• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

yazmayım diyorum ama dalga geçiliyor minna ve park amacınız nedir

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

dün o karışık ifadeleri görünce bende sorayım dedim sonra soramadım en iyisi sessizce takip edeyim dedim
yine kendiliğindenmi oldu

dün o karışık ifadeleri görünce bende sorayım dedim sonra soramadım en iyisi sessizce takip edeyim dedim
kesinleşince paylaşacaktım burda..kan tahlilinde çıkıca şaşkındım...ultrasonda görmedim daha..inş görürüm...yok bu ay tedavi görüyordum..

kesinleşince paylaşacaktım burda..kan tahlilinde çıkıca şaşkındım...ultrasonda görmedim daha..inş görürüm...yok bu ay tedavi görüyordum..
hayırlı olsun inşallah ultrasondada kucağında görmeyide nasip etsin Rabbim, tekrar aynı acıları yaşatmasın

Kocaman inşallahh mevlam ruhunuzdaki çoşkuyu sakinleştirsin ve rabbim anne olmayı size nasip etsinn..

galıba sanırsam evet:confused::confused:
Her zaman da bakmıyorum buraya, tesadüfen baktım. İçime mi doğdu nedir?
Ay inşallah bebek vardır, sağlıklıdır ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ;)
Ağustos, hayırlısıyla aynı duam senin için de geçerli, senin nickini ne zaman görsem içimden geçiriyorum. Bebek sahibi olman için dua ediyorum yani. ;)

Her zaman da bakmıyorum buraya, tesadüfen baktım. İçime mi doğdu nedir?
Ay inşallah bebek vardır, sağlıklıdır ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. :KK66:
Ağustos, hayırlısıyla aynı duam senin için de geçerli, senin nickini ne zaman görsem içimden geçiriyorum. Bebek sahibi olman için dua ediyorum yani. :KK66:
doğmuştur senin içine filozofum...amin inşş...bu defa sıkıntılı geçmez inş

Back