• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Ben cepten giriyorum internet direk Explorer den giriş yapıyo
Chrome den bi de cok fazla reklam çıkıyo karşıma
Sonuçta 3 gun oncesine kadar Explorer den rahat giriyodum duzeltseler iyi olur

Arkadaslar telefondan habit browserden girin. Reklam sifir. Temiz temiz giriyorum siteye. Ustelik reklam olmayinca daha hizli.

Birgun ben evden kacarim ama hangi gun bilemiyorum valla deli olmamak elde degil

Gel bize :)

Ne çok severlermiş kız seni :KK45:

Sevdiklerinden degil. Bizim meslekte hata kabul etmiyor pek. Duzgun eleman da zor bulunuyor. Bir nevi bana mecburlar yani.

Aman ne olacak kocam olacak adam sinirlerimi bozdu ya bu hafta annemlere gidelim diyorum yok sen git ben gelemem diyor bu adama birseyler oldu annemlere gitmek istemiyor

Amaaan salla onu kendin git. Beklentilerini ne kadar dusuk tutarsan o kadar mutlu olursun.

Ay ben hic uyuyamam en nefret ettigim sey birisinin bana dokunarak uyumasi

Ben esime dokunmadan uyuyamam ki :(

Bende mi hayvan beslesem tum stresimi alir belki ne dersin

Bence denemelisin.

Arkadaslar telefondan habit browserden girin. Reklam sifir. Temiz temiz giriyorum siteye. Ustelik reklam olmayinca daha hizli.

Sevdiklerinden degil. Bizim meslekte hata kabul etmiyor pek. Duzgun eleman da zor bulunuyor. Bir nevi bana mecburlar yani.

Amaaan salla onu kendin git. Beklentilerini ne kadar dusuk tutarsan o kadar mutlu olursun.

Ben esime dokunmadan uyuyamam ki :KK43:

Bence denemelisin.
Ne iş yapıyosun :)

Ben esime dokunmadan uyuyamam ki :KK43:

Bence denemelisin.
Cok moralim bozuk ya birşey soracam simdi ben kizimi kacirsam yasal yoldan kizimi arayip bulabilir ler miki

Back
X