tşk ederim.Allah razı olsun..Rabbim sizede tattırsın inş bu ay bu sevinci..zor zamanlar Allah isteyen herkese nasip etsin...güzel haberini bekliyorum.burdan da paylaşBebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıklı , sıhhatli gelsin. Salih evlatlardan olsun inşallah. Daha önceden farklı sayfalarda bebek özleminizi biliyordum, şimdi hamile olduğunuzu duyunca çok sevindim
Bende aşılama yaptırdım, pazartesi durum belli olacak. Rabbim sizin gibi benimde yüzümü güldürür inşallah:)
tşk ederim.Allah razı olsun..Rabbim sizede tattırsın inş bu ay bu sevinci..zor zamanlar Allah isteyen herkese nasip etsin...güzel haberini bekliyorum.burdan da paylaş
tşk ederim.amin inşaalahh...Hayırlı olsun...
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almanı da nasip eder inşallah...
tşkler...Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyuHayırlı olsun :) Ne güzel bir duygudur kimbilir :)
ben 2 ay dinlendim(doktrum iki ay bekle demişti)ondan sonraki 2. ayda oldu...yani toplamda dört ay sonra...çok iyi anlıyorum seni..rabbim güç kuvvet versin...kalbini ferahlatsın...araştırma yaptırdınmı pekibebeğinizi kaybettikten kaç ay sonra yeniden hamile kaldınız... bende 9. haftamda kaybettim ve cook üzülüyorum çook ağlıorum((((
ben 2 ay dinlendim(doktrum iki ay bekle demişti)ondan sonraki 2. ayda oldu...yani toplamda dört ay sonra...çok iyi anlıyorum seni..rabbim güç kuvvet versin...kalbini ferahlatsın...araştırma yaptırdınmı peki
benimde 3,5 yıl sonra gelmişti ilk bebeğim..ben tahlilleri yaptırdım.kan pıhtılaşması çıktı bende..şuan iğne yaptırıyorumhayır yaptırmadım... ilk olduğu için araştırma yapılmıyormuş....2 yıl sonra gelmiştim kuzum... böyle gidivermesi çook yıprattı beni.....
benimde 3,5 yıl sonra gelmişti ilk bebeğim..ben tahlilleri yaptırdım.kan pıhtılaşması çıktı bende..şuan iğne yaptırıyorum
benim doktorum araştırma hastanesine git ve 3 düşüğüm var dersin demişti...yüksek bir fiyata yapılıyor dedi doktorum... ilk olduğu için yapılmaz dedi.... öyle çook üzülüorum ki...
ben da hamileyimhiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..
evet galiba ben hamileyimdünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff
gelirkende ağlattın giderkende be kuzummm....hoşçakall
tebrik ederim..hayırlı olsunben da hamileyim
bebek nasıl acabatebrik ederim..hayırlı olsun
nasıl derken anlamadımbebek nasıl acaba
herşey yolunda mınasıl derken anlamadım
Allaha emanetherşey yolunda mı
Aminnnntşkler...Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
Ben istiyorum. Bana da tattırsın hayırlısıyla...tşkler...Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?