- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
İyiyim canımm, kızım 1 yaşında oldu :)))) Darısı sana olur inşallah, hoşçakallaanammm perdoşşşşş nasılsın napıyorsun..nickinimi değiştirdin...amin inş canımcım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canımm, kızım 1 yaşında oldu :)))) Darısı sana olur inşallah, hoşçakallaanammm perdoşşşşş nasılsın napıyorsun..nickinimi değiştirdin...amin inş canımcım
maşallah kuzuma..inş canım..görüşürüz...İyiyim canımm, kızım 1 yaşında oldu :)))) Darısı sana olur inşallah, hoşçakall
maşallah kuzuma..inş canım..görüşürüz...
parkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hayırlı olsun babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....ne durumdasın...yoktum bikaç haftadır
parkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hayırlı olsun babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.....ne durumdasın...yoktum bikaç haftadır
ay hadi inşş güzel haberler alırsın...dinledim bi süre evde kendimi çok iyi hissetmiyordum..tekrar başladım işe..
daha doktora gitmedim cumaya inşallah asıl sen naptın olmadığını gördüm hatta istirahat mı ediyor noldu bu kıza diye bir ara dellendim..
evet bu on iki haftanı özetlesene nasıl geçti psikolojin ağrın sızın ,hadi benden 7 hafta öndesin ders almam lazım sendenay hadi inşş güzel haberler alırsın...dinledim bi süre evde kendimi çok iyi hissetmiyordum..tekrar başladım işe..
bu defa yoruldum..beynim bedenim he yerim...iğne yaptırıyorum her gün..biliyorsun bende pıhtılaşma çıktı..her kontrole gittiğimde acaba diye kalbim fırlıcak gibi oldu...kendime engel olamadım..yaşadığım üzücü olayın aynısın yaşamak korkuttu açıkçası..AMA Allaha şükür her gittiğimde de doktorum hep ferahlattı...doğuma kadar bu korkuyla mı yaşarım bilmiyorum...kalabalık ortamlar çok iyi geldi..kafam güzel dağıldı..bunun dışında halsizlik, mide bulantıları baş ağrılarım oldu..mide bulantısı hala devam ediyor...ama onu düşündükçe de çok şükrediyorsun park...gözüne bişey gözükmüyor...psikolojik olarak biraz daha rahatladım..sana tavsiyem annelik ve bebek gelişimi ile ilgili kitaplar al...çok iyi motive ediyor..bide bol bol dua...ve herşeyi Rabbime bırak....evet bu on iki haftanı özetlesene nasıl geçti psikolojin ağrın sızın ,hadi benden 7 hafta öndesin ders almam lazım senden
amin inş tşke edrim.Darısı isteyen herkesin başına en kısa zamandaGözün aydın cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ah misko bana mı diyorsun geçen perşembe gene olmayacak fikri ile çarpıntım tuttu öyle çok gerildim ve korktum ki hastaneye kaldırdılar benimde elim yüreğimde daha hiçbir şey görmedik daha düşün..bizim gibi kayıpları olanlar yüreği ağzında bekliyor süreci..arkadaşların dediğine göre ilk kıpırtıları hissetmenle birlikte o telaşı geri plana atıyormuşsun azıcık..bende diyorum ki yarın sabah kalksam birden 24 hafta atlasak ne güzel olur değil mibu defa yoruldum..beynim bedenim he yerim...iğne yaptırıyorum her gün..biliyorsun bende pıhtılaşma çıktı..her kontrole gittiğimde acaba diye kalbim fırlıcak gibi oldu...kendime engel olamadım..yaşadığım üzücü olayın aynısın yaşamak korkuttu açıkçası..AMA Allaha şükür her gittiğimde de doktorum hep ferahlattı...doğuma kadar bu korkuyla mı yaşarım bilmiyorum...kalabalık ortamlar çok iyi geldi..kafam güzel dağıldı..bunun dışında halsizlik, mide bulantıları baş ağrılarım oldu..mide bulantısı hala devam ediyor...ama onu düşündükçe de çok şükrediyorsun park...gözüne bişey gözükmüyor...psikolojik olarak biraz daha rahatladım..sana tavsiyem annelik ve bebek gelişimi ile ilgili kitaplar al...çok iyi motive ediyor..bide bol bol dua...ve herşeyi Rabbime bırak....
benim sıkıntı 9. haftada oluyormuş...oyüzden 12. haftayı bitirdim bi oh çektim..dünde eşime diyorumki. hadi 9 ay bitmiş olsada yarın doğuma gitsem...inş su gibi geçecek park...kalbini ferah tutmaya çalış...ah misko bana mı diyorsun geçen perşembe gene olmayacak fikri ile çarpıntım tuttu öyle çok gerildim ve korktum ki hastaneye kaldırdılar benimde elim yüreğimde daha hiçbir şey görmedik daha düşün..bizim gibi kayıpları olanlar yüreği ağzında bekliyor süreci..arkadaşların dediğine göre ilk kıpırtıları hissetmenle birlikte o telaşı geri plana atıyormuşsun azıcık..bende diyorum ki yarın sabah kalksam birden 24 hafta atlasak ne güzel olur değil mi
amin inş tşke edrim.Darısı isteyen herkesin başına en kısa zamanda
Çok mutluyum len sizin için. Vallahi kardeşim hamile kalsa böyle hissederdim herhalde akıllı olun len çarpıntılariniza ben carpacam şimdi mercimekler doguncada ayyyy bunun ciyaklamayanindan uyuyanindan sipariş etmiştim halbusiii demeyin bana şimdi benimki yatağın içinde dört dönüyor. halbusiii ben betülün sakin olanindan siparis ettiydim keleah misko bana mı diyorsun geçen perşembe gene olmayacak fikri ile çarpıntım tuttu öyle çok gerildim ve korktum ki hastaneye kaldırdılar benimde elim yüreğimde daha hiçbir şey görmedik daha düşün..bizim gibi kayıpları olanlar yüreği ağzında bekliyor süreci..arkadaşların dediğine göre ilk kıpırtıları hissetmenle birlikte o telaşı geri plana atıyormuşsun azıcık..bende diyorum ki yarın sabah kalksam birden 24 hafta atlasak ne güzel olur değil mi
dombiğim vallaaa çarp şu çarpıntılara sende kurtul bizde.....inşş o günleride görürürz....Çok mutluyum len sizin için. Vallahi kardeşim hamile kalsa böyle hissederdim herhalde akıllı olun len çarpıntılariniza ben carpacam şimdi mercimekler doguncada ayyyy bunun ciyaklamayanindan uyuyanindan sipariş etmiştim halbusiii demeyin bana şimdi benimki yatağın içinde dört dönüyor. halbusiii ben betülün sakin olanindan siparis ettiydim kele
benim sıkıntı 9. haftada oluyormuş...oyüzden 12. haftayı bitirdim bi oh çektim..dünde eşime diyorumki. hadi 9 ay bitmiş olsada yarın doğuma gitsem...inş su gibi geçecek park...kalbini ferah tutmaya çalış...
Çok mutluyum len sizin için. Vallahi kardeşim hamile kalsa böyle hissederdim herhalde akıllı olun len çarpıntılariniza ben carpacam şimdi mercimekler doguncada ayyyy bunun ciyaklamayanindan uyuyanindan sipariş etmiştim halbusiii demeyin bana şimdi benimki yatağın içinde dört dönüyor. halbusiii ben betülün sakin olanindan siparis ettiydim kele
: ) öylemi diyorsun filozofum...benim içimden de erkek geçiyor..sanırım iki hafta sonra öğrenicem Allah nasip ederseBen de senin bebişin cinsiyeti belli oldu sandım.
Gerçi daha erken.
Bence ; KIZ :)
ben ÇEK'e erkek demiştim. KIZ çıktı.: ) öylemi diyorsun filozofum...benim içimden de erkek geçiyor..sanırım iki hafta sonra öğrenicem Allah nasip ederse
tersi çıkıyor diyorsun : )))....hayırlısı bakalım....biri daha demişti kız diye hatırlayamadımben ÇEK'e erkek demiştim. KIZ çıktı.
Belki seninki de erkektir.
ama niyeyse sana KIZ yakıştırıyorum ben! (neye göre yakıştırıyorsam. )