• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

Her zaman da bakmıyorum buraya, tesadüfen baktım. İçime mi doğdu nedir?
Ay inşallah bebek vardır, sağlıklıdır ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. :KK66:
Ağustos, hayırlısıyla aynı duam senin için de geçerli, senin nickini ne zaman görsem içimden geçiriyorum. Bebek sahibi olman için dua ediyorum yani. :KK66:
oyyy içim tuhaf oldu ya, seninle hiç özel bi muhabbetimiz yok nasıl mutlu ettin beni ne güzel konuştun.
her gördüğünde dua etmen ne güzel bişey Allah razı olsun seninde gönlündeki bütün dularını kabul etsin inşallah :KK15:

kesinleşince paylaşacaktım burda..kan tahlilinde çıkıca şaşkındım...ultrasonda görmedim daha..inş görürüm...yok bu ay tedavi görüyordum..
senındemı bebek hasretın var:( benımde oyle ınsallah kesınlesır saglıkla kucagına alırsın bızlerde evlatlarımıza kavusuruz

senındemı bebek hasretın var:KK43: benımde oyle ınsallah kesınlesır saglıkla kucagına alırsın bızlerde evlatlarımıza kavusuruz
evet secido...bir de kaybım var :(..inş güzel sonuçlar alırım alırız...ütopya benim en güzel kafa dağıtma yerim biliyormusun : ) senin nekadar süredir istiyorsun...tedavi falan oluyormuydun

evet secido...bir de kaybım var :KK43:..inş güzel sonuçlar alırım alırız...ütopya benim en güzel kafa dağıtma yerim biliyormusun : ) senin nekadar süredir istiyorsun...tedavi falan oluyormuydun
ınsallah bu sefer saglıkla kucugına alırsın canım :) bende 1bucuk yıldır evlendım hıc korunmadım ama olmadı :( esımınde benımde hormonal sonuclarda sorun yok ama olmadı bende kıst olusoyordu serephone yumurta buyutucu 5 gun 1 tane kullandım 4 yumurtam olustu hepsı catladı ama olmadı :( gecen ay yumurtam fazla buyugu ıcın ılac kullanmadım catladı bu seferde kılıfa sıvı doldu yıne kıst oldu :( sımdı cyclo- progny kullanıyorum adet olduktan sonra hsg cektıreyım dıyorum:) boyle yanı hıkayem Allahım yınede saglıklı ve hayırlı evlatlar versın.. bu arada utopyada benım kafamı cok dagıttı

ınsallah bu sefer saglıkla kucugına alırsın canım :) bende 1bucuk yıldır evlendım hıc korunmadım ama olmadı :KK43: esımınde benımde hormonal sonuclarda sorun yok ama olmadı bende kıst olusoyordu serephone yumurta buyutucu 5 gun 1 tane kullandım 4 yumurtam olustu hepsı catladı ama olmadı :KK43: gecen ay yumurtam fazla buyugu ıcın ılac kullanmadım catladı bu seferde kılıfa sıvı doldu yıne kıst oldu :KK43: sımdı cyclo- progny kullanıyorum adet olduktan sonra hsg cektıreyım dıyorum:) boyle yanı hıkayem Allahım yınede saglıklı ve hayırlı evlatlar versın.. bu arada utopyada benım kafamı cok dagıttı
amin inş...ben neredeyse dört yıl olacak uğraşıyorum...çok kafaya takıyoruz hep ondan..seninkide muhtemelen strestendir...benim hep şöyle geçiyordu yumurta oluştumu,,,,büyüdümü,,,,çatladımı,,,kistmi oldu bir sürü yeni soruyla geçiyordu her ayım...sende çok kafana takma...gebelik topiklerine takılıyormusun bilmiyorum ama taklıyorsan oralara da çok takılma....çünkü konu hep bebek üzerine oluyor...inş adet olmazsın hsgyede gerek kalmaz...

amin inş...ben neredeyse dört yıl olacak uğraşıyorum...çok kafaya takıyoruz hep ondan..seninkide muhtemelen strestendir...benim hep şöyle geçiyordu yumurta oluştumu,,,,büyüdümü,,,,çatladımı,,,kistmi oldu bir sürü yeni soruyla geçiyordu her ayım...sende çok kafana takma...gebelik topiklerine takılıyormusun bilmiyorum ama taklıyorsan oralara da çok takılma....çünkü konu hep bebek üzerine oluyor...inş adet olmazsın hsgyede gerek kalmaz...
evet haklısın bende oyle catladımı kıstmı oldu hastamı olucam dıye cok kastım kendımı ınan bu ay kıst oldu ılac verdı cok rahatladım sankı kafam oyle rahatkı gerın degılım acaba kactımı yumurta saatı ılıskımı olmalı falan fısman yok :) ınsallah tez vakıtte gelırler:) gebelık topıclerıne eskıden cok takılıyordumda artık fazla takılmıyorum :)

evet haklısın bende oyle catladımı kıstmı oldu hastamı olucam dıye cok kastım kendımı ınan bu ay kıst oldu ılac verdı cok rahatladım sankı kafam oyle rahatkı gerın degılım acaba kactımı yumurta saatı ılıskımı olmalı falan fısman yok :) ınsallah tez vakıtte gelırler:) gebelık topıclerıne eskıden cok takılıyordumda artık fazla takılmıyorum :)
secidocum inşş en kısa zamanda güzel haberler alırız...

doğru dedin, gebelik topiklerine girmeyi hiç istemiyorum ama kendimi hep orda buluyorum. daha çok düşünmeye neden oluyo oraya girişim engellense güzel olcak

doğru dedin, gebelik topiklerine girmeyi hiç istemiyorum ama kendimi hep orda buluyorum. daha çok düşünmeye neden oluyo oraya girişim engellense güzel olcak
uzak tutmaya çalış kendini..geyik topiklerine takıl..zaten bir iki gün girmezsen otamatik alışıyorsun...

doğmuştur senin içine filozofum...amin inşş...bu defa sıkıntılı geçmez inş
Amin!
oyyy içim tuhaf oldu ya, seninle hiç özel bi muhabbetimiz yok nasıl mutlu ettin beni ne güzel konuştun.
her gördüğünde dua etmen ne güzel bişey Allah razı olsun seninde gönlündeki bütün dularını kabul etsin inşallah :KK15:
Olsun, özel muhabbetimiz olmasın. Ben senin bebek dilediğini biliyorum ya, dua etmem için yeterli!
Rabbim gönlüne göre versin. 2015 yılında hayırlı sağlıklı bir veya iki bebek doğur inşallah. :KK46::KK46:

kesinleşince paylaşacaktım burda..kan tahlilinde çıkıca şaşkındım...ultrasonda görmedim daha..inş görürüm...yok bu ay tedavi görüyordum..
Misk, ultrasonda gördünüz mü?
Gebelik takvimi yapmamışsın. Merak ettim diye de kusura bakma. :(

Misk, ultrasonda gördünüz mü?
Gebelik takvimi yapmamışsın. Merak ettim diye de kusura bakma. :KK43:
keseyi gördük filozofum..kalp atışı için bidaha gidecem..biraz geçsinde eklemek istiyorum aslında..sıkıntısız bikaç haftayı atlatırsam..estağfurullah canım..

gözünüz aydın ne kadar güzel bir duygudur heralde.. Benimde yaşım küçük olmasa çok istiyorum bir bebek..

keseyi gördük filozofum..kalp atışı için bidaha gidecem..biraz geçsinde eklemek istiyorum aslında..sıkıntısız bikaç haftayı atlatırsam..estağfurullah canım..
Miskim ne diyorsun seeeenn. Çok çok sevindim canım benim öpüyorum seni miskim benim :KK68:

Back