- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Samire tmv
Ben bu konuda bişey demiyimOzaman evlendirelim :)) koca iyidir koca candir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu konuda bişey demiyimOzaman evlendirelim :)) koca iyidir koca candir![]()
İstersen teyze de canım benim için hiç sorun değilOlsun aramizda 11 yas var hicbisiii bibicim dicem bundan sona
Azdın mı ha azdınmıay dur şimdi samire banada dicek o dediğinden![]()
Niye kiz merak ederimBen bu konuda bişey demiyim![]()
Senin gibi insanlara bayiliyorum yaİstersen teyze de canım benim için hiç sorun değil
Azdın mı ha azdınmı![]()
![]()
şaşırdım vallaha samire öyle bişey diyince
![]()
Samire azgın ilan ediyor sonra tövbe tövbeNiye kiz merak ederim![]()
hayır diyelim ki öyle nasıl bi yardımı dokunacakAzdın mı ha azdınmı![]()
![]()
![]()
Samire azgın ilan ediyor sonra tövbe tövbe![]()
Samire den duyunca bi tuhaf oldubu ifade bana o kelimeyi hatirlatiyor
![]()
Amann kiz baska anlamda demistir belki bianda azdin mi demis ya ne bilim bende sasirdim acikcasi :Samire den duyunca bi tuhaf oldusen gülersin tabi
![]()
Normal bişi değil çünkü geyik yapıyorum ilk defa böyle bi tepkiyle karşılaştımAmann kiz baska anlamda demistir belki bianda azdin mi demis ya ne bilim bende sasirdim acikcasi :
Ay utandim simdi ozur dilerim vallaİstersen teyze de canım benim için hiç sorun değil
Azdın mı ha azdınmı![]()
![]()
![]()
Mutlaka bi aciklamasi vardirNormal bişi değil çünkü geyik yapıyorum ilk defa böyle bi tepkiyle karşılaştım![]()
Saka kiz ozur dilerimSamire azgın ilan ediyor sonra tövbe tövbe![]()
Saka kiz ozur dilerim
EmmaaaaaaaaaanMutlaka bi aciklamasi vardir
amannn azdim de sende uzme tatli canini![]()
Tamam dememem gerekiyordu belkide biranda bende samimi buldum ondan dedim sen hic dememiş farzet olurmuÖyle denir mi amaözre karşı zaafım var ama sorun değil
Kirildinmi kizEmmaaaaaaaaaan![]()
Biz 7 yıl sevgililik 1 yılda nişanlılıktan sonra evlendik canım 2 senelikte evliyimBibibella sen ne zamandır evlisin
merak ettim sadeceBiz 7 yıl sevgililik 1 yılda nişanlılıktan sonra evlendik canım 2 senelikte evliyimneden sordun canım