- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Samire tmv
Yeme kız çok geç olduben sanırım tutamıcam kendimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeme kız çok geç olduben sanırım tutamıcam kendimi![]()
Niye oyle diyon ay oda sevmistirSeverek evlendim. (Sadece ben)
ben bi de 12den sonra yemeyi düşünüyorum yaYeme kız çok geç oldu
Aynenn yaasorma kız yaa hele benbide regl günü bu gün gelmedide üstüne yeme krizlerim var
![]()
Aksam yemeği yemedin mi kizben bi de 12den sonra yemeyi düşünüyorum yaolmazsa bi bardak ayran içer yatarım
![]()
Bence de ayran içben bi de 12den sonra yemeyi düşünüyorum yaolmazsa bi bardak ayran içer yatarım
![]()
Sevilsem hissederdim. Artik lazim degil zaten su saatten sonra sevgisi.Niye oyle diyon ay oda sevmistir
üşenmesem salata yapardım esesimAynenn yaa![]()
İkizim acız biz acc![]()
yok ya 2 dilim ekmeğe bi tost yaptım o kadar kuru kuru onu kemirdimAksam yemeği yemedin mi kiz
tutar barim midemi piroşummBence de ayran iç![]()
Senin evlilik nasil oldu?Niye oyle diyon ay oda sevmistir
Lojistik bitirdim ben 2014 haziran fa mezun oldum iş bulamadım kpss ye hazırlanıyorum şimdi de. Son çare![]()
Ortaokul nasil olacak nasıl yapabilirim de
Severek evlendim. (Sadece ben)
O kadar aç mısın kuzum git bi kaç bişey atıştır kilo sorunun var mıüşenmesem salata yapardım esesimçokta güzel yaparım
ben hiç doymadım ki kız
yok ya 2 dilim ekmeğe bi tost yaptım o kadar kuru kuru onu kemirdim
tutar barim midemi piroşumm![]()
üşenmesem salata yapardım esesimçokta güzel yaparım
ben hiç doymadım ki kız
yok ya 2 dilim ekmeğe bi tost yaptım o kadar kuru kuru onu kemirdim
tutar barim midemi piroşumm![]()
Mersindeyim ama tecrübe istediler hep bende de o yok. Kpss denicem olmazsa tekrar iş bakıcamBenim kardesim de lojistik mezunu ama iki yillik. Kolay is buluyor yani. Sehir neresi?
Acikogtetimden liseyi bitireceksin sonra universite. Normal gidemem diyorsan acikogretimden bir bolum sec. Benim arkadasim ilkokul mezunuydu. Babasi okutmamis. Kendim de acikogretim lisesini bitirdim. Kayda giderken onu da goturdum ortaokula yazildi. Sonra hizini alamadi sonra lise sonra 4 yillik okul oncesi ogretmenlik bolumunu bitirdi ve suan ogretmen. Yasi da 34. Bir akrabam da 40 yasinda ogretmen oldu. Hersey sana bagli yani.
Bence o da sevmistir. Hos hatunsun yani gormesek... Sac kesimine bayildim ayrica![]()
bide o var demiO kadar aç mısın kuzum git bi kaç bişey atıştır kilo sorunun var mı
annem beni aç doğurmuş bazen diyor ben seni aç doğurdum kızım ondan doymuyorsun hiç diyorAynenn ya hiç doymuyorum![]()
Mersindeyim ama tecrübe istediler hep bende de o yok. Kpss denicem olmazsa tekrar iş bakıcam
Boyun kaaaaaaçbide o var demi67 kilo oldum
verdiğim bütün kilolar hızla geri geliyorlar
![]()
İnşallah canım inşallah tek umudumHayirlisi olsun. Kardesim gebzede her taraf organize sanayi bolgesi. Sayisiz lojistik firmasi var. Bolgeden bolgeye degisiyor maalesef. Umarim kpss kazanirsin.
GörücüSenin evlilik nasil oldu?
1.75 boyum piroşummBoyun kaaaaaaç