Hosgeldiniz kk ailesi

Bilmem yeter demi,menü nasıl iyimi,birde ilk defa gelecek yemeğe iyi birşey olsun istedim

İyisi mi var daha. Hepsi harika yemekler. Hepsi de uğraştırıcı şeyler. Ama önemli olan güleryüz tatlı dil. Şahsen ben misafirlikte bir tek buna bakarım.

Yok ya ben izledim gayet temiz yapıyor. Zaten temizlik takıntısı var. Kumunda azıcık pislik olsun yapmaz. Klozet işine geldi ama öbürüne alışamadı.

Yetmez mi
Benım oğlanında takıntısı varya azcık bişe olsun kumun başına geçip bağırıyo ben gelene kadar eger gelmezsem wc ye gidip yapıyo :)

Bende geliyorum
Adres ver hanım ablaaaaa

İyisi mi var daha. Hepsi harika yemekler. Hepsi de uğraştırıcı şeyler. Ama önemli olan güleryüz tatlı dil. Şahsen ben misafirlikte bir tek buna bakarım.

Dün çoğunu hallettim zaten çorbada pişti demin,ufak tefek şeyler kaldı ..
Tabiki o çok önemli güleryüzlü olmak eve gelen misafiri iyi ağırlamak..

Herkese gunaydin yeni uyandim kafam kazan gibi H E nasil birilerdi ruyanda gördüğün benmiyim yoksa evet cekistirdik kocalari ben sevgi anlamında dedim seviyorsun diye yoksa her evde.oluyor kavgalar tartışmalar

Herkese gunaydin yeni uyandim kafam kazan gibi H E nasil birilerdi ruyanda gördüğün benmiyim yoksa evet cekistirdik kocalari ben sevgi anlamında dedim seviyorsun diye yoksa her evde.oluyor kavgalar tartışmalar
Sevıyom kız napem Allahım başımdan eksık etmesın

Kız hatırlamıyom tıpını hiç bilmediğim bi yere gtmişim bır suru kadın var onlarla konuşuyorum :)
sabah rüyanda gör benı dediğini görunce ahaa dedım yoksa samıre mı :)

Aynen. Ayrıca konuştuğumuzu bile anlayıp çaktırmadıklarını düşünüyorum.
Ayynnennn :) işine geldiklerinde dibimizden ayrılmazlar.. Ama karınları tok olsun sevgıye ihtiyacları olmasın hiiç bakmazlarr bize . Ben tabı dururmuyum gidip rahatsız edıyom ısırıyom , mıncıklıyom :))

Mesela eşimle konuşuyoruz, gözlerini kapatmış öyle duruyor. Konuyu kedinin yaramazlıklarına getiriyorum isim bile vermiyorum, hemen gözlerini açıp bizi izliyor hakkımda ne konuşuyorsunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…