- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
He şu "i" ler mi?? :))Gel gell benim kirdigim potu gordukten sonra dagilir kafan zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He şu "i" ler mi?? :))Gel gell benim kirdigim potu gordukten sonra dagilir kafan zaten![]()
SormaHe şu "i" ler mi?? :))
Hosgeldin neyin var evet sendende alalım evlimisin bekarmisin evliysen kac senedir evlusin cocugun varmi yoksa dusunuyormusun bide en.onemlisi mesleğin nedir acabaSelamlar kızlar, iyi kaynatmışsınız. Biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var benim de..
Samire nufus memuru gibi hepsini bi cirpida sordun haHosgeldin neyin var evet sendende alalım evlimisin bekarmisin evliysen kac senedir evlusin cocugun varmi yoksa dusunuyormusun bide en.onemlisi mesleğin nedir acaba
Neyim olduğunu boşver şimdi.. Nişanlıyım 3.5 aylık ve öğretmenim.. Başka soru?Hosgeldin neyin var evet sendende alalım evlimisin bekarmisin evliysen kac senedir evlusin cocugun varmi yoksa dusunuyormusun bide en.onemlisi mesleğin nedir acaba
Onu konusuyorduk bende bi cirpida soruyum dedimSamire nufus memuru gibi hepsini bi cirpida sordun ha![]()
Bende öptüm benim cadi uyusa bende uyuyacam da iyi geceler canimKizlar hepinizin yanaklarinizdan opuyorum ben uyuyrum yarin is beni bekler :))![]()
Meslegini yazmamissin:)Neyim olduğunu boşver şimdi.. Nişanlıyım 3.5 aylık ve öğretmenim.. Başka soru?
Ogretmenmis ya canimMeslegini yazmamissin:)
E öğretmenlik meslek değil mi?Meslegini yazmamissin:)
Senin şu avatarina bayiliyorumE öğretmenlik meslek değil mi?
Vay canım bende sıkıldım kk olmayınca akşam üzeri.41 kilo çok zayıfsın.5-10 kilo verebilirim.Bebeğe vitamin lazım ye biraz
Ben ben ben :) calistigim halde bi sekmemde hep kk var :))
Banlandigim gunlerde film izliyorum :))
Yoksa sikiliyorum..
Ay kafa durdu resmenOgretmenmis ya canim
Senin şu avatarina bayiliyorum![]()
Ceviz keci boynuzu uzum badem çok ye vitamin olsun bebiseBana kilo verecek o kadar cok kisi var ki. Ben kendimi 45 saniyordum hamile kalinca 41'e dusmusum. Yiyebilsem mesele yokta yiyemiyorum iste icim almiyor
Aynen ya. Bazen kk okurken mail falan geliyor "kk'nin dertlerinden daha onemli degilsiniz ya" diyorum.
Samire sende bugun biseyler var kiz. Hayir ola InsallahAy kafa durdu resmen
Gıdıya gelNe var ki. Gidisi degil mi o![]()
Ne pişirelim sana:)Etli ekmek ısmarlyım sana:)Bana kilo verecek o kadar cok kisi var ki. Ben kendimi 45 saniyordum hamile kalinca 41'e dusmusum. Yiyebilsem mesele yokta yiyemiyorum iste icim almiyor
Aynen ya. Bazen kk okurken mail falan geliyor "kk'nin dertlerinden daha onemli degilsiniz ya" diyorum.