dombik ya bilemedimki..kalp atışlarını duymadık daha ..çok yeni ...bende seni öpüyorumMiskim ne diyorsun seeeenn. Çok çok sevindim canım benim öpüyorum seni miskim benim
Allah hayirlisini versin canım benim inşallah gönlüne göre olur herseydombik ya bilemedimki..kalp atışlarını duymadık daha ..çok yeni ...bende seni öpüyorum
inş inş inş.......budefa bu defa olsun...Allah hayirlisini versin canım benim inşallah gönlüne göre olur hersey
Yüreğini ferah tut minik misk rahat etsin orada ki güzel güzel büyüsüninş inş inş.......budefa bu defa olsun...
miskoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo panpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doğru diyorsun...Allah'a emanet ettimYüreğini ferah tut minik misk rahat etsin orada ki güzel güzel büyüsün
hadi hadi arkandan geleyim öbür ay hadiiiiii stres yoooh heyecan yooooh o sıpa buraya gelecek
Tahmin etmiştim. İlerleyen zamanlarda koymak istersin diye.keseyi gördük filozofum..kalp atışı için bidaha gidecem..biraz geçsinde eklemek istiyorum aslında..sıkıntısız bikaç haftayı atlatırsam..estağfurullah canım..
Aaa! Sen evli miydin? Kaç yaşındasın ki?gözünüz aydın ne kadar güzel bir duygudur heralde.. Benimde yaşım küçük olmasa çok istiyorum bir bebek..
inşş parkım inşş en kısa zamnda darısı sana olsun...rahatlatsın şu kuzular bizi gelsinlerdehadi hadi arkandan geleyim öbür ay hadiiiiii stres yoooh heyecan yooooh o sıpa buraya gelecek
aanammm perdoşşşşş nasılsın napıyorsun..nickinimi değiştirdin...amin inş canımcımAybicemben Perdoş :)))))
konunu tesadüfen gördüm, çok sevindimmmm :)
İNŞALLAH HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR,HAYIRLISIYA ALIRSIN MELEĞİNİ KUCAĞINA
evet evet şöyle geçsin biraz zamn şu korkumu tedirginliğimi bir atayım inşş..çok saol canımTahmin etmiştim. İlerleyen zamanlarda koymak istersin diye.
Hayırlısı olsun canım tekrardan
Aaa! Sen evli miydin? Kaç yaşındasın ki?
Oyyy maşallah rabbim tamamına erdirsin .rabbim kucağına almayı nasip etsin..hadi maşallahh..keseyi gördük filozofum..kalp atışı için bidaha gidecem..biraz geçsinde eklemek istiyorum aslında..sıkıntısız bikaç haftayı atlatırsam..estağfurullah canım..
evet keseyi gördüm çok şükür.kalp atışı için beklemedeyimEn son topiğine girdiğimde hamile olabilirim demiştin ..hamilesin değilmi inşallah değilmi..
Oyyy maşallah rabbim tamamına erdirsin .rabbim kucağına almayı nasip etsin..hadi maşallahh..
okudum hadi hayırlısı rabbim elinizden tutsunevet keseyi gördüm çok şükür.kalp atışı için beklemedeyim
Etmemmi hiçinşallah..dua beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?