- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ben bu konuda bişey demiyimOzaman evlendirelim :)) koca iyidir koca candir
İstersen teyze de canım benim için hiç sorun değilOlsun aramizda 11 yas var hicbisiii bibicim dicem bundan sona
Azdın mı ha azdınmıay dur şimdi samire banada dicek o dediğinden
Niye kiz merak ederimBen bu konuda bişey demiyim
Senin gibi insanlara bayiliyorum yaİstersen teyze de canım benim için hiç sorun değil
Azdın mı ha azdınmışaşırdım vallaha samire öyle bişey diyince
Samire azgın ilan ediyor sonra tövbe tövbeNiye kiz merak ederim
hayır diyelim ki öyle nasıl bi yardımı dokunacakAzdın mı ha azdınmışaşırdım vallaha samire öyle bişey diyince
Samire azgın ilan ediyor sonra tövbe tövbe
Samire den duyunca bi tuhaf oldubu ifade bana o kelimeyi hatirlatiyor
Amann kiz baska anlamda demistir belki bianda azdin mi demis ya ne bilim bende sasirdim acikcasi :Samire den duyunca bi tuhaf oldusen gülersin tabi
Normal bişi değil çünkü geyik yapıyorum ilk defa böyle bi tepkiyle karşılaştımAmann kiz baska anlamda demistir belki bianda azdin mi demis ya ne bilim bende sasirdim acikcasi :
Ay utandim simdi ozur dilerim vallaİstersen teyze de canım benim için hiç sorun değil
Azdın mı ha azdınmışaşırdım vallaha samire öyle bişey diyince
Mutlaka bi aciklamasi vardirNormal bişi değil çünkü geyik yapıyorum ilk defa böyle bi tepkiyle karşılaştım
Saka kiz ozur dilerimSamire azgın ilan ediyor sonra tövbe tövbe
Saka kiz ozur dilerim
EmmaaaaaaaaaanMutlaka bi aciklamasi vardir
amannn azdim de sende uzme tatli canini
Tamam dememem gerekiyordu belkide biranda bende samimi buldum ondan dedim sen hic dememiş farzet olurmuÖyle denir mi amaözre karşı zaafım var ama sorun değil
Kirildinmi kizEmmaaaaaaaaaan
Biz 7 yıl sevgililik 1 yılda nişanlılıktan sonra evlendik canım 2 senelikte evliyimBibibella sen ne zamandır evlisin
merak ettim sadeceBiz 7 yıl sevgililik 1 yılda nişanlılıktan sonra evlendik canım 2 senelikte evliyimneden sordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?