- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi Samire tmv
- #1.021
nerde lezzetsiz bişey var sağlıklıBenimde uzak durmam lazım bütün bunlardan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde lezzetsiz bişey var sağlıklıBenimde uzak durmam lazım bütün bunlardan![]()
Faydası olmuyo canım yedim bi ara. Tekrar başlayayımonlar her açıdan şanslı metabolizma hızlı kalori hakları yüksekbizim niye böyle yaaa
kabızlık için kuru kayısı tüketsene kuzum bol bol
bol yeşillik tüket onuda denedin mi bitanem? yeşillik çok iyi bu konuda :)Faydası olmuyo canım yedim bi ara. Tekrar başlayayım![]()
Yok kuzum onu denemedim ama çok mantıklıbol yeşillik tüket onuda denedin mi bitanem? yeşillik çok iyi bu konuda :)
ben yeşilliği çok severim tüketirimde oradan biliyorum başıma iş açar bu sevdamYok kuzum onu denemedim ama çok mantıklı
Bulabilirsen bunu dene canim. Gercekten cok ama cok etkili.Faydası olmuyo canım yedim bi ara. Tekrar başlayayım![]()
Kız ruyamda tanımadığım insanlar gördum :)Iyi geceler canim ruyanda beni gör: )
Canısı bız çok badireler atlattık .Niye birbirlerini cok sevende var bak helcine masallah ama bana gore degil evlilik sirf ailemden kurtulmak.icin evlendim benim hayalim okuyup meslek sahibi olup yalniz yasamakti ama iste hersey istedigin gibi olmuyor
Grafikerim. Matbaada calisiyorum.
Kacacaksan bir amacin olmali. Yani gozdagi mi vereceksin, bosanacak misin, yoksa sadece ortadan oylece kayip mi olacaksin. Oyle alel acele yapilmamali boyle seyler. Ayrica cocugu niye kaciriyorsun ki onu anlamadim.
Sevmemen normal zaten.
Senin de bi degisikmis![]()
Vallah ta töbe billahda :)Kk sız hayat mi töbe![]()
Benımkıde evı çok dağıtır.Amaaann anlatsam roman olur kiz. Birsuru sebep var. Adam o kadar pis ki, anlatsam simdi darlanirsiniz. Asla elini bir ise atmadigi gibi, tek basina, evde bir ordu yasiyormus gibi evi kirletir. Ben hem calisip hem eve yetisemiyorum. Bu defa her dakka kavga ediyoruz.
Tabıkı ben burdayımmm :)Gunaydin kizlar! Kimse yok mu![]()
Erkencisin sen. Ise gider gitmez kk yi mi aciyorsunTabıkı ben burdayımmm :)
İlk önce pirelli ana sayfa sonra mail en son kkErkencisin sen. Ise gider gitmez kk yi mi aciyorsun![]()
Reklamimi da yaparim diyosun yaniİlk önce pirelli ana sayfa sonra mail en son kk![]()
![]()
Evka 4 'tüm :)Reklamimi da yaparim diyosun yani
Sen izmirin neresindendin?
Yok izmirde yasiyorum ondan sordum.Evka 4 'tüm :)
Yoksa sen demı İzmirlisinn ?
ahh İzmir imm ahhhYok izmirde yasiyorum ondan sordum.
Sen çalışmıyomuydun kız :)Sersemledim ya. Sanirim tekrar uyuyacagim. Sonra gorusuruz.![]()
Yaaaa ilk defa duydum kız bunu bide bunu deneyeyim :/Bulabilirsen bunu dene canim. Gercekten cok ama cok etkili.
Kabızlığa karşı taze portakal yaprağı kürü
Yaklaşık 150 ml (bir su bardağı) suda yedi-sekiz adet taze portakal yaprağını 10-12 dakika kısık ateşte kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocaktan indiriniz ve ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra kahvaltıdan en erken bir saat sonra içilir. Dört gün boyunca günde bir kez içilir ve kür sonlandırılır. İhtiyaca göre kür tekrar edilebilir.