• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Faydası olmuyo canım yedim bi ara. Tekrar başlayayım :KK43:
Bulabilirsen bunu dene canim. Gercekten cok ama cok etkili.
Kabızlığa karşı taze portakal yaprağı kürü
Yaklaşık 150 ml (bir su bardağı) suda yedi-sekiz adet taze portakal yaprağını 10-12 dakika kısık ateşte kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocaktan indiriniz ve ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra kahvaltıdan en erken bir saat sonra içilir. Dört gün boyunca günde bir kez içilir ve kür sonlandırılır. İhtiyaca göre kür tekrar edilebilir.

Günaydınnn :KK36::KK36::KK36:

Iyi geceler canim ruyanda beni gör: )
Kız ruyamda tanımadığım insanlar gördum :)
Sen mıydın yoksamm :))

Niye birbirlerini cok sevende var bak helcine masallah ama bana gore degil evlilik sirf ailemden kurtulmak.icin evlendim benim hayalim okuyup meslek sahibi olup yalniz yasamakti ama iste hersey istedigin gibi olmuyor
Canısı bız çok badireler atlattık . :( Kv çook çektım 1 sene ogunlerı hatrlatıkça ağlıyasım gelıyo hala.
Eğer ogunlerde eşim yanımda olmasaydı kesınlıkle çooktan ayrılmıştık. :(
Allah'a şkr hep yanımda oldu .. Şuanda sanmakı heepp güllük gülistanlığız arada bi kızarız bırbrmıze aklın çıkar :D
Ama işte içimizdeki sevgiden küs kalamıyoruz. Bide sadece 2 miz varız.. 2009 dan berı yanıyorum onu 3,5 yıldırda evlıyız. İnşallah ömrümüz boyunca aşkımız sevgimiz hiçç sönmez :(

Grafikerim. Matbaada calisiyorum.

Kacacaksan bir amacin olmali. Yani gozdagi mi vereceksin, bosanacak misin, yoksa sadece ortadan oylece kayip mi olacaksin. Oyle alel acele yapilmamali boyle seyler. Ayrica cocugu niye kaciriyorsun ki onu anlamadim.

Sevmemen normal zaten.

:KK70::KK70::KK70:

Senin de bi degisikmis :rolleyes:
:D Bende lisede grafik tasarım okudum ama sıkıcı geldiği için o işi yapmadım :))

Kk sız hayat mi töbe :KK12::KK20::p
Vallah ta töbe billahda :)

Amaaann anlatsam roman olur kiz. Birsuru sebep var. Adam o kadar pis ki, anlatsam simdi darlanirsiniz. Asla elini bir ise atmadigi gibi, tek basina, evde bir ordu yasiyormus gibi evi kirletir. Ben hem calisip hem eve yetisemiyorum. Bu defa her dakka kavga ediyoruz.
Benımkıde evı çok dağıtır. :( Ama evde bi çıngar çıkarttım mı hemen toplar . Tersim fena :D

Bulabilirsen bunu dene canim. Gercekten cok ama cok etkili.
Kabızlığa karşı taze portakal yaprağı kürü
Yaklaşık 150 ml (bir su bardağı) suda yedi-sekiz adet taze portakal yaprağını 10-12 dakika kısık ateşte kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocaktan indiriniz ve ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra kahvaltıdan en erken bir saat sonra içilir. Dört gün boyunca günde bir kez içilir ve kür sonlandırılır. İhtiyaca göre kür tekrar edilebilir.
Yaaaa ilk defa duydum kız bunu bide bunu deneyeyim :/

Back