Hoşlandığım biri var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence size karşı bir hissi yok olsa çoktan iletişime geçmişti. günümüzde tanıdığımız insanların sosyla medya isteklerini onaylıyoruz zaten. ama dikkatini çekmek istiyorsanız onun yaptığı bir paylaşımı mesaj atarak yorumlayarak paşlayabilirsiniz sonrasında günlük günaydın msjları olabilir. ama işte erkek böle kolay yapıyorda sizde yapabilirim derseniz ufaktan yürümeniz lazım :)
Kendisi paylaşım yapmıyormuş. Erkekler için durum daha kolay haklısınız :)

-İlişkisi vardır belki ondan adım atmıyor olabilir.
-İlişkisi olan adam neden takipleşsin kabul etsin diyebilirim ama belki sevgilisi bu takip olayını takmıyordur takıntısızdır.
-Belki istek attığında sevgilisi sormuştur bu kız kim diye çocukta atmıştır kafadan kızda inanmıştır üstelememiştir.
-Belki şifre sevgilisindedir o yüzden mesaj atamıyordur.
-Sevgilisi olan adam sürekli meşgul olur sevgilisiyle sık sık hikayede izlemez geneli bu birde kaç saat sonra bakması önem arz ediyor umarım buna da dikkat edilmiştir.

Diğer tahminlere geleyim.
-Sevgilisi yoktur belki arkadaşınızdan elektriklenme alamamıştır.
-Ben bunu bildim diyerek ayıp olmasın diyerek takipleşmiş olabilir.
-Muhatabımız olmadı neticede gerek yok yazmaya diye düsünmüs olabilir.
-Kendi ekledi kendi yazsın diye düsünüyordur.
-Sevgilisi olanda olmayanda ekleyebiliyor belki sevgilisi vardır kızın diyerek adım atmıyor olabilir.

Adım attırmasını sağlamak için adamı sağlam stalklamak lazım. Mesela adını soyadını Facebook, google, Twitter gibi yerlerden aratıp yazdıklarına paylaşımlarına hobilerine ilgi alanlarına bakabilir yakaladıkları önemli detayları arkadasınız hikayesinde paylaşabilir. Atıyorum facebookta ilgi alanlarıyla hobileriyle ilgili sanat kültür bir film diziyi paylaştı veya en sevdiği bir şiiri. Hemen hikayesine onu paylaşabilir arkadasınız. İlgisini bir şekilde çekecektir. Erkekler zevklerini karşı tarafta görünce bir şekilde konuşma gereği duyuyorlar. Ortak zevkler önemli.

Baktınız adam Engincan dan tribin olurum düşünür düşünür sıkıntıya girersin şarkısını paylaşmış diyelim. Ruhunuza el fatiha kızlarrr, açarsınız bir yerdee o şarkıyı paylaşırsınız hikayede şöyle bir “ayyyyyy tribin olurummm❤️❤️❤️❤️“ yazarsınız. İlgisini çeker

Tabi adamın ilgi alanlarının yüzünden etrafa rezil olma durumu var ama olsun, adım attırmak için güzel neden.

-İlişkisi vardır belki ondan adım atmıyor olabilir.
-İlişkisi olan adam neden takipleşsin kabul etsin diyebilirim ama belki sevgilisi bu takip olayını takmıyordur takıntısızdır.
-Belki istek attığında sevgilisi sormuştur bu kız kim diye çocukta atmıştır kafadan kızda inanmıştır üstelememiştir.
-Belki şifre sevgilisindedir o yüzden mesaj atamıyordur.
-Sevgilisi olan adam sürekli meşgul olur sevgilisiyle sık sık hikayede izlemez geneli bu birde kaç saat sonra bakması önem arz ediyor umarım buna da dikkat edilmiştir.

Diğer tahminlere geleyim.
-Sevgilisi yoktur belki arkadaşınızdan elektriklenme alamamıştır.
-Ben bunu bildim diyerek ayıp olmasın diyerek takipleşmiş olabilir.
-Muhatabımız olmadı neticede gerek yok yazmaya diye düsünmüs olabilir.
-Kendi ekledi kendi yazsın diye düsünüyordur.
-Sevgilisi olanda olmayanda ekleyebiliyor belki sevgilisi vardır kızın diyerek adım atmıyor olabilir.

Adım attırmasını sağlamak için adamı sağlam stalklamak lazım. Mesela adını soyadını Facebook, google, Twitter gibi yerlerden aratıp yazdıklarına paylaşımlarına hobilerine ilgi alanlarına bakabilir yakaladıkları önemli detayları arkadasınız hikayesinde paylaşabilir. Atıyorum facebookta ilgi alanlarıyla hobileriyle ilgili sanat kültür bir film diziyi paylaştı veya en sevdiği bir şiiri. Hemen hikayesine onu paylaşabilir arkadasınız. İlgisini bir şekilde çekecektir. Erkekler zevklerini karşı tarafta görünce bir şekilde konuşma gereği duyuyorlar. Ortak zevkler önemli.

Baktınız adam Engincan dan tribin olurum düşünür düşünür sıkıntıya girersin şarkısını paylaşmış diyelim. Ruhunuza el fatiha kızlarrr, açarsınız bir yerdee o şarkıyı paylaşırsınız hikayede şöyle bir “ayyyyyy tribin olurummm❤❤❤❤“ yazarsınız. İlgisini çeker

Tabi adamın ilgi alanlarının yüzünden etrafa rezil olma durumu var ama olsun, adım attırmak için güzel neden.
Çok teşekkkür ederiz öncelikle böyle uzun uzun yazıp güzel fikirleriniz için :)
Evet hesaplarına baktı arkadaşım fakat aktif kullanan biri olmadığı için bir şey bulamamış. Stalk sonucunda hiçbir şey çıkmadı yani. Sanırım beklemek veya mesaj atmak dışında yapabileceği bir şey yok şu durumda.

Niye bekliyorsunuz?
Hoşlanıyosan bodozlama dal. İki bekar insan niye illa erkek ilk gelmek zorunda.
Boşversene hayat kısa yürü gitsin :KK74:

2 yıl olmuş kız hoşlanıyo adamda bi belirti yok. doğum gününü bile bahane edip yazmadıysa denemesin şansını.

Bence arkadaşınız hesabını şu yeni çıkan özellik ile işletim hesabına cevirsin bir süre(fark eden birşey olmuyor. Hatta hikayene forograflarina günde kaç kez nasıl bakıldı falan bilgi veriyor.) hikayesini bir günlüğüne herkese kapatsin sadece o kişiye acsin. Hikayeyi başa sarıyor mu , direk beklemeden geçiyor mu, bekleniyor mu öğrenmiş olur.😊

benim yaptigim hatayi yapmasin sakin bence bir yolunu bulup acilsin. En azindan ''acaba '' yla yasamaz. Yoksa benim gibi otutr o gencin dugununu izler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X