• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Vay canım bende sıkıldım kk olmayınca akşam üzeri.41 kilo çok zayıfsın.5-10 kilo verebilirim.Bebeğe vitamin lazım ye biraz

Bana kilo verecek o kadar cok kisi var ki. Ben kendimi 45 saniyordum hamile kalinca 41'e dusmusum. Yiyebilsem mesele yokta yiyemiyorum iste icim almiyor :(

Ben ben ben :) calistigim halde bi sekmemde hep kk var :))
Banlandigim gunlerde film izliyorum :))
Yoksa sikiliyorum..

Aynen ya. Bazen kk okurken mail falan geliyor "kk'nin dertlerinden daha onemli degilsiniz ya" diyorum.

Bana kilo verecek o kadar cok kisi var ki. Ben kendimi 45 saniyordum hamile kalinca 41'e dusmusum. Yiyebilsem mesele yokta yiyemiyorum iste icim almiyor :KK43:

Aynen ya. Bazen kk okurken mail falan geliyor "kk'nin dertlerinden daha onemli degilsiniz ya" diyorum.
Ceviz keci boynuzu uzum badem çok ye vitamin olsun bebise

Bana kilo verecek o kadar cok kisi var ki. Ben kendimi 45 saniyordum hamile kalinca 41'e dusmusum. Yiyebilsem mesele yokta yiyemiyorum iste icim almiyor :KK43:

Ne pişirelim sana:)Etli ekmek ısmarlyım sana:)

Back
X