• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Benim kardesim de lojistik mezunu ama iki yillik. Kolay is buluyor yani. Sehir neresi?

Acikogtetimden liseyi bitireceksin sonra universite. Normal gidemem diyorsan acikogretimden bir bolum sec. Benim arkadasim ilkokul mezunuydu. Babasi okutmamis. Kendim de acikogretim lisesini bitirdim. Kayda giderken onu da goturdum ortaokula yazildi. Sonra hizini alamadi sonra lise sonra 4 yillik okul oncesi ogretmenlik bolumunu bitirdi ve suan ogretmen. Yasi da 34. Bir akrabam da 40 yasinda ogretmen oldu. Hersey sana bagli yani.

Bence o da sevmistir. Hos hatunsun yani gormesek... Sac kesimine bayildim ayrica :cool:
Ben niye gormedim ya kirk yasinda benim ömrüm biter suan bile kendimi kırk yasinda hissediyorum yazildim liseye ama hic mi hic umidim yok

sf. 1. Kursağı olmayan. 2. mec. Abur cubur şeyleri yiyebilen (kimse).
1. Akılsız. 2. Patavatsız, dengesiz.

iki çeşit kullanılıyormuş kızlar :)

Ben niye gormedim ya kirk yasinda benim ömrüm biter suan bile kendimi kırk yasinda hissediyorum yazildim liseye ama hic mi hic umidim yok

Ama sen de salma kendini. En azindan kizin icin birseyler yap kendin icin degil. Hem sen guclu olursan cevrendeki insanlar sana saygi duymaya baslayacaklar. Benim arkadasimda aynen oyle oldu. Ailesi kiz cocugu diye deger vermiyordu. Ogretmen olur olmaz ona sormadan adim atmamaya basladilar. Okumak sadece diplomayla ilgili degil yani.

Canim o senin guzelligin. Valla hos falan degilim. Yas 30 ama 40 45 gosteriyom :KK70: Bende napim boyle sac kesimleriyle falan genc gostermeye calisiyom :confused::KK66:

Bana zevksiz mi diyorsun? Ayrica inan bana genc gosteriyorsun. Hatta o saclarla liseli havasina girmissin.

Back
X