• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

hastayım ben atmayın ben mapuslara :KK23:

Yaşlılık, yaşam sürecinin; çocukluk, gençlik, erişkinlik gibi doğal ve zorunlu bir çağıdır. Birçok kaynak yaşlılık sınırı olarak 43:KK53: yaşı kabul etmektedir. (değişmiş olabilir):KK53:Yaşlı sağlığının korunması ile ilgili olarak 1963’ de yapılan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) seminerinde yaşlılık dönemi üçe ayrılmıştır:

120780-bas_gaza_hatce_bas_gaza_d580.jpg

:KK15::KK15::KK15::KK15:
mune ve hanım:KK53::KK53:
kız bu ne? bir de bilimsel açıklama yapmış. :KK70::KK70::KK70:
resme bayıldım ya.

Gülse Birsel

• 28880152.jpg

Avusturyalı bilim insanları hayatın dönemlerini yeniden tanımlamış. Orta yaş artık 60'da başlıyormuş! Ölümden 10-15 yıl önce yaşlılığın başladığını varsaymışlar. Ki doğrudur. Dedelerimizin nesli 60-65'e kadar yaşadığından, 50 hatta 45'de yaşlılık dönemine girdikleri kabul edilirdi. Şimdi ise 45'lik top modeller var.
    Avusturya, "Ortalama yaşam kadınlarda 88, erkeklerde 85 yıl olduğuna göre, yaşlılık artık 70-73 civarı başlıyor" diye ilan etmiş! Yani sacher torte'sine kurban olduğum Avusturya'ya göre, ben aklı başında bir erişkinlik dönemine yeni geçmiş filan oluyorum!
    Madem yaş ve sağlık işlerine
    girdik, malumunuz, son olarak ünlü diyetisyen Dukan ve Canan Karataş, et yağları konusunda anlaşamadı. Ancak şeker ve unun zehir olduğuyla ilgili fikir birliğindeler. Yani, Avusturya'nın ilan ettiği yaş tablosunu o zacher torte'lerden ayda yılda bir yiyerek tutturabiliriz.
    İki kuşak öncesi: Çocukluk, 0-12, ergenlik: 12-17, aklı bir karış havada gençlik dönemi 17-20, aklı başında, evlenmeli çocuk yapmalı, işli güçlü gençlik dönemi 20-35, orta yaş 35-50, yaşlılık ise 50'den sonrasına tekabül ediyordu.
    Şimdi ise:
    Çocukluk: 0-12 yaş (O tıbben sabit).
    Ergenlik: 12-20 yaş (bence ergenlik biraz uzadı).
    Aklı bir karış havada gençlik:
    20-30.
    Aklı başında, evlenmeli, çocuk yapmalı, işli güçlü gençlik dönemi: 30-60.
    Orta yaş: 60-73.
    Yaşlılık: 73 ve sonrası.
    Gençliğin uzadığını, kot şortlarım ve dans figürlerimi unutmama daha 20 yıla yakın olduğunu, memnuniyetle müşahade ediyorum.
    "Müşahade ediyorum"
    demeseydim daha bile genç
    görünürdüm aslında. Neyse...

Hanım,
hemen mapusa atmak ödül gibi olur, önce halı gibi çırpalım, sen balkon demirlerine at lamelifi ben sopamı alıp geliyorum, bir tozunu attıralım önce :KK70:sonra da biraz fırçalarız:KK70:

Daha cezbedici acı verici pişman edici planlarım var mesela :KK70::KK70::KK70:

yaşlı statüsüne bende giriyorum:). tez vuralım bunu diyenlerin kellesini..
ayrıca bizler vampiriz. yaşlanmıyoruz hiç:)

Sana daha var sarışınım başı ben çekiyorum nasılsa :KK70::KK70::KK70:

Birgün hepinize ibret olsun diye Hanım'la buluşup foto çektirip koyacağız siteye, yaşlı dediğinize pişman olup gençliğinizden utanacaksınız:KK70:
Beden ölçülerinizi alayım, hak ettiniz bunu:KK70: beller kaç cm:KK70:

Koyacam şimdi fotolarımı görecekler müdürüm,kimlerle aşık attığını bilmiyorlar nasılsa..
Müdürümle beraber görsünler birde :KK70:
:KK70::KK70:

Birgün hepinize ibret olsun diye Hanım'la buluşup foto çektirip koyacağız siteye, yaşlı dediğinize pişman olup gençliğinizden utanacaksınız:KK70:
işte şimdi yandık :KK17::KK17::KK17:
Bizim beller almış başını gidiyor. bizi katıksız mapısa atında sevabına zayıflayalım yaa :KK70:

Daha cezbedici acı verici pişman edici planlarım var mesela :KK70::KK70::KK70:

Sana daha var sarışınım başı ben çekiyorum nasılsa :KK70::KK70::KK70:

Koyacam şimdi fotolarımı görecekler müdürüm,kimlerle aşık attığını bilmiyorlar nasılsa..
Müdürümle beraber görsünler birde :KK70:
:KK70::KK70:

Hatun görsünler:KK59: hatta beraber foto çektirirsek patrona deriz ana sayfaya koyar:KK70:

siz yasli falan degilsinizdir bu siteyi bunca insani idare ettigine gore

hastayım ben atmayın ben mapuslara :KK23:

Yaşlılık, yaşam sürecinin; çocukluk, gençlik, erişkinlik gibi doğal ve zorunlu bir çağıdır. Birçok kaynak yaşlılık sınırı olarak 43:KK53: yaşı kabul etmektedir. (değişmiş olabilir):KK53:Yaşlı sağlığının korunması ile ilgili olarak 1963’ de yapılan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) seminerinde yaşlılık dönemi üçe ayrılmıştır:

120780-bas_gaza_hatce_bas_gaza_d580.jpg

:KK15::KK15::KK15::KK15:
mune ve hanım:KK53::KK53:

Ayol bunlar anneanne ve babannemler hahahahahahahaa bilemedinnn bilemedinnn :KK53::KK53:

Hanımmmmmm lamelif ipini çekiyor görüyor musunnnnn hahahahahhahaa

İpi çektide haberi yok ayılması lazım bir an önce :KK70::KK70::KK70::KK70:

Duydun demi müdürümlen bana yaşlı dedi :KK67::KK67::KK67::KK67:
Bir bilseler bunların hepsini cebimizden çıkarırız :rolleyes::rolleyes:

:oops::oops::oops::oops:ama ben yaşlı tombiş teyzeleri çok severim valla bi ortamda hep onlarla muhabbet ederim geçmiş zaman aaah geçmiş zaman pek severim dinlemeyi :KK48:
elbette cebinizden çıkarırsınız :KK60:tecrübe başka bişey o konuda susarım :oops:
Hanım,
hemen mapusa atmak ödül gibi olur, önce halı gibi çırpalım, sen balkon demirlerine at lamelifi ben sopamı alıp geliyorum, bir tozunu attıralım önce :KK70:sonra da biraz fırçalarız:KK70:

bi gece öncedende çamaşır suyuna bastır abla tam olsun :KK53:

yaşlı statüsüne bende giriyorum:). tez vuralım bunu diyenlerin kellesini..
ayrıca bizler vampiriz. yaşlanmıyoruz hiç:)

:KK53::KK53::KK53:evet derdim ama profil fotoğrafında genç duruyorsun sen kaç yaşındaydın:KK53:

yemeğin salçalısı:KK48::KK48:sülemem kilomu:KK53:

Hanımmmmmm lamelif ipini çekiyor görüyor musunnnnn hahahahahhahaa
:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:aaaaaaaaaaa
kız bu ne? bir de bilimsel açıklama yapmış. :KK70::KK70::KK70:
resme bayıldım ya.

tanımı bilmiyomuşya:KK53::-):-)

% 90 indirim varmış gibi saldırdık biz bugün kk ya ama, yoğunluktan yine site çökmez umarım. Benim sayfa çok geç açılmaya başladı. Sizde birşey var mı hanımlar?

işte şimdi yandık :KK17::KK17::KK17:
Bizim beller almış başını gidiyor. bizi katıksız mapısa atında sevabına zayıflayalım yaa :KK70:
Beden ölçülerimle döverim sizi:KK70:aaaaa birde yaşlı diyorlar:KK70: doğum yılına ne bakıyorsunuz siz, çıtırız biz, benden gençler benle yürümeye cesaret edemez, hergün km'lerce yürüyorum, hertürlü ham yaparım sizleri:KK70:

:oops::oops::oops::oops:ama ben yaşlı tombiş teyzeleri çok severim valla bi ortamda hep onlarla muhabbet ederim geçmiş zaman aaah geçmiş zaman pek severim dinlemeyi :KK48:
elbette cebinizden çıkarırsınız :KK60:tecrübe başka bişey o konuda susarım :oops:

bi gece öncedende çamaşır suyuna bastır abla tam olsun :KK53:

:KK53::KK53::KK53:evet derdim ama profil fotoğrafında genç duruyorsun sen kaç yaşındaydın:KK53:

yemeğin salçalısı:KK48::KK48:sülemem kilomu:KK53:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:aaaaaaaaaaa

tanımı bilmiyomuşya:KK53::-):-)

Hem bir kere müdürümde bende tombiş teyzelerden değiliz,çıtır süslü püslü hatunlarız ayol :KK6::KK6::KK6:

Beden ölçülerimle döverim sizi:KK70:aaaaa birde yaşlı diyorlar:KK70: doğum yılına ne bakıyorsunuz siz, çıtırız biz, benden gençler benle yürümeye cesaret edemez, hergün km'lerce yürüyorum, hertürlü ham yaparım sizleri:KK70:
Ama sen böyle çıtırsan, biz seni ham yaparız bu gidişle :KK70:Çıtır seviyooooozzzz biz:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8:

Demi yani müdürüm bizle kapışcaklarını sanıyorlar hehhhhhh :KK37::KK37::KK37:

Back
X