- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Tamam sorun değil kötü niyetin yoktur eminimTamam dememem gerekiyordu belkide biranda bende samimi buldum ondan dedim sen hic dememiş farzet olurmu
E yeterince uzun süredir birlikteyiz 10 yıl olmuş daha ne olsunmerak ettim sadecedaha uzun süredir evlisin diye düşünmüştüm bu aralar hislerim hiç çalışmıyor galiba
Evet oyle biran kendimi arkadaslarim arasinda sandimTamam sorun değil kötü niyetin yoktur eminim
Ben şimdi gece uyuyamam neden.oyle dedim diyeTamam sorun değil kötü niyetin yoktur eminim
Bide ben birsey sormak istiyorumE yeterince uzun süredir birlikteyiz 10 yıl olmuş daha ne olsun
Mesleginiz nedirE yeterince uzun süredir birlikteyiz 10 yıl olmuş daha ne olsun
Bence ev hanimi:))Mesleginiz nedir
Kız 7 24 kk dayım ne olucak mesleğim koca parası yiyorumMesleginiz nedir
100 pointBence ev hanimi:))
Tüm gün kk de olup calisan da var benim meslekten misin sendeKız 7 24 kk dayım ne olucak mesleğim koca parası yiyorum
100 point
Ben ben ben :) calistigim halde bi sekmemde hep kk var :))Tüm gün kk de olup calisan da var benim meslekten misin sende
Kız düzenle msjını lütfen noktasız alalımBen ben ben :) calistigim halde bi sekmemde hep kk var :))
Banlandigim gunlerde film izliyorum :))
Yoksa sikiliyorum..
DuzenleyemiyorummmKız düzenle msjını lütfen noktasız alalım
Bende yazacaktim bugün daha fazla göze batmayim dedimDuzenleyemiyorummm
Abowww o neydi giiii
Neyse konuyu degistirelim kimse gormesinçok fena olmuş
Bende yazacaktim bugün daha fazla göze batmayim dedim
Demk işyeri fantezisiNeyse konuyu degistirelim kimse gormesin
Tobeler olsunn ne demisim abowww
Deme oyle bibi yaaaDemk işyeri fantezisi
Gel gell benim kirdigim potu gordukten sonra dagilir kafan zatenSelamlar kızlar, iyi kaynatmışsınız. Biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var benim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?