- 20 Ocak 2010
- 46.366
- 168.343
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Sor bakalımKızlar böyle aktif topik bulmuşken birşey sorabilir miyim izninizleee???
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/teknik-sorun-yasayanlar.825857/Arkadaşlar iyi akşamlar hoş sohbetler, kk sonunda açıldı görüyorum ki bu başlıkta da uzun yazışmalar olmuş, sayfaları okuyamadım, eski mesajlarım görünmüyor bununla ilgili açıklama yapıldı mı, düzenleme yapılacak mı, mesajlar geri gelecek mi
Bilen, duyan var mı :)
Böle iyiyim ben kocasızBir Kocam bile yok
Bununla ilgili bi cok konu var topiklerde...Çok fazla regly düzensizliğim var nişanlıyım geçen ay 17sinde olmuştum yine bu ay olmam gerekirken hala olmadım 14 gün gecikti hamilelik şüphemde yok ciddi bişe olabilirmi doktora mı gitmelimiyim yoksa doğal yöntemleri deneyeyim mi soğan suyu falan?
Fark ettiysen önce izin istedimBununla ilgili bi cok konu var topiklerde...
Bu konunun yeri burasimi?
Bence bunu sorcagini tahmin etmemistir bibi abla :)Bununla ilgili bi cok konu var topiklerde...
Bu konunun yeri burasimi?
Bence bunu sorcagini tahmin etmemistir bibi abla :)
Aday varBulalim :))
Hahhahah bencede her eve lazım belli bi yaştan sonra hormonlar dizginlenmiyor dimi bibi
Ablamı ben daha 24 yaşındayım amaBence bunu sorcagini tahmin etmemistir bibi abla :)
BilmemAman olunca ne oluyor da
Hormonlar hormonlar başımızın belası hele şu libido yokmu gözü çıksın namıssızHahhahah bencede her eve lazım belli bi yaştan sonra hormonlar dizginlenmiyor dimi bibi
Bende sendenimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/teknik-sorun-yasayanlar.825857/
Sakatlık var.Buraya yazdım ben bakıyorlar.
Böle iyiyim ben kocasız
AynenHormonlar hormonlar başımızın belası hele şu libido yokmu gözü çıksın namıssız
Aman boşver samireyi sen o hep şikayetçi koca candır canAynenkan deli akıyo biliyon mu
Pek bir aşık gördüm seniAman boşver samireyi sen o hep şikayetçi koca candır can
efkarlandım getirin gazozumudertlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?