• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Arkadaslar bi yumurta kirin yeter. Uzerine az karabiber pulbiber tamam. Yanina da cay demlersiniz.
Bende 5e doğru bi ışık hızına geçtim hemen barbunya koydum ocağa bide pilav etrafı topladım süpürdüm kocamda erkenden geldi ama yetiştirdim neyseki :27:
Evde ordan oraya koşturdum çok komiktim :70:

Kız anacığım sağolsun :KK68: hazır ayıklanmış buzluktan, e tabi buzluktanda çıkınca hemencecik pişiyor soğan salça tamam :KK70:

Düdüklüde 15 dakikada pişer üşenmeye gerek yok içine salça soğan ,zeytinyağı, suyu, domatesi,kırmızı süs biber ki buzlukta saklayacaksın yazın alıp pişirmeye tamamdır

Arkadaslar 2 aydir aseriyorum ve mutfaga giremiyorum. Mutfagin seklini semalini unuttum :KK53: Bu yazdiklarinizi esime okutturayim da o yapsin. Zira 2 aydir mutfak ondan soruluyor :KK76:

Düdüklüde 15 dakikada pişer üşenmeye gerek yok içine salça soğan ,zeytinyağı, suyu, domatesi,kırmızı süs biber ki buzlukta saklayacaksın yazın alıp pişirmeye tamamdır,salçayı unutma
Buzluktan çıkınca düdüklüye hiç gerek olmuyor canım hemen pişiyor ;)
Arkadaslar 2 aydir aseriyorum ve mutfaga giremiyorum. Mutfagin seklini semalini unuttum :KK53: Bu yazdiklarinizi esime okutturayim da o yapsin. Zira 2 aydir mutfak ondan soruluyor :KK76:
Yapayım kıss nerdesin :21: canı çekmesin bebişinin :KK60:

Ben hiç aşerdiğimi hatırlamıyorum
ama o zaman hergün dışarıda yiyorduk herhalde ondan hatırlamadım ki çalışıyordumda ,neyse allah yardımcın olsun bitki çaylarından uzak dur erken doğumu tetikliyormuş

Buzluktan çıkınca düdüklüye hiç gerek olmuyor canım hemen pişiyor :KK66:

Yapayım kıss nerdesin :21: canı çekmesin bebişinin :KK60:

Evim sancaktepede isim gebzede. Canimin cekme asamasina daha gelmedim. Butun yemeklerden su dahil nefret ediyorum. 41 kg dusmusum zaten :(

Ben hiç aşerdiğimi hatırlamıyorum
ama o zaman hergün dışarıda yiyorduk herhalde ondan hatırlamadım ki çalışıyordumda ,neyse allah yardımcın olsun bitki çaylarından uzak dur erken doğumu tetikliyormuş

Onu biliyorum ya bitkisel cay icmiyorum. Ben de calisiyorum ama disaridaki yemeklerden daha da midem bulaniyor. Evde olunca az bisey yiyorum.

Back
X