- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Bende mi hayvan beslesem tum stresimi alir belki ne dersinEsim oyle aslinda gece pek dokunmam ona oyuzden ogluma sariliyorum oyyy yumusacikk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende mi hayvan beslesem tum stresimi alir belki ne dersinEsim oyle aslinda gece pek dokunmam ona oyuzden ogluma sariliyorum oyyy yumusacikk![]()
Mukemmel bi stres atiyorumBende mi hayvan beslesem tum stresimi alir belki ne dersin
GönderDana gibiler valla yarin sana gnderirim bi fotosunu
Ama ben kedi besleyemem kiMukemmel bi stres atiyorum
En az yarim saat onlarla yakalambac oynuyoruz![]()
Iyi aksamlarrrrriyi akşamlar![]()
Iyi akşamlar hosgeldin pericikiyi akşamlar![]()
bi pisi gördüm sankimmIyi aksamlarrrrr
hoşbuldum samirecimmIyi akşamlar hosgeldin pericik
Mirnavvv :)) mrrr :)) gırrr :)))bi pisi gördüm sankimm![]()
ayy yerim senii tatlı pisicikkMirnavvv :)) mrrr :)) gırrr :)))
ayy utandı
huzurlu uykular tatlımmmKizlar size doyum olmaz ben yatiyorum kendinize iyi bakin yarin saat 8 de burdayim![]()
Ben cepten giriyorum internet direk Explorer den giriş yapıyo
Chrome den bi de cok fazla reklam çıkıyo karşıma
Sonuçta 3 gun oncesine kadar Explorer den rahat giriyodum duzeltseler iyi olur
Birgun ben evden kacarim ama hangi gun bilemiyorum valla deli olmamak elde degil
Ne çok severlermiş kız seni![]()
Aman ne olacak kocam olacak adam sinirlerimi bozdu ya bu hafta annemlere gidelim diyorum yok sen git ben gelemem diyor bu adama birseyler oldu annemlere gitmek istemiyor
Ay ben hic uyuyamam en nefret ettigim sey birisinin bana dokunarak uyumasi
Bende mi hayvan beslesem tum stresimi alir belki ne dersin
Tesekkurlerr sizede sekerlerimmmhuzurlu uykular tatlımmm![]()
Ne iş yapıyosun :)Arkadaslar telefondan habit browserden girin. Reklam sifir. Temiz temiz giriyorum siteye. Ustelik reklam olmayinca daha hizli.
Gel bize :)
Sevdiklerinden degil. Bizim meslekte hata kabul etmiyor pek. Duzgun eleman da zor bulunuyor. Bir nevi bana mecburlar yani.
Amaaan salla onu kendin git. Beklentilerini ne kadar dusuk tutarsan o kadar mutlu olursun.
Ben esime dokunmadan uyuyamam ki
Bence denemelisin.
aaa gözlüklü bi kedi gördüm benNe iş yapıyosun :)
Cok moralim bozuk ya birşey soracam simdi ben kizimi kacirsam yasal yoldan kizimi arayip bulabilir ler mikiArkadaslar telefondan habit browserden girin. Reklam sifir. Temiz temiz giriyorum siteye. Ustelik reklam olmayinca daha hizli.
Gel bize :)
Sevdiklerinden degil. Bizim meslekte hata kabul etmiyor pek. Duzgun eleman da zor bulunuyor. Bir nevi bana mecburlar yani.
Amaaan salla onu kendin git. Beklentilerini ne kadar dusuk tutarsan o kadar mutlu olursun.
Ben esime dokunmadan uyuyamam ki
Bence denemelisin.