girecegim hala böyleyim. Bu huyum yuzunden çok hayal kırıklığına uğradım.

Bir de adam aslında İngiliz vatandaşı onun samimiyeti iş arkadasi rahatligi benim Türk kızı algilarima hoşlanma gibi geldi muhtemelen. Neyse hic çaktırmadan artik normal davranicam muhtemelen işyerindekiler bir şey anlamadiyabi benim duygularımı.

Kız hüsniye bir dahakine herife bi sorarsin artik evde bekleyenin ney var mi diye:-) yani olabilir cok takilma bence..Adamin suçu oldugunu düsunmüyorum çunki sorulmamiş kendisine sen evlilmisin kardeş cocuk mocuk varmi evde diye:) e napsin ne desin durduk yere,bak hüsniyecim konusuyoz ediyoz ama ben evli barkli adamim mi desin:) zaten arada mesafeli de olmuş..adamin hakkini yemeyek. Sen olayi direk kendi istedigine uygun ruh halinde görmüşsün ondan bu karmaşa..:hamarat:

her gün uyduruk bir konuyla geliyor yeni uyeler

O kadar tatlı anlatmışsınız ki gelip bi sarılasım geldi size :KK200:

Neyse ki erken farketmişsiniz, üzülmeyin.

Kaç çocuk olayı çok tatlı :KK48:
yav gerçek olduğuna inanıp bir de yorum yapmayalım k.k hanımları bu ara böyle üyeler türedi acayip konu açıp eğlenıyorlar burda

Back