- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
saygısızsınız . neyse iyi günlerbiz mune hanım sayesinde hallettik kapandı size gerek yok
anlayan var mı munecim senceTıp oynuyoruz, sessizlik lütfen
kapatmış kianlayan var mı munecim sence
galıba sanırsam evetNe oldu Misk? Reglin mi gecikti?
Bebek mi var inşallah?
kesinleşince paylaşacaktım burda..kan tahlilinde çıkıca şaşkındım...ultrasonda görmedim daha..inş görürüm...yok bu ay tedavi görüyordum..dün o karışık ifadeleri görünce bende sorayım dedim sonra soramadım en iyisi sessizce takip edeyim dedim
yine kendiliğindenmi oldu
hayırlı olsun inşallah ultrasondada kucağında görmeyide nasip etsin Rabbim, tekrar aynı acıları yaşatmasınkesinleşince paylaşacaktım burda..kan tahlilinde çıkıca şaşkındım...ultrasonda görmedim daha..inş görürüm...yok bu ay tedavi görüyordum..
Kocaman inşallahh mevlam ruhunuzdaki çoşkuyu sakinleştirsin ve rabbim anne olmayı size nasip etsinn..kesinleşince paylaşacaktım burda..kan tahlilinde çıkıca şaşkındım...ultrasonda görmedim daha..inş görürüm...yok bu ay tedavi görüyordum..
Her zaman da bakmıyorum buraya, tesadüfen baktım. İçime mi doğdu nedir?galıba sanırsam evet
Ağustos, hayırlısıyla aynı duam senin için de geçerli, senin nickini ne zaman görsem içimden geçiriyorum. Bebek sahibi olman için dua ediyorum yani.dün o karışık ifadeleri görünce bende sorayım dedim sonra soramadım en iyisi sessizce takip edeyim dedim
yine kendiliğindenmi oldu
inş ağustos...amin cümlemize inş...en kısa zamanda sanada nasip eder inş...hayırlı olsun inşallah ultrasondada kucağında görmeyide nasip etsin Rabbim, tekrar aynı acıları yaşatmasın
ayyyyy çok teşekkrüler.aminnnnn inşşKocaman inşallahh mevlam ruhunuzdaki çoşkuyu sakinleştirsin ve rabbim anne olmayı size nasip etsinn..
doğmuştur senin içine filozofum...amin inşş...bu defa sıkıntılı geçmez inşHer zaman da bakmıyorum buraya, tesadüfen baktım. İçime mi doğdu nedir?
Ay inşallah bebek vardır, sağlıklıdır ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Ağustos, hayırlısıyla aynı duam senin için de geçerli, senin nickini ne zaman görsem içimden geçiriyorum. Bebek sahibi olman için dua ediyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?