• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Ne iş yapıyosun :)

Grafikerim. Matbaada calisiyorum.

Cok moralim bozuk ya birşey soracam simdi ben kizimi kacirsam yasal yoldan kizimi arayip bulabilir ler miki

Kacacaksan bir amacin olmali. Yani gozdagi mi vereceksin, bosanacak misin, yoksa sadece ortadan oylece kayip mi olacaksin. Oyle alel acele yapilmamali boyle seyler. Ayrica cocugu niye kaciriyorsun ki onu anlamadim.

İşte çünkü babasini sevmiyorum

Sevmemen normal zaten.

Samire de benim kafadan. Bende bi cocugum olunca bosanip ailemin yanina doneyim diyorum :KK70:

:KK70::KK70::KK70:

Seviyorum ama tahammul edemiyorum. Ruh hastasi oldum onun yuzunden.

Senin de bi degisikmis :rolleyes:

Niye birbirlerini cok sevende var bak helcine masallah ama bana gore degil evlilik sirf ailemden kurtulmak.icin evlendim benim hayalim okuyup meslek sahibi olup yalniz yasamakti ama iste hersey istedigin gibi olmuyor
olmuyor maalesef balım hayallerle gerçekler her zaman birbirinden farklı olur :(

Kacacaksan bir amacin olmali. Yani gozdagi mi vereceksin, bosanacak misin, yoksa sadece ortadan oylece kayip mi olacaksin. Oyle alel acele yapilmamali boyle seyler. Ayrica cocugu niye kaciriyorsun ki onu anlamadim.

Sevmemen normal zaten.

Anladım bende işsizim :KK45::KK42:

Sevmemen normal zaten.

Onsuz yasayamam çünkü tamamen kaybolurum gidersem eger

Niye birbirlerini cok sevende var bak helcine masallah ama bana gore degil evlilik sirf ailemden kurtulmak.icin evlendim benim hayalim okuyup meslek sahibi olup yalniz yasamakti ama iste hersey istedigin gibi olmuyor

Hala oyle birsey yapabilirsin. En son nereden mezun oldun?

Anladım bende işsizim :KK45::KK42:

Meslegin ne? Ne kadar zamandir ariyorsun?

Back
X