• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım erkek benden hoşlanıyor mu ?

matmazelle93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
14
6
86
31
Merhaba herkese, umarım hepiniz iyisinizdir canlar :) Size bir sorum olacak?
Ben 24 yaşındayım inşallah eylül ayında ingilizce öğretmeni olacağım. Bu yaşıma kadar çok kişiyle tanıştım ama bir türlü sevgililik aşamasına gelemedik. Her neyse, yazın cesaret ederek eski lisemizden beğendiğim bir çocuğa yazmıstım.
Biz güzel sohbet ettik, ama bir kere tartıştık yazın o sakin çocuk birden sinirli şekilde tepki verdi. Haliyle benimde hevesim kırıldı. Çekingen, kendi halinde bizim lisede hiç bir kızla adı duyulmamış bu işlerle alakası olmayan bir çocuktu. Şimdiler de yine konuşmaya başladık. Çok kibar ve efendi ama benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Üstüne gitmek istemiyorum. Şubatta askere gidecek,gelince kadar arkadaşca kendisiyle konuşmaya devam edip, geldikten sonra da açılmak istiyorum. Ama nasıl desem, ben onun aklına girmek etkilemek istiyorum. Bir ara instagrama koyduğum fotoma kısa saçlar sana çok yakışıyor falan demişti. Usul usul zamanla iletişimi arttırmak, ona yakınlaşmak istiyorum. Ve bu konuda neler yapabileceğim konusunda fikirlerinizi istiyorum. Tabikide hayirlisi ise Rabbimde nasip etsin :KK200::KK68:

İnşallah istedigin gibi gider hersey ama erkekler biliyosun ki zor olanı ulasılmaz olanı sever kaçan kovalanır.. kendini agırdan al fazla yüz verme ama ilgilen onunla yani seni düşünsün evet bununla olur diyebilsin ki oda istesin ama aradaki mesafeyi korumak lazım

İnşallah istedigin gibi gider hersey ama erkekler biliyosun ki zor olanı ulasılmaz olanı sever kaçan kovalanır.. kendini agırdan al fazla yüz verme ama ilgilen onunla yani seni düşünsün evet bununla olur diyebilsin ki oda istesin ama aradaki mesafeyi korumak lazım
Teşekkür ederim. Aynen o dengeyi korumaya çalışıyorum. Ama yani hic yazmasam mı diyorum. Mesela 22 ocakta doğum günü var. O zamana kadar yazmıym cok mu uzun olur diyorum

Teşekkür ederim. Aynen o dengeyi korumaya çalışıyorum. Ama yani hic yazmasam mı diyorum. Mesela 22 ocakta doğum günü var. O zamana kadar yazmıym cok mu uzun olur diyorum
Şuan konusuyomusun eger arada iletisim varsa yaz ama sık sık degil napıyosun nasılsn gibi yazablrsn fazla konusmayı uzun tutmamak ta lazım tabi

Evet arada naslsn napiyosn diye kısa kısa konusuyoruz. Gecen bana baya sorular sordu iyi mubabbet ettik yazın daha iyi muhabbet ediyorduk taaki bana kızana kadar

Back