Hoşlandığım biri var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

therewillbeaday

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
3.554
8.748
Merhaba hanımlar. Çok sevdiğim bir arkadaşımın konusu için sizden fikir almak istedik. Kendisi şuan internetten yazamayacağı için benden konuyu açmamı istedi. Sizden konu hakkındaki fikirlerinizi bekliyoruz.
''Yaklaşık iki yıl önce bir proje üzerinde çalışmak için bir iş değişimi yapmıştık. Bir aylık süre sonunda o projeyi tamamladık ve ben o birimden ayrıldım. Bu bir aylık süre zarfında arada toplu ortamlarda proje hakkında konuştuk nadiren. Ya da arada selamlaşma vs oldu ama sohbet falan olmadı boş muhabbet yapmadık hiç. Zaten yan yana çalışma fırsatımız da pek olmadı. Şuan başka bir yerde çalışıyorum.
Ben bu kişiden hoşlanıyorum. Aradan iki yıl gibi bir süre geçti. Bu süre zarfında işime gücüme odaklandım. Ama arada aklıma geliyor. Normalde ilk adımı atan biri değilim. Zaten daha önce hiç etkilenmedim birinden bu şekilde. Geçenlerde instagramdan istek attım. Kabul etti takipleşiyoruz. Kendisi çok paylaşım yapmaz. Ben arada hikaye paylaşıyorum hepsine bakıyor. Geçen gün doğum günümdü hikayemde arkadaşlarımın kutladığı anın videosundan küçük bir kesit paylaştım. Gördü ama mesaj atmadı. Biraz daha beklemeli miyim mesaj atar diye? Ne yapayım?''

Seviyorsan git konuşmasını sağla bence madem arkadaş çevreniz vvar daha çok bir arada bulunmaya çalışın. Sosyal medya da herşeyi yazmak yada hoşlandığı için hikayeye bakılmaz ki. Belki sevgilisi var bilmiyorsunuz ki. Arkadaş olarak yakınlaşım hem siz tanıyın onu hem de o size yaklaşsın

Ortak arkadaş çevresi yok maalesef. Sadece iki yıl önce o proje için onların bulunduğu birimde çalışmış ve işi bitince oradan ayrıldı. Mesaj atmasını beklemesin mi

Ortak arkadaş çevresi yok maalesef. Sadece iki yıl önce o proje için onların bulunduğu birimde çalışmış ve işi bitince oradan ayrıldı. Mesaj atmasını beklemesin mi

Ortak sevdikleri bir konu gidip geldiği bir çevre vs var mı? Ne kadar aynı işte tanışmıl olsalardı tanımadan direk hoşlanıyorum de memeli belli bir yaşa geldikten sonra. Maazallah evlenirler falan o sebeple takıldığı yerlerde takılsın çok istiyorsa. Bence çocuk atmaz gibi geliyor.

Tabii ki tanımadan evlilik olmaz ama mazallah demeyelim ilerisi için :)
Arkadaşım en azından tanışmak istiyor. Ama ortak bir çevreleri de olmadığı için şuan sosyal medya dışında iletişim kuracakları bir yer yok.

En son sevgilim ergenlikte oldu o yüzden çok biçareyim
Maden öyle hiç değilse naber nerelerdesin falan desin çocuğun yakınlığın göre konuşma devam eder.

Hoslansaydi, konuşmasi icin her ozel gun bir bahane olurdu. Dogum gününü kutlamamasi sasirtici.

Sebepleri şunlar olabilir.

1-ilişkisi var ama iliskisi olan bir erkek baska bir kadinin hikayelere neden bakar.
2-hoslanmiyor.
3-red edileceginden korkuyor ama bu durum kutlamamasina engel degil.

Arkadaşım da böyle düşündü. Ama bazen biz de karşımızdakini fark etmeyiz ama fark ettikten sonra hoşlanırız ondan. Belki bunda da öyle olur diye söyledim.
Hoşlanmıyor olsa da ilgisini çekmek için ne yapılabilir nasıl yapabilir arkadaşım en azından tanışmak için?

1-basit bir merhaba diye mesaj atabilir.
2-hikaye paylasiyorsa begenebilir.
3-arkadasin hikayelerini cogaltabilir.
4-profilini dondurup açabilir.

Bekle bence dogum gununu bile kutlamamis adim atilacak gibi degil suan

Bekleme sen at mesaj ..senden hoşlanıyorum ..eğer gorustugun biri varsa bunu yazmadım varsay de gitsin....bazıları doğum günü kutlamaz belki oda kutlamiyordur ..bende kutlamam mesela

1-basit bir merhaba diye mesaj atabilir.
2-hikaye paylasiyorsa begenebilir.
3-arkadasin hikayelerini cogaltabilir.
4-profilini dondurup açabilir.
Profili dondurup açması işe yaramaz diye düşünüyor, evet şu aralar hikayeyi çoğalttı arkadaşım. Karşı taraf paylaşım yapmıyor. Ben de mesaj atmasından yanayım ama arkadaşım bu fikre biraz uzak bakıyor. O kadar süreden sonra ne yazacağım diye çekiniyor. Ya da nasıl devam ettireceğim sohbeti, direkt anlar ddeyip uzak durmaya çalışıyor, ondan bekliyor. :/

Beklesin. Bakmış ama nasıl bakmış. Herkesin paylaştığına bakıyor olabilir, basarken geçmiş olabilir, bakmış ama görmemiş olabilir

Beklememelısın msj atması ıcın. Sende msj atmamalısın.
Her eklediğimiz veya ıstedıgını kabul ettıgımız insanlara his beslemiyoruz.
Bosuna kendını umutlandırma.
Arkadaşım niye mesaj atmamalı? Ya karşılıklı iki kişinin beraber hoşlandığı durumlar var evet ama bazen de kız veya erkek hoşlanır karşıdaki ile iletişime geçer sonradan diğer taraf da ondan hoşlanır diye düşünüyorum ben. Ama şu durumda nasıl iletişime geçecek ne yazacak bir fikir veremiyorum ben de.

Arkadasın ekleyerek adım atmıs zaten, karsı taraf istese merhaba yazabilirdi.

Karsıdan elektrık almadan adım atmak, mutsuzlukla sonuclanır. Yine de kendısı bilir

bence size karşı bir hissi yok olsa çoktan iletişime geçmişti. günümüzde tanıdığımız insanların sosyla medya isteklerini onaylıyoruz zaten. ama dikkatini çekmek istiyorsanız onun yaptığı bir paylaşımı mesaj atarak yorumlayarak paşlayabilirsiniz sonrasında günlük günaydın msjları olabilir. ama işte erkek böle kolay yapıyorda sizde yapabilirim derseniz ufaktan yürümeniz lazım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…