• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım çocuğa nasıl davranacağımı bilmiyorum ?

user167272

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
19
1
1
18
Görünce utanıyorum yüzüne bile bakamıyorum, benimle çoğu zaman dalga geçer ama ne bilim öyle aşağılayıcı değil böyle taklit, ismim ile dalga geçmesi vb. Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum. Önerii ???

Görünce utanıyorum yüzüne bile bakamıyorum, benimle çoğu zaman dalga geçer ama ne bilim öyle aşağılayıcı değil böyle taklit, ismim ile dalga geçmesi vb. Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum. Önerii ???
Yaşlarınız kaç ve nereden tanıyorsunuz ? Ona göre öneriler gelir.

saçını çek, kaç
Dalga geçme lütfen ciddi bişey soruyorummm
ya hu cocuk olgunlaşmamış, bir kadına masıl davranacağını bilmiyor.

isimle dalga gecip taklit yapmak ilkokulda hoşlantı belirtisiydi. bu yaslarda çok kabul gören hareketler değil.

dalga gecmedim yani. madem davranış yaşı bu, siz de aynı yasta davranın

saçını çek, kaç

isimle dalga gecip taklit yapmak ilkokulda hoşlantı belirtisiydi. bu yaslarda çok kabul gören hareketler değil.

Yani hoşlanıyor mu sizce ?? Çünkü emin olmak istiyorum herkesle dalga geçiyor aslında herkesle değil kendi en yakın arkadaşlarıyla da dalga geçiyor

Yani hoşlanıyor mu sizce ?? Çünkü emin olmak istiyorum herkesle dalga geçiyor aslında herkesle değil kendi en yakın arkadaşlarıyla da dalga geçiyor
hayır. cocuk olgunlaşmamış biri. kime nasıl davranacağını bilmeyen biri. o kadar sey yazdım, bunu mu anladınız? 😂

saçını çek, kaç

15 yasindalarmis 😂

Ay kendi ergenliğim geldi aklıma.Burada da konu açmıştım taa yıllar evvel lise aşkımla ilgili hahah.
Bu duygular çok güzeldir kıymetini bil :KK200:
Tavsiyem gül geç, soğuk davranma.

Ay daha çok küçükmüşsün 🥹
Diğer kızlara nasıl davranıyor peki ?
Bi de bence komik olmadığını ve kırıldığını biraz da olsa belli et.
Aslında sınıftan tüm kızlarla iletişimi yok, bazılarınla normal sohbeti var, yakın arkadaşı olduklarıyla dalga geçiyor fln

Soğuma sebebi. Kocaman adamlar soytarı gibi taklitmi yapar.

Back