- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Benım dişi olan belkı kafa tutarda erkek olan kesın ölür :)Peygamberimiz bir gün namaz kılarken bir yılan onu sokmak üzereyken adamın biri kedisini üzerine salmış yılanı öldürmüş. O da kedinin sırtını sevmiş. Ondan sonra kedilerin sırtı yere gelmemiş. Geçenlerde de video izledim kedi timsaha kafa tuttu.
Ben kedılere arada şaka yapıyorum böök diye akılları çıkıyor
Sen böyle anlattikca gelesim geldi adresi ver geliyorumGelde sevdirem :)
Ay cok tatlisinizBizimki geçen yaz cama çıktı. Kargalar başladı camın önünden uçmaya. Bizimki de savaş pozisyonunu aldı avlanma seslerini çıkarmaya başladı. Tabii kargalarda örgütlendi sayıları 4 katına çıktı. Bizim manyak daha da coştuİçeri zor aldım. Eşşek ya hiç dışarı çıkmamışsın nereden biliyorsun savaşmayı.
Hacıyatmaz Cad. Tahtakurusu Mah. İstanbul Avcılar No:56 Flotya konutları K:63 bekliyorumSen böyle anlattikca gelesim geldi adresi ver geliyorum
Tamam yaninada birsey yapiyim miHacıyatmaz Cad. Tahtakurusu Mah. İstanbul Avcılar No:56 Flotya konutları K:63 bekliyorum
6,30 da evdeyım :) beden önce gelip çayı demle
AAA yoksa sen o minyon tipli gözel bayanmısınnn
Fena olmaz canım ya karnım çoohh açTamam yaninada birsey yapiyim mi
Ay kiyamam sana ne istiyor canin hemen yapivereyim esin senden gecmi geliyor eveAllahım senın o kara böcük kedini yerimm :)
Fena olmaz canım ya karnım çoohh aç
Allahım senın o kara böcük kedini yerimm :)
Fena olmaz canım ya karnım çoohh aç
Bazen geeçç bazen iş yerıme gelıyor birliktye gidiyoruz :))Ay kiyamam sana ne istiyor canin hemen yapivereyim esin senden gecmi geliyor eve
Sen lastikcide ne yapiyon is olarakBazen geeçç bazen iş yerıme gelıyor birliktye gidiyoruz :))
Tam net bişey dıyemıyorum saat 6 ya kadar 6 da soruyom durumlar ne ona göre program yapcam . Gelcem derse hemen yemek dusunuyorum.
Ön Muhasebe :) Eli ayağıyım buranın :)Sen lastikcide ne yapiyon is olarak
Vay vay vayÖn Muhasebe :) Eli ayağıyım buranın :)
3 yıldır burdayım 1 gun gelmıyım işe burası felç
Of çok zor ama tum yukumluluk bende kızVay vay vay
Ön Muhasebe :) Eli ayağıyım buranın :)
3 yıldır burdayım 1 gun gelmıyım işe burası felç
Aynen. Hasta olucam diye aklım cıkıyorBir yerin eli ayagi olmak hem iyi hem kotu. Seni kaybetmek istemedikleri icin huyuna gidiyorlar ama hasta falan olsan firma duruyor. Simdi dogumda 6 ay kadar ara vericem o ara ne yapacaklar bilmiyorum
Hastanede iyi fikir orasida zor olmaz benceOf çok zor ama tum yukumluluk bende kızHastaneye geçiş yapmak ıstıyorum ama burdakılerle aile gibi olduk ya bıde burası baya baya rahat kımse karışmaz yanı bana butun gun odamdan çıkmam nerdeyse anca lastık gelırse sayıma gıderım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?